Koliko troši?
Re: Koliko troši?
moguce, mada i sam uspon, tj silazak sa zlatibora sigurno pravi osetnu razliku...
Bas tako, spustanje sa Zl je "krivac". Prosek celog puta, na osnovu 'do cepa' za ceo put, sa sve 50ak km po Bg je 6.4
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Dobar ti taj "pasat"McGruja napisao:Ista prica, Zl-Bg 5.0 l/100km, bilo je i ispod 5, ali Bg upropastio sliku
Klima ukljucena sve vreme, prosek brzine 65, dakle uglavnom malo vise od ogranicenja, do 100 km/h

Jbg, potpis ne mogu da promenim iz Tapatalka 
Uglavnom, hvala ti što si me podsetio da je zastareo

Uglavnom, hvala ti što si me podsetio da je zastareo
pasat je u dusi, ostalo su sitnice
kad spomenusmo i potrosnju plina, drustvo sa kojim sam bio na moru sad za 1. maj je doslo meganom 1.9dci 120ks 2002., u kombinovanoj voznji uz prosek od 65kmh potrosnja mu je bila 5,7l po bordu, ne znam koliko je odstupanje...ipak mislim da se taj dizel malo lepse vozi, ali da je benzin+plin isplativija varijanta. nije velika razlika, ali je u korist auta sa plinom...

kad spomenusmo i potrosnju plina, drustvo sa kojim sam bio na moru sad za 1. maj je doslo meganom 1.9dci 120ks 2002., u kombinovanoj voznji uz prosek od 65kmh potrosnja mu je bila 5,7l po bordu, ne znam koliko je odstupanje...ipak mislim da se taj dizel malo lepse vozi, ali da je benzin+plin isplativija varijanta. nije velika razlika, ali je u korist auta sa plinom...
Naravno da se dizel lepse vozi.
Plin je nuzno zlo.
Plin je nuzno zlo.
Jazzom za praznike 710 km, prosecna brzina 43 km/h, potrosnja po bordu 5.3. Ibarskom + tereni Jelice, Mucnja, Javora, Golije, pa preko Rudnika. Nije radio pistolj kako treba na NISu u Ivanjici pa nisam mogao da proverim bord.
Ma lakav dizel, jedino sto trosi manje, sve ostalo je kod benzinca bolje
Sabac-BG ,brzina na magistralnom od 60 kada zabodem iza nekoga ,do 120 km/h kada sam sam(oko 40km),autoput tempomat na 180 km/h(oko 75km),sve vreme veliki pljusak u nedelju od pola 10 do 11 uvece,potrosnja sa klimom 6.4l...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Uslikacu vam ovih dana...stariji brat od tetke od prosle godine vozi BMW X5 4.8 benz prosecna 25l neke kombinovane voznje. U sustini tesko ide ispod ovoga sa nekim normalnim nacinom voznje.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Beograd - Podgorica: 8.4l
Podgorica - Beograd: 7.7l
Manja potrošnja u povratku je zbog gužve, jer sam se vraćao u ponedeljak kad i svi ostali. Eto bar nešto da je dobro, pošto mi je trebalo sat i po više. Doduše išao sam i nešto dužim putem tj. preko Žabljaka umesto kroz kanjon Morače. A u odlasku sam putovao u nedelju, još me uhvatila i noć tako da sam mogao dosta više da ga gazim što se vidi i po potrošnji.
Podgorica - Beograd: 7.7l
Manja potrošnja u povratku je zbog gužve, jer sam se vraćao u ponedeljak kad i svi ostali. Eto bar nešto da je dobro, pošto mi je trebalo sat i po više. Doduše išao sam i nešto dužim putem tj. preko Žabljaka umesto kroz kanjon Morače. A u odlasku sam putovao u nedelju, još me uhvatila i noć tako da sam mogao dosta više da ga gazim što se vidi i po potrošnji.
Mc, jesi merio koliko ti laze bord potrosnju?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Grujo, zajebo si i mene u penzos voznji kad si spustio Focusa na 5.0. Jos samo da mi objasnis kako ti onda trosi 12 po gradu, divljaku jedan nasilni 

5l ali samo dok se spustam sa Zlatibora 
Laze bord 10% minimum

Laze bord 10% minimum