Dobro veče
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Trebalo bi da bude donji deo prednjeg branika i verovatno si tu i zakačio pošto si se spuštao u nazad.
Pa je*em vam sunce i auto forumu, sto niste podsetili za Top Gear? A? A?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kad si vec spomenuo taj IQS, kada ide tamo Top Gear, navatam ga ponekad kada listam kanale ali nikad ne zapamtim vreme. 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Imam ispred zadnjih tockova upravo plastiku koja je usrafljena, ne znam da li joj je to namena ili je bila deo zadnjih zavesica koje sam skinuo... nadam se da sam nju drksno... nije strasno ali me nervira sto je auto tako nizak pa udara tamo gde niko ne udara i sto se uvek tripujem da mi je nastradao trap...
@Nuk Udario je kada su sisli zadnji tockovi.
@Nuk Udario je kada su sisli zadnji tockovi.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pre će biti da si zakačio negde ispod sajtne kod zadnjih točkova onda.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Znaci gotovo, moram u ovlasceni ? 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sagni se sutra lepo i pogledaj ispod auta na tom delu da li vidiš da je nešto pokrivljeno, odvaljeno, napuklo... Ako ne vidiš ništa i još se ništa ne oseti ili ne čuje u vožnji - ništa se nije ni desilo, crva u stvari nije ni bilo... 

Ogi, nije auto kriv, nego se sa ivicnjaka ne silazi sa paralelnim tockovima 

Jbmt pondljak
Jedan po jedan, sa kočnicom, bukvalno centimetar po centimetar. Ja drugačije ne bih mogao da siđem sa većine ivičnjaka - mislim na one na koje uopšte mogu da se popnem.NexT napisao:Ogi, nije auto kriv, nego se sa ivicnjaka ne silazi sa paralelnim tockovima
Ovde važi univerzalno pravilo za parkiranje - kako si ušao na parking isto tako izađi i nema problema. Ako mi se naruši to pravilo, pregledam kada ću da izađem da ne razvalim auto negde.
Alfa obično lupi prednjim trapom. Šuspleh ne računam, on je uvek na udaru, a to mu je i posao uostalom.
Tapatalk Pro
Jos nisam naisao na ivicnjak koji kacim 
Doduse nisam nesto cesto parkirao po BG
A i uvek gledam da sidjem sa ivicnjaka, ako je moguce, jedan po jedan tocak, a ne odjednom dva, da se sabiju amortizeri i nabije auto na beton.

Doduse nisam nesto cesto parkirao po BG

A i uvek gledam da sidjem sa ivicnjaka, ako je moguce, jedan po jedan tocak, a ne odjednom dva, da se sabiju amortizeri i nabije auto na beton.