@Gazu
Mene si direktno spomenuo , ali nemam pojma zasto.
Spominješ "gorcinu" , da sam ja "fiksiran u nešto" itd.
Gledaj sad ovo , netko je u početku pitao gdje parkirati i koliko je sigurno sa srpskim tablicama parkirati u Splitu... i onda dođe do toga da ja pišem gluposti jer sam u nekoliko postova pokusao objasniti kakva je situacija,da se može i ne mora nesto desiti , a i drugi su pisali svoja iskustva.
U redu, trebao sam pisati bajke , a ne napisati činjenično stanje da je sve moguće jer je posebno za dane Oluje situacija takva kakva je (to sam naveo).
Ti ni ne znas sta je Oluja pa mi nije jasno zašto me prozivas (vidim po datumu rođenja da si bio tada mali). Ako znaš sta je, onda se izvinjavam.
Ja ne pamtim loše stvari, ali ih ne zaboravljam
Neki ne vole čuti istinu i onda ja ispadnem zloćko hahaha. Ok. Ne dira me to.
Nije valjda da je netko očekivao da ću napisati da će ljudima sa srpskim tablicama biti plaćen parking u hladu od strane prolaznika?
Doduše...Meni je u HN teta koja naplaćuje htjela platiti parking

, a u BG me jedna ljepotica pustila da parkiram u njeno dvorište ispod Kalemegdana blizu riječne policije ... ako ovo čitaju pozdravljam ih
Valjda svi vide da sam dobar čovjek, ali forumi su ponekad skup nesporazuma.
Ali dobro, ja ću od sada pisati u tom smjeru
Netko je spomenuo da su ga gađali kamenjem, vrijeđali i još neke stvari. To zna biti jako neugodno ako imas obitelj sa sobom , malu djecu.
Ali nisi reagirao na to... To je ok? Ja tu imam nultu toleranciju. Meni to jako smeta i kako drugima tako bih pomogao i tebi.
Čestitke Noletu, GOAT je i točka

Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk