Hahaha, slazem se da nekada ume da pretera
Prvo ti kaze da se pripremis da za 500m skrenes desno, pa onda da se prestrojis u desnu traku i onda opet kaze kada da skrenes

Ali je takodje super sto ti tacno izbaci skicu puta, gde treba recimo da produzis pravo, ali da skrenes i desno, ako neki ima recimo kod Arene pravo, desno iskljucenje i i dalje pravo, a ima i desno...pa ti recimo izbaci da skrenes desno i drzis pravo, pa tek na drugom kruznom toku da skrenes desno.
Nekome ume da bude previse dosadna, ali ume i da pomogne kada si negde gde je malo zbunjujuce, pogotovo nekome ko ne vozi mnogo, a jos manje ide na neke duze puteve.
Meni je super sto u svakoj ulici napise koja je traka za gde. Recimo NBG i Milutina Milankovica(ako je to ona dugacka od buvljaka, ka piramidi), ides trecom trakom i odjednom ona postaje traka za levo, a znakovi se u guzvi lagano previde, pa onda snalazi se ko moze, a ovde ti pokaze da su sada te dve trake za levo, jedna za pravo i jedna za pravo i desno.
Na autoputu je jos bolje, jer i pored tih strelica na dnu, izbacuje celu skicu puteva kada se dolazi do nekog iskljucenja.
Mozda sve to ima i Bmw, ne znam, ali su meni to plusevi kod moje navigacije, verujem da ove najnovije imaju jos bolja resenja.