Zanimljivi oglasi
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi
Ta potkovica izgleda vredi 10k evra, a ujedno i sertifikuje vlasnika da je konj 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne razumem konstantnu potrebu pojedinaca da vredjaju i omalovazavaju drugoga, koga pri tom i ne poznaju? A mozda im bas neki takav konj ili kakav god epitet mu je dodeljen, uveseljava ženu jer oni nemaju vremena od forumskih "obaveza" 

Takoe.
Kome smeta potkovica na grilu... Ili jambolija na volanu...
Sent from my D5503 using Tapatalk
Kome smeta potkovica na grilu... Ili jambolija na volanu...

Sent from my D5503 using Tapatalk
- Delija
- Kontakt:
A sto si ti pa toliki dusebriznik? Da nemas i ti neku potkovicu? Od juce si na forumu, a vec solis pamet na sve strane.chaslav napisao:Ne razumem konstantnu potrebu pojedinaca da vredjaju i omalovazavaju drugoga, koga pri tom i ne poznaju? A mozda im bas neki takav konj ili kakav god epitet mu je dodeljen, uveseljava ženu jer oni nemaju vremena od forumskih "obaveza"
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Vidi, ti sto se potpisujes kao Delija, ako mislis da tako treba a ti nastavi, ocigledno je takav model ponasanja ovde pozeljan.
- Delija
- Kontakt:
Kakav model? Pa sta reci za coveka koji stavlja potkovicu na masku auta? A garant nabije i badnjak po potrebi.
Jel to po tebi normalan covek radi?
Jel to po tebi normalan covek radi?
Sabanija...
Ja bih rekao da je vlasnik sujeveran, pa kaci potkovicu za srecu, nije to sabanija, a ljomber mi je onaj koji polepi quattro nalepnice preko celih pragova ili napravi M3 od 320d i slicno.
Mislim, ja nemam lepo misljenje o sujevernim ljudima, pa bih bio najblizi Delijinom misljenju da je konj, u smislu lakoveran
Sent from my Sony
Mislim, ja nemam lepo misljenje o sujevernim ljudima, pa bih bio najblizi Delijinom misljenju da je konj, u smislu lakoveran

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Zna se na koji brend se to kaci 

Mi od babe iz Nemacke, kada smo dobili 123-ku 1980 i neke, imala je tu potkovicu 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Xepoj87 napisao: Mislim, ja nemam lepo misljenje o sujevernim ljudima, pa bih bio najblizi Delijinom misljenju da je konj, u smislu lakoveran![]()
Ja bih bio najblizi Delijinom misljenju da je konj, u smislu samo na konja ide potkovica

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Možda je vlasnik ovakav ili onakav, ali potkovica je nebitna za kupovinu kola.
Pa ne znam da li tebe onda auto jase ili ti njega? 
Sent from my Sony

Sent from my Sony