BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
U ovdašnjem auto svetu, kad treba nešto da se ponizi, vade se "kinesko-korejski" "argumenti". To im je poslednja odbrana. Ili napad. Kako im drago.
Psi laju, karavani prolaze. Nisu čak ni psi. Nego slinavi kučići.
Psi laju, karavani prolaze. Nisu čak ni psi. Nego slinavi kučići.
Xepoj87 napisao:Ja nerealan, a ti ga vec okarakterisao kao boljeg i prodavanijegKako se moj komentar da je igracka za E klasu, razlikuje od tvog komentara da je avion za istu?
Spolja je Korejanac F10-ke i E klasa je duplo lepsa, realno.
Sta ce to biti bolje na njemu, plasticni dugmici, svetleci zvucnici nalik kulerima za komp od 5e, plasticne skrge na vratima u drugoj boji koje nicemu ne sluze, kineske led trake ispod farova koji u sebi vec imaju daylight jer nisu znali cime da popune prazan prostor, zastareo i dosadan enterijer, korejski eksterijer?
Ili to sto je 540i brzi od E400 za citavih 0.3s do 100?
Dizajn je stvar ukusa, ali je enterijer u Bmwu vidno jeftiniji.
Meni je dosta lepsi i sveziji enterijer u E klasi, stilski je generaciju ispred Bmw-a.
I eksterijer mi je dosta lepsi, ali sve je to stvar ukusa.
Napisah spolja tj exterijer mi je avion za E klasu. Ja samo malo realniji od tebe i rekoh da je enrerijer kod MB bolje odradjen (tradicionalno). Ali ti nesrecni tableti kvare sve ono sto je dovro i lepo pa mi se ne dopada enterijer. Naravno da je dizajn stvar ukusa ali na osnovu slika BMW dosta ubedljiviji. Sto se prodaje tice napomenuh da je to samo moja predpostavka . Koja moze ili ne mora biti tacna.
Valjda misle na ovo...Laki021 napisao:O kakvim vi kineskim trakama pricate?
Ma kakvo crno realniji, prica ti nema veze sa realnoscu 
Nema tu nikakve tradicije, f10 je imao dosta bolji enterijer od prefl w212, to jest, ceo auto je bio mnogo bolji, fl se povratio kao konkurent, kako je w212 trebala odmah izgledati.
W213 je postavio novi standard u klasi, koji g30 jednostavno nije ispunio, okrenuli su uloge.
Audi jednostavno nema sta da trazi u ovoj prici, debelo sam se razocarao A6icom, jednostavno nije na nivou konkurencije. Dizajn ne kaska, ali kada se provoza, svakome sem Audi fanovima bude jasno da je to losiji auto. Dosta toga je do toga sto je fwd, pa je sve automatski ispomerano u odnosu na rwd .
Nadam se da ce nova a6-ica biti bolja.
Sent from my D6603 using Tapatalk

Nema tu nikakve tradicije, f10 je imao dosta bolji enterijer od prefl w212, to jest, ceo auto je bio mnogo bolji, fl se povratio kao konkurent, kako je w212 trebala odmah izgledati.
W213 je postavio novi standard u klasi, koji g30 jednostavno nije ispunio, okrenuli su uloge.
Audi jednostavno nema sta da trazi u ovoj prici, debelo sam se razocarao A6icom, jednostavno nije na nivou konkurencije. Dizajn ne kaska, ali kada se provoza, svakome sem Audi fanovima bude jasno da je to losiji auto. Dosta toga je do toga sto je fwd, pa je sve automatski ispomerano u odnosu na rwd .
Nadam se da ce nova a6-ica biti bolja.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ti heroje se ponasas identicno kao ti radikalni audi fanatici 

Pa to su maglenke, nema veze sa DL...Floyd napisao:Valjda misle na ovo...Laki021 napisao:O kakvim vi kineskim trakama pricate?
Jok, isto kao svi se ponasam, nista losije nisam rekao, samo sa argumentima i specificnim detaljima i zamerkama 
A radikalne fanatike nisam spomenuo, tako si ih ti nazvao

A radikalne fanatike nisam spomenuo, tako si ih ti nazvao

Fora je da se nađe bar neka zamerkaLaki021 napisao:Pa to su maglenke, nema veze sa DL...Floyd napisao:Valjda misle na ovo...Laki021 napisao:O kakvim vi kineskim trakama pricate?

Maglenke, led trake ispod led farova 
Ne Floyd, nije barem neka, ima ih dosta u temi, vas problem je sto ste ostrasceni pa ih ne vidite.

Ne Floyd, nije barem neka, ima ih dosta u temi, vas problem je sto ste ostrasceni pa ih ne vidite.
Heroj, sorry, ali izgubili ste, prosto ste izgubili. Ovakva demonstracija sile skoro nije vidjena.
Sto pre to prihvatis, to bolje
Jedino u cemu je E bolji su metalni dugmici na par mesta.I I da, to dole jesu LED maglenke, ne kontam sta je tu toliko cudno.
Sto pre to prihvatis, to bolje

Jedino u cemu je E bolji su metalni dugmici na par mesta.I I da, to dole jesu LED maglenke, ne kontam sta je tu toliko cudno.
Poslednja izmena od Laki021 u 14 Okt 2016, 10:05, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
A6 c7 slicna prica kao e klasa w212 samo sto nije toliki fail pre FL, a FL je mnogo ozbiljniji I danas izuzetno konkurentan, naravno ozbiljni quattro primerci, a 3.0tdi I biturbo standardno najboljo u klasi kao I kvalitet enterijera.
Na frontrak skutertronik prefl ne bih trosio reci.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Na frontrak skutertronik prefl ne bih trosio reci.
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
. Lol pretera ga. Odlican je to niko ne spori, ali "demonstracija sile"Laki021 napisao:Heroj, sorry, ali izgubili ste, prosto ste izgubili. Ovakva demonstracija sile skoro nije vidjena.
Sto pre to prihvatis, to bolje![]()

Sent from my iPhone using Tapatalk
Vozio sam manuelni 2.0 tdi sport paket i automatik 3.0 tdi quattro s line, oba su ocaj zivi, iskreno mi je tu e60 i dalje najbolji.
Pozadi ko se vozi u A6, to je kao da su ga kaznili.
Auto i ok lezi i ne mogu mu se performanse zameriti, ali strasno koliko je dosadan. I enterijer je klasu ispred cak i fl w212, ali to je to. I da, c7 fl je zaista prelep.
Za sada su mi tu najbolji w213, pa onda f10, a c7 poslednji, od aktuelnih modela.
Opet, e60 je ostala najbolja petica, videcemo kako ce se g30 pokazati.
Laki, sta je tu cudno? Led trake kao maglenke, pored 10 puta jacih led farova? Jesi li ti ozbiljan?
Maglenke si izgubile poentu vec kod xenona, sto je svima postalo jasno, a tek sada nema nikakve poente.
Mislim, mogu oni to zaista tako krstiti, ali je realnost da nisu znali cime da popune taj deo, pa ajde onda led trake iz 2008. godine.
Pozadi ko se vozi u A6, to je kao da su ga kaznili.
Auto i ok lezi i ne mogu mu se performanse zameriti, ali strasno koliko je dosadan. I enterijer je klasu ispred cak i fl w212, ali to je to. I da, c7 fl je zaista prelep.
Za sada su mi tu najbolji w213, pa onda f10, a c7 poslednji, od aktuelnih modela.
Opet, e60 je ostala najbolja petica, videcemo kako ce se g30 pokazati.
Laki, sta je tu cudno? Led trake kao maglenke, pored 10 puta jacih led farova? Jesi li ti ozbiljan?
Maglenke si izgubile poentu vec kod xenona, sto je svima postalo jasno, a tek sada nema nikakve poente.
Mislim, mogu oni to zaista tako krstiti, ali je realnost da nisu znali cime da popune taj deo, pa ajde onda led trake iz 2008. godine.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Obično ne slikam ko utva sa terase, ali čim sam ga video, setio se tebe:Xepoj87 napisao:C cabrio mi je favorit, da me neko sada pita sta bih vozio

Brunda iz auspuha, izgleda da je neki jači motor.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
2006 je zvala, trazila je svoje led "maglenke" nazad