Zimske gume - da ili ne?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Zimske gume - da ili ne?
Ja sam prosle godine u ovo doba uveliko imao zimske. Sada nisu ni na vidiku. Samo da ne bude snega, neka bude -30 sto se mene tice.
Izgleda da sam u manjini. :-D Obožavam da jurcam po snegu.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Stavih jutros zimski set na Astru i odmah izgleda ruznija
Letnje gume su mi cao zdravo, tako da ce morati nove na prolece
Pre i posle:

Letnje gume su mi cao zdravo, tako da ce morati nove na prolece

Pre i posle:

Brzine idu u H-a !!!

Koja steta...
Mozda bolje da si nasao celicane... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
To mi je jos ruznija opcija
Ovako su bar alu... Pa me to tesi

Ovako su bar alu... Pa me to tesi
Brzine idu u H-a !!!

nisi jedininidza napisao:Izgleda da sam u manjini. :-D Obožavam da jurcam po snegu.
Tapatalk 4

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Zimske gume - da ili ne?
Volim i ja sneg, ali na planini. Ovde u Vojvodini i uopšte po gradu je samo jedno veliko smaranje i nepotrebni trošak.
Tapatalk
Tapatalk
-
- Banned
Apsolutno. Sneg u Beogradu je kataklizma za vozace. I ne samo za njih. Posebno za ljude bez parkinga. Prosle godine mi je auto nepomicno stajao 7 dana. Kakav je to uzas bio, guzva u smrdljivim autobusima, ne mozes ni ulicom da hodas. Ne, hvala.
Sto ne iznajmis garazu u nekoj od okolnih zgrada?
Ja nikad nisam imao problem sa snegom u Beogradu, čak ni kada je auto stajao na parkingu. Zapravo jedva čekam da zaveje. :-D
Tapatalk 4
Tapatalk 4
-
- Banned
Nemam para za to. :'(NexT napisao:Sto ne iznajmis garazu u nekoj od okolnih zgrada?
Lopata je čudo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Još neki su danas menjali gume...
15-ice plus ratkapne, sve oriđiđi, bolja usluga nego u Grand Motorsu. Plus druženje sa forumašima i susret dva ljubitelja Forda, neprocenjivo.

Mene eto kod Ivancha od ponedeljka. Neka lepog vremena, volim više nego da pada bilo šta, ali ne plainiram da čekam danima i satima kad padne prvi sneg.
15-ice plus ratkapne, sve oriđiđi, bolja usluga nego u Grand Motorsu. Plus druženje sa forumašima i susret dva ljubitelja Forda, neprocenjivo.

Mene eto kod Ivancha od ponedeljka. Neka lepog vremena, volim više nego da pada bilo šta, ali ne plainiram da čekam danima i satima kad padne prvi sneg.
Posetite www.garaza.rs !
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Niste jedini.dragan napisao:nisi jedininidza napisao:Izgleda da sam u manjini. :-D Obožavam da jurcam po snegu.
Tapatalk 4

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jbg dok neko već stavlja zimske, neko krpi letnje gume. Život je nekome majka a nekome maćeha
Danas sam krstio svoju Caraža člansku karticu kod Ivanche u servisu, vrlo sam zadovoljan uslugom. Osoblje je bilo vrlo predusretljivo iako vozim gume konkurentske firme
Nadam se da ću u narednim danima da pazarim felne pa da i ja metnem moje zimske gume. Pošto su istih dimenzija kao letnje, meni će auto biti lepši za zimu nego što je sada(naravno, ako uspem da nađem felne koje tražim...)

Danas sam krstio svoju Caraža člansku karticu kod Ivanche u servisu, vrlo sam zadovoljan uslugom. Osoblje je bilo vrlo predusretljivo iako vozim gume konkurentske firme

Nadam se da ću u narednim danima da pazarim felne pa da i ja metnem moje zimske gume. Pošto su istih dimenzija kao letnje, meni će auto biti lepši za zimu nego što je sada(naravno, ako uspem da nađem felne koje tražim...)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.