Vanredna situacija - poplave 2014/2016
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
Da li je ove automobile spljostila amfibija-tenk ili su takvi zbog plutanja po gradu?? Čudno mi da su neki spljošteni a neki neoštećeni.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ove automobile su uništile amfibije?
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da ti automobili su unisteni amfibijama, ali normalno slucajno, jer se nisu videli.
Evo kod prijatelja je stigla jedna Alfa 159 iz Obrenovca.
Prijatelj ju je dovezao slepom da bi se osusila, oprala i pokrenula.
Bila je na nekom uzvisenju tako da je voda prekrila samo sedista, motor je netaknut.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Evo kod prijatelja je stigla jedna Alfa 159 iz Obrenovca.
Prijatelj ju je dovezao slepom da bi se osusila, oprala i pokrenula.
Bila je na nekom uzvisenju tako da je voda prekrila samo sedista, motor je netaknut.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Pa jel to Obrenovac suv skroz, vracaju se ljudi?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nije ceo grad na istoj nadmorskoj visini.
Znam da nije, ali otkud pustaju ako nije sve sredjeno.
Ne puštaju al cenim da pored glavnih ulaza u grad možeš ući na 1001 način peške.
Ne cudi me uopste,2006 su krali dzakove sa nasipa na Tisi.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Samo su se zeznuli jer najlon ide ka vodi a ne ka branjenoj teritoriji, ili sa slikom nešto nije u redu.
Evo nekoliko saveta.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=850909
Evo nekoliko saveta.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=850909
Automobili: Posebna pažnja
Osiguravajuće kuće navode da je potrebno da posebnu pažnju trebalo da obrate vlasnici potopljenih vozila. U ovakvim situacijama nikako ne bi trebalo da startuju motor svog vozila. Isto se odnosi i na sve elektronske i električne uređaje.
Popravka vozila treba da počne tek po izvršenoj prijavi i proceni štete uz poštovanje preporuka dobijenih od procenitelja osiguravajućeg društva.
Kada se prijavljuje šteta, osiguranik bi trebalo da precizira oštećene predmete što je tačnije moguće i da pruži dodatne neophodne detalje, kao što su telefonski broj na kom je dostupan, tekući račun za isplatu štete i ostalo.
Iz Viner štediše osiguranja savetuju da svi vlasnici automobila koji imaju kasko osiguranje, a automobil im je oštećen tokom poplava, urade sledeće:
1. Pre nego što bilo šta preduzmu, nazovu osiguravajuću kuću kako bi dobili informacije o proceduri i opcijama u pogledu naknade štete;
2. Fotografišu automobil u stanju u kakvom je zatečen nakon povlačenja poplave (poželjno);
3. Ukoliko je moguće, skinu akumulator jer je elektronika koja je imala napajanje sve vreme verovatno trajno oštećena (elektronski delovi možda mogu biti spaseni;
Važna dodatna uputstva za vlasnike automobila su i:
- ako je automobil makar i delimično bio pod vodom, najbitnije je da se vlasnik obrati stručnim licima i da ne pokušava ništa na svoju ruku;
- ako je voda prodrla u unutrašnjost motora, da ne pokušava da startuje motor - okretanjem ključa verovatno će se napraviti još veća šteta - uništenje motora;
- stručnjaci savetuju da se nakon povlačenja vode sačeka 24 sata da se voda ocedi, a zatim da stručno lice proveri da li je sa motorom i elektrikom sve u redu, pre nego što se vozilo pokrene.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kapiram da voda dolazi sa strane vikendice?
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kada nama treba katastrofa da bi se ljudi ponasali kao ljudi...
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/467250 ... ala-region
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/467250 ... ala-region
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Interesantan status na Tarzaniji.
Tarzani,
U ponoć počinje trodnevna žalost usled ovog sranja koje nas je zadesilo, pa ćemo se i mi stoga ponašati adekvatno situaciji, što znači da ćemo Maju i Kristinu Belomarković Popkonstantinović poslati da pune džakove peskom, a Bobana ćemo uputi u neki volonterski centar da klasifikuje gaće.
Vama imamo da kažemo nekoliko stvari:
- Nek svako pomogne koliko može i kako može; jaki nek vukljaju džakove, pametni nek organizuju jake, gikovi nek šeruju korisne informacije, bogati nek izvade keš.
- Ako ste slabi, glupi, siromašni i ne znate da krekujete igricu, sklonite se u stranu i ne smetajte, to je sasvim ok.
