Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ko je rekao da ne valja olovka na trojci?
Dobra je, ali je na 4 primetno bolja. Uostalom toliko su forsirali da je olovka unapredjena i sa vise nivoa osetljivosti da bi bilo glupobda nije.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Dobra je, ali je na 4 primetno bolja. Uostalom toliko su forsirali da je olovka unapredjena i sa vise nivoa osetljivosti da bi bilo glupobda nije.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Proverićemo. Ja nešto cisto sumnjam da je toliko poboljšanje moguće uopšte.
Tapatalk
Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Što mi tapatalk (povremeno) neće da otvara fotke na forumu (i ne samo ovom)? Samo prikaže one "polomljene kvadratiće" umesto fotki. U podešavanjima sve štriklirano kako treba. Dešava li se to još nekom?
TT
TT
Pa verovatno kada nisi na WiFi-u i nemas 3G...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Desava se meni, al' na kompuSaša napisao:Što mi tapatalk (povremeno) neće da otvara fotke na forumu (i ne samo ovom)? Samo prikaže one "polomljene kvadratiće" umesto fotki. U podešavanjima sve štriklirano kako treba. Dešava li se to još nekom?
TT

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nije do toga, baš sam trenutno kući na wirelessu i neće da otvara fotke. Ajd, probaću na 3G/H, da vidim zeza li i tada.
Edit: isto i preko mobilne mreže, samo polomljeni pravougaonici umesto fotki. Ne znam koji mu je đavo. Probaću da ga deinstaliram i ponovo instaliram.
TT
Edit: isto i preko mobilne mreže, samo polomljeni pravougaonici umesto fotki. Ne znam koji mu je đavo. Probaću da ga deinstaliram i ponovo instaliram.
TT
Mogao si prvo da probaš da obrišeš sav keš iz parametara aplikacije. To je obično vrati u stanje kao odmah posle instalacije.
Tapatalk
Tapatalk

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ako doda jos jednu registrovanu, onda može 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Jel vam radi polovniautomobili aplikacija ?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mislim na telefonu. Izgleds da su zajebali nesto sa updateom,meni je automatski uradio pre par sati i vidim sa dosta ljudi se zali da im od tad ne radi
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Zezalo i kod mene ali posle brisanja kesa sve ok
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