Registracija vozila
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Registracija vozila
Odradio sam registraciju juče tj danas. Dobio sam info od brata Saudijca gde ne prave problem oko folija, zbog nekih obaveza sam zaglavio pa u 5 popodne zvao da pitam i dogovorim. Čovek mi odradi sve + tehnički (oni odvezli auto, sve ok), sledeće jutro sam dobio nalepnicu jer je bilo kasno da je isti dan urade.
Izašlo me 33k i nešto preko, imao sam onu štetu letos pa mi je zbog toga osiguranje skuplje nekih 6-7 hiljada.
Izašlo me 33k i nešto preko, imao sam onu štetu letos pa mi je zbog toga osiguranje skuplje nekih 6-7 hiljada.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Odradjen tehnicki za registraciju, trap bi trebalo malo reglazirati i zadnje kocnice su malo slabije ali za njih je potreban neki peti cilindar koji pojacava kocnice sa vecim teretom.
Peti cilindar smanjuje delvoanje zadnje kocnice, to mu je jedina svrha ali se odavno ne koristi u iole modernijim autima jer ima drugacijih tehnickih resenja.
Auti sa prednjim pogodnom imaju generalno slabije zadnje kočnice, verovatno ni A mercedes nije drugačiji ali to bi trebali da znaju na tehničkom koliko treba manje da očekuju pri merenju sila.
Auti sa prednjim pogodnom imaju generalno slabije zadnje kočnice, verovatno ni A mercedes nije drugačiji ali to bi trebali da znaju na tehničkom koliko treba manje da očekuju pri merenju sila.
Danas registrovan Hrvoje cena 23500 dinara malo smo se natezali zbog folija na zadnjim staklima ali smo i to resili. Tehnicki sam odlicno ispravan samo me folije zezaju posto nemam atest

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Viđen si danas u Karađorđevoj 
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic

Sta si ti vozio?
Wicker je sigurno vozio nekog nemca. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nemački Fiat, zvani Alfa 147 
A ti si Rotore viđen u perionici

A ti si Rotore viđen u perionici

Jbga, nemam kome da ostavim krpe pa moram da perem sam. 

Rotora sam i ja video kada si skretao u Karadjordjevu kod Nis-ove pumpe. Nisam stigao da svirnem jer je ispred bilo jos dva auta

Dovoljno da supruga baci pogleda na forum i odmah zna gde sam sve bio. 

Registrovan Golf, 1.9 77kW 2004.god.
Tehnicki i uplatnice 22.480 din.
Osiguranje stakala 3.570 (premija 40.000, bez ucesca u steti- Dunav daje jedini u ponudi ovu povoljnost)
Zeleni karton 2.000 (cemeri u Dunavu u centrali traze da se uplati na stolici pored- mts banka, da uzmu proviziju od 30 din...)
Sve ukupno 28.080 din. Bez odlaska u SUP.
Tehnicki i uplatnice 22.480 din.
Osiguranje stakala 3.570 (premija 40.000, bez ucesca u steti- Dunav daje jedini u ponudi ovu povoljnost)
Zeleni karton 2.000 (cemeri u Dunavu u centrali traze da se uplati na stolici pored- mts banka, da uzmu proviziju od 30 din...)
Sve ukupno 28.080 din. Bez odlaska u SUP.
Astra prekjuče 20.100din.
t
t
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Renault Espace 2.0dci 130Ks 34.000 sa sve taksama za odjavu stare i izradu nove saobraćajne i valjda uslugom agencije.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Koliko se placa odjava automobila?