- Vi što radite 30 sati bez prestanka ne morate čim dođete kući da sednete za komp i da pišete EVO SAD SAM SE VRATIO ŽULJEVI MI KO MUŠMULE A KAFIĆI PUNI LJUDI, jer tako ispadate šabani.
- Ne osuđujte ljude pre nego što informacija bude tačna. Naročito ne kenjajte po netu kako biste vešali na Terazijama ljude koji ukradu sad nekom nešto. Oni jesu jajare, al tom rečenicom ni vi ne pokazujete ništa bolje od njih.
- Solidarnost je kul, ali za 15 dana će Grobari i Delije ponovo jedni drugima kopati oči i boriti se za prevlast u dilovanju pajda po gradu.
- Isto važi i za jugonostalgiju, nijedna kataklizma neće trajno zaustaviti UBIJ SRBINA/USTAŠU.
- Ako imate 10 frendova koji su lajkovali stranicu Uklonimo HAARP sa srpske zemlje, izaberite najdražeg od njih i pokušajte da mu objasnite da ispada glup, ostale pobrišite.
- Pobrišite sve ljude koji su u fazonu „ZEMLJA X DALA OVOLIKO, ZEMLJA Y SAMO ONOLIKO, ZNA SE KO NAM JE PRIJATELJ“
- Države nemaju prijatelje, ljudi imaju prijatelje.
- EU nam neće dati milijardu evra, daće nam mnogo manje ali opet dosta.
- Predsednik nam je mutav i kilav.
- Vučić nije kurčić, on je pre svega opasan čovek.
- Mali je mali.
- Čučković će kad tad završiti u tvorzi.
- Vlast boli kurac za preventivu, zato imamo ova tri dana žalosti.
- I sve bivše vlasti je boleo kurac za preventivu.
- Kad god popizdite na vlast, setite se da i u opoziciji sede ista takva govna.
- Troškove ovoga plaćaće i vaša deca.
SAMO NAPRED OBILIĆ!
Tarzani,
U ponoć počinje trodnevna žalost usled ovog sranja koje nas je zadesilo, pa ćemo se i mi stoga ponašati adekvatno situaciji, što znači da ćemo Maju i Kristinu Belomarković Popkonstantinović poslati da pune džakove peskom, a Bobana ćemo uputi u neki volonterski centar da klasifikuje gaće.
Vama imamo da kažemo nekoliko stvari:
- Nek svako pomogne koliko može i kako može; jaki nek vukljaju džakove, pametni nek organizuju jake, gikovi nek šeruju korisne informacije, bogati nek izvade keš.
- Ako ste slabi, glupi, siromašni i ne znate da krekujete igricu, sklonite se u stranu i ne smetajte, to je sasvim ok.
- Vi što radite 30 sati bez prestanka ne morate čim dođete kući da sednete za komp i da pišete EVO SAD SAM SE VRATIO ŽULJEVI MI KO MUŠMULE A KAFIĆI PUNI LJUDI, jer tako ispadate šabani.
- Ne osuđujte ljude pre nego što informacija bude tačna. Naročito ne kenjajte po netu kako biste vešali na Terazijama ljude koji ukradu sad nekom nešto. Oni jesu jajare, al tom rečenicom ni vi ne pokazujete ništa bolje od njih.
- Solidarnost je kul, ali za 15 dana će Grobari i Delije ponovo jedni drugima kopati oči i boriti se za prevlast u dilovanju pajda po gradu.
- Isto važi i za jugonostalgiju, nijedna kataklizma neće trajno zaustaviti UBIJ SRBINA/USTAŠU.
- Ako imate 10 frendova koji su lajkovali stranicu Uklonimo HAARP sa srpske zemlje, izaberite najdražeg od njih i pokušajte da mu objasnite da ispada glup, ostale pobrišite.
- Pobrišite sve ljude koji su u fazonu „ZEMLJA X DALA OVOLIKO, ZEMLJA Y SAMO ONOLIKO, ZNA SE KO NAM JE PRIJATELJ“
- Države nemaju prijatelje, ljudi imaju prijatelje.
- EU nam neće dati milijardu evra, daće nam mnogo manje ali opet dosta.
- Predsednik nam je mutav i kilav.
- Vučić nije kurčić, on je pre svega opasan čovek.
- Mali je mali.
- Čučković će kad tad završiti u tvorzi.
- Vlast boli kurac za preventivu, zato imamo ova tri dana žalosti.
- I sve bivše vlasti je boleo kurac za preventivu.
- Kad god popizdite na vlast, setite se da i u opoziciji sede ista takva govna.
- Troškove ovoga plaćaće i vaša deca.
SAMO NAPRED OBILIĆ!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Respect! 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...