Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Al ste vredni.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
brojtro drugari
mc, padobranac na ford forumu, sad videh, stotinak poruka za preko 4 godine

mc, padobranac na ford forumu, sad videh, stotinak poruka za preko 4 godine

Sto vise gledam ove oglase, vise mi se cini da cu sledece godine da kupim Smart. 

Re: AW: Dobro veče
Nisu mi jasni likovi koji na autobahnu voze 150 i kad je neograniceno ali istu brzinu drze i kad je ogranicenje 100-120 

Tempomat
Re: AW: Dobro veče
Pa kad ne znaju da koriste tempomat neka placaju kazne.
Svabe divljaju ali se i smire kad vide ogranicenje ali stranci ne hebu znakove... posebno holandezi.
Nego koliko god da volim DE autobahn, toliko ponekad imam strah od njega jer mnogi vozaci (posebno matorci) nemaju osecaj pa ti dok ides 220 izlete sa 110 da obilaze kamion.
Takodje se trebate paziti cigo style cuniranih bimmera e36 i e39 sa rumunskim, madjarskim i bugarskim tablama koji ne drze dovoljno odstojanje a pitanje je da li su ispravni za te brzine.
Treba da pohvalim likove sa besnim masinama tipa 911, AMG i sl. Voze brzo ali oprezno i maksimalno korektno. Ne lepi ti se nego da zmigavac, ti se sklonis a on ode kao da stojis
Svabe divljaju ali se i smire kad vide ogranicenje ali stranci ne hebu znakove... posebno holandezi.
Nego koliko god da volim DE autobahn, toliko ponekad imam strah od njega jer mnogi vozaci (posebno matorci) nemaju osecaj pa ti dok ides 220 izlete sa 110 da obilaze kamion.
Takodje se trebate paziti cigo style cuniranih bimmera e36 i e39 sa rumunskim, madjarskim i bugarskim tablama koji ne drze dovoljno odstojanje a pitanje je da li su ispravni za te brzine.
Treba da pohvalim likove sa besnim masinama tipa 911, AMG i sl. Voze brzo ali oprezno i maksimalno korektno. Ne lepi ti se nego da zmigavac, ti se sklonis a on ode kao da stojis

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ima nekom iz ovog YouTubea da radujem majku! Otvorim Billy Idola, a u sugestionsima mu utrpaju Cecu. Otvorim KUD Idijote, a oni mi opet utrpaju Cecu. Pekinška patka - Ceca.
Se*em im se u algoritam.

Se*em im se u algoritam.

Širim haos!
To vade iz tvog history-ja. 
Meni vazda nude "Drzavni posao" i Diznijeve crtace.
HTC

HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
E da si se zalio par sati ranije da im prenesem kritike, bas bio kod druga koji radi na YT na vecerimethane.master napisao:Ima nekom iz ovog YouTubea da radujem majku! Otvorim Billy Idola, a u sugestionsima mu utrpaju Cecu. Otvorim KUD Idijote, a oni mi opet utrpaju Cecu. Pekinška patka - Ceca.![]()
Se*em im se u algoritam.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kakav History nesrećo! Da je Sinan Sakić, pa ajde. Nema "majke paćenice" u mom historyju.Texonja napisao:To vade iz tvog history-ja.

Širim haos!
Dobro jutro.
Mesecima nisam video izlazak sunca...
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Mesecima nisam video izlazak sunca...
Sent from my XT910 using Tapatalk 2