Banke - odabir, utisci...
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Re: Banke - odabir, utisci...
Da, to je provizija njihove jeb. centrale u Parizu sa kojom nemaju veze sto je nenormalno.
Mada kada razmislim i Mc,D., pumpe i ostalo nemaju veze sa maticnim vec ih drze nasi privatnici.
Mada kada razmislim i Mc,D., pumpe i ostalo nemaju veze sa maticnim vec ih drze nasi privatnici.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Jel zna neko koliko skida proviziju banka kada se placa domacom visa karticom nesto recimo u radnji ili pumpi u DE, CH, FR? Znam da u HU ne skidaