Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Meni deluje da jeste moj a da je samo lazan opis da je od prvog vlasnika. Nestvarno mi je da postoji jos jedan 335 potpuno isti kao moj i da pritom ima kuku sto verujem da ima jedan od 10.000 otprilike.
Ja sam bio drugi vlasnik.
Ja sam bio drugi vlasnik.
E pa, onda je to to.
Koliko je trosio on po gradu kada se vozi polunormalno?
Dakle, da ne divljas, ali da dajes gas?
Sent from my Sony
Koliko je trosio on po gradu kada se vozi polunormalno?

Dakle, da ne divljas, ali da dajes gas?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne secam se, mogu samo da lazem a ne volim to. Takodje, tada sam ziveo u Sapcu sto nije isto kao BG.
Ipak, bilo je bas bas BAS drasticno manje od M3 i verujem da bi normalna voznja bila oko 15 lit. Znam da je ako vozim lagano (po ogranicenju) do BGa on mogao da trosi 9 a M3 mozda 13. Lancer mi ti trosi 8, ali ipak je manji motor i drasticno laksi auto.
Ipak, bilo je bas bas BAS drasticno manje od M3 i verujem da bi normalna voznja bila oko 15 lit. Znam da je ako vozim lagano (po ogranicenju) do BGa on mogao da trosi 9 a M3 mozda 13. Lancer mi ti trosi 8, ali ipak je manji motor i drasticno laksi auto.
Fala 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Nema na cemu. Ako je ostao onaj vlasnik koji ga je kupio od mene, verujem da je auto u super stanju. Rado bih ga vozio ponovo, bas je dobar auto.
Ma, programer, koliko je mogao da nasteti autu 

Programer koji ima novca i prilicna je picajzla, idealna kombinacija. Ne znam zasto laze da je od prvog vlasnika, zato mislim da je situacija tipa da je dobio prosle godine unapredjenje i otisao u USA u Microsoft a da auto vozi sada neko cetvrti.
To mu dodje znaci neki 7-i vlasnik 

Mislio sam cetvrti u smislu prvi vlasnik, ja, on i sada je cetvrta osoba tu.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Taj A4 je nov bio oko 35k. Oprema taman kako treba da bude.
- Delija
- Kontakt:
Samo ne znam odakle ideja za lepljenje te idiotske nalepnice 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa ima quattro i ne izgleda toliko loše nalepnica.
- Delija
- Kontakt:
Teska kicerica. Blagi uzas.
Vecina ljudi skida i fabricke oznake (ili narucuje/konfigurise auto bez njih) jer je auto lepsi bez njih, ali mora da se nadje i po neki selja da lepi ovako nesto.

Vecina ljudi skida i fabricke oznake (ili narucuje/konfigurise auto bez njih) jer je auto lepsi bez njih, ali mora da se nadje i po neki selja da lepi ovako nesto.