Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
Inače, atest se radi na ZR putu, zvao sam AMS i Agenciju, 2 papira od onog ko je ugrađivao i papirić od dilera...
Sertifikat za foliju?
TT
TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Naduvaju se oni djoke.. Kakvu bre potvrdu ja treba da vadim od dilera?! Sta on ima da se saglasuje sa mojim postupkom lepljenja necega na auto? To je folija nije mehanicka izmena.. Naraknem ih sve...
Samo pare da uzmu.. Kauboji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ma da, sertifikati, gluposti...rado bih i ja to ponapušavao ali ne biva jbg, znam gde živimo...odo da zagrejem traktorče pa da skidam sa strane. Biće crno belo dostavno vozilo.
- Day Walker
Cekaj sto skidas, ako te niko jos uvek ne primorava na to?
Brzine idu u H-a !!!

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Sad vidim komsiju ispred zgrade skida folije sa zadnjih stakala, kaze ne pustaju ga na 4 tehnicka.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
01.10. sam registrovao bez da me je iko pitao za zatamnjena stakla ( doduše 35% ) i za xenone, ali vidim da ću pred sledeću da ih skidam.
Day Walker napisao:Cekaj sto skidas, ako te niko jos uvek ne primorava na to?
Pa pisao sam šta je bilo juče a imam registraciju za manje od dva meseca. 65% sam imao napred, zajedno sa fabričkim toniranjem, Mnogo je. Skinuo upravo. Nisam dovoljno zagrejao foliju pa sad tražim roba da riba lepak sa stakla.

Kod njih nikad više, ni za šta. Kome treba lepljenje najbolje kod Ivana na Zvezdaru da ide, dečko je super kvalitetan.
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Atest je obvezan u skoro svim zemljama u Evropi pa i u ovoj banana državi mora da se reguliše bilo kakva izmena na autu.Cena atesta bi trebalo da bude simbolična,recimo hiljadu-dve i to da se radi prilikom lepljenja,ali kod nas je to očigledan biznis ove smrdljive banana države koja gleda što više da nam iscedi i onako prazne novčanike.Odradio tehnički 13-tog nisu me dirali,mada imam atest koji je odrađen u Nemačkoj što mi se sviđa kod Nemaca sve papiri crno na belo.Kad sam ga uzeo pre neku godinu sve sam dobio(atest za felne,atest za opruge,za foliju).Day Walker napisao:Naduvaju se oni djoke.. Kakvu bre potvrdu ja treba da vadim od dilera?! Sta on ima da se saglasuje sa mojim postupkom lepljenja necega na auto? To je folija nije mehanicka izmena.. Naraknem ih sve...
Sony Xperia M4 Aqua
Da li može neka fotka njihovog atesta?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
Moj burazer nikakav atest nije radio u Austriji, zatamnio stakla, stavio drugu dimenziju felni, spustio ga..
Brzine idu u H-a !!!

Da trazimo njihove papire i vozimo neregistrovane na austrijske table. 
poslato sa tt koristeći komši'n vajrles

poslato sa tt koristeći komši'n vajrles
I registrovan? 
Čak i u Hrvatskoj ne može izmena auta bez atesta

Čak i u Hrvatskoj ne može izmena auta bez atesta
Navodno nisu još svi tehnički pregledi "obavešteni" o izmenama Pravilnika. Razmišljam da iskoristim tu "neinformisanost"...
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Geza napisao:Da li može neka fotka njihovog atesta?

Slikao na brzinu,pošto žurim na posao.
Sony Xperia M4 Aqua