Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Nebitno svakako nije ista oprema. S-tronic + 177ks + navi + po jos koja sitnica taman dodje na tu razliku.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jok. Been there, done that. Mozda za tvoju A6 i u trenutku kada si ga ti pazario.Mr.Rotor napisao:Ne ne, nije potrebno da imaju na lageru već da ga poručiš sa tim paketom i dobiješ popust.
Link za akciju:
http://video.audi.at/microsite/sondermodelle_rs/
Mislio sam da je ziv i link za akciju od pre dve i po godine, ali ga je poslednja akcija "pregazila". U svakom slucaju mozemo videti ovaj iz oglasa - 37,5k evra, ako nije nesto jos dodato od opreme.
http://video.audi.at/microsite/sondermo ... 0ks_qtr_sp
Quattro nikad nije bio manje od 30k ni na kakvoj akciji i ni u kakvom paketu opreme. Ovo je slabija varijanta bez S Line paketa za 35,5k:
http://video.audi.at/microsite/sondermo ... ks_qtr_bus
Poslednja izmena od Delija u 01 Apr 2016, 14:32, izmenjeno 4 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
41.5k je najnoviji b9 2.0tdi quattro stronic sport 190ks bez ikakvog popusta i akcije...
Matori b8 je bio jos jeftiniji, pogotovo sto je bio odlazeci model.
Послато са GT-N7100
Matori b8 je bio jos jeftiniji, pogotovo sto je bio odlazeci model.
Послато са GT-N7100
- Delija
- Kontakt:
Edit-ovao sam post iznad i dodao link na akciju.
Kao sto vec napisah - nije quattro nikad bio ispod 30k.
Kao sto vec napisah - nije quattro nikad bio ispod 30k.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
To su novije varijante sa motorima od 150 i 190ks, one sa 143ks i 177ks su bile par hiljada povoljnije rekao bih.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Delija
- Kontakt:
Vrlo slicne cene su bile, ako ne i iste, samo je tada u ponudi bila i varijanta S Line 177 KS sa manuelnim menjacem. Taj je bio 33k. I taj mi je zapao za oko, tako da sam dobro zapamtio sve detalje.
U svakom slucaju - prilicno dobre cene, pogotovo pre 2 i po godine (tamo negde u septembru/oktobru 2013.) dok jos B9 nije bio ni na vidiku. Samo me je iznerviralo ovo sto sam vec napisao:
U svakom slucaju - prilicno dobre cene, pogotovo pre 2 i po godine (tamo negde u septembru/oktobru 2013.) dok jos B9 nije bio ni na vidiku. Samo me je iznerviralo ovo sto sam vec napisao:
Delija napisao:I super je kad reklamiraju na sva zvona neki paket za 33k evra, a kad odes ispadne da to ni nemaju, nece imati i nikad ni nisu imali, ali bi ta cena bila da ga imaju na lageruInace je cena 37-38k sa jos nekom, uglavnom vrlo nepotrebnom opremom, a ono sto ti stvarno treba od opreme ne mozes nikako da dodas jer u tom slucaju nema p od popusta. To je inace situacija sa A4 od pre dve godine za koji sam se bio zagrejao.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Delija
- Kontakt:
Taj se sepuri u oglasima vec duze vreme 
Ne znam ko uopste kupuje to. Ako dajem 78k evra za auto, onda cu dati i 88k i kupiti nov.

Ne znam ko uopste kupuje to. Ako dajem 78k evra za auto, onda cu dati i 88k i kupiti nov.
Ja bih pre kupio ovakav polovan nego nov, jedino je zajebano što nema ovde neke garancije.
- Delija
- Kontakt:
Daces za polovan auto 10% manju cifru od one koliko kosta nov auto?
pa ako je prešao 5.000 naravno da hoću.
2e oborene cene po kilometru mi je skroz ok, jedino što bmw ne daje istu garanciju ako kupiš malo korišćen, to je problem.
2e oborene cene po kilometru mi je skroz ok, jedino što bmw ne daje istu garanciju ako kupiš malo korišćen, to je problem.
I ima li ovaj sa ovom opremom za 88k?
Verovatno i sa boljom opremom.
- Delija
- Kontakt:
Upravo to - uleteo si dok sam pisao odgovor 
Nema ovaj bas nista specijalno od opreme. Osnovna cena je po cenovniku 70.5k €. Uz bedu od 5% popusta koji Delta daje za svaki auto to izadje na 67k iliti imas 21k evra "fore" za opremu - ovaj ako se ne varam izadje nov i osetno manje od tih 88k.

Nema ovaj bas nista specijalno od opreme. Osnovna cena je po cenovniku 70.5k €. Uz bedu od 5% popusta koji Delta daje za svaki auto to izadje na 67k iliti imas 21k evra "fore" za opremu - ovaj ako se ne varam izadje nov i osetno manje od tih 88k.