Mobilne telekomunikacije
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Re: Mobilne telekomunikacije
Neeeeee... Daj ti prodam G2 - bolji telefon za manje para 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja ne znam sta coveka natera da kupi S5 pored M8... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- Day Walker
Ne svidja mi se, glomazan je. Nesto mi ne stima dok ga drzim u ruci (telefon) 

Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja bih pre uzeo S5 nego M8, mada sam siguran da je M8 nesumnjivo bolji uredjaj. Prvo, ne volim Sense i vise mi lezi TouchWizz (da, rekao sam to i jebe mi se za posledice
), drugo, S5 mi je ergonomski bolji jer mi je M8 nekako uzak i klizi, ne volim metalne telefone. Dakle, opet pitanje licnih preferencija, ne znam ko vas bije po usima da stalno trazite koji je najnaj telefon

Nema naj naj, sve je sada stvar ukusa
Za mene je Sense, za tebe TW, sto je verovatno porekla "koji mi je bio prvi telefon"
Za mene je Sense, za tebe TW, sto je verovatno porekla "koji mi je bio prvi telefon"
Šta fali olovki na trojki kad je ova toliko bolja?Floyd napisao:Lepota je subjektivna kategorija ali ne bih smeo tako paušalno da tvrdim kako je bolji.starac vujadin napisao:@Day Walker
Pogledaj Ascend P7 i prestaće da te proganja. I lepši i bolji telefon.
KonačnoLaki021 napisao:Konacno sam se docepao Note 4, nije lose, nije lose![]()
Tapatalk
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Meni se Alpha mnogo svidja. Predlozio sam je pre S5 za novi "oficijalni" sluzbeni ali ljudi se bune, oce gigahertze i velike ekrane. Sta ces kompleksi 

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Mozda jeste polupremijum, ali ja moram da iskazem izuzetno zadovoljstvo sa LG G2.Day Walker napisao:Ma kakav G2
Uzimam samo premium

Koristim ga mozda 20-ak dana, i stvarno me odusevio telefon.
- Day Walker
Veća rezolucija ne znači automatski i bolji ekran. Sony sam predložio jer sam kontao da tražiš mali telefon a on dominira u toj klasi. Ako može i veći, nećeš pogrešiti sa S5, pod uslovom da ti se sviđa.Day Walker napisao:Sad bacih pogled, Accend ima i bolji ekran.
Al ne svidja mi se ovako sa slika kao ni taj sony..
Ma uzecu S5 pa nek ide civot
ovo sam i ja primetio al nisam hteo da bude da stalno teram kontru. Al stvarno me zivo interesuje sta je toliko lose na trojci.nidza napisao:Šta fali olovki na trojki kad je ova toliko bolja?Floyd napisao:Lepota je subjektivna kategorija ali ne bih smeo tako paušalno da tvrdim kako je bolji.starac vujadin napisao:@Day Walker
Pogledaj Ascend P7 i prestaće da te proganja. I lepši i bolji telefon.
KonačnoLaki021 napisao:Konacno sam se docepao Note 4, nije lose, nije lose![]()
Tapatalk
Citirali ste pogrešan post. Nemam predstavu kakva je olovka na 3ojci ili 2ojci. U poređenju sa kecom, jeste preciznija. Imam osećaj kao da pišem pravim flomasterom po ekranu.
Ok, onda je ista kao na trojci. :-D
Imam i Note 8, ima identičnu olovku. Doduše na 8" je još bolji osećaj iako je hardver nešto inferiorni.
Tapatalk
Imam i Note 8, ima identičnu olovku. Doduše na 8" je još bolji osećaj iako je hardver nešto inferiorni.
Tapatalk
Donekle se slazem sa tobom. Imao sam period prilagodjavanja kada sam presao na One M7 posle S2. Samsungov interface mi je logicniji i jednostavniji za koriscenje. Kada sam se privikao na HTC, pri svakom sledecem cackanju Samsunga bio mi je bas onako kicast i smesan. Da ne govorim o kvalitetu samog uredjaja, ali kapiram da ima ljudi koji ne vole metal... Na ovom Note-u mi je svaki put muka kada vidim onog coveculjka u kontaktima. Stvarno je jeziv. Nadam se da ce se nesto promeniti nekim sledecim update-om...Rakhil napisao:Ja bih pre uzeo S5 nego M8, mada sam siguran da je M8 nesumnjivo bolji uredjaj. Prvo, ne volim Sense i vise mi lezi TouchWizz (da, rekao sam to i jebe mi se za posledice), drugo, S5 mi je ergonomski bolji jer mi je M8 nekako uzak i klizi, ne volim metalne telefone. Dakle, opet pitanje licnih preferencija, ne znam ko vas bije po usima da stalno trazite koji je najnaj telefon
Tapatalk Post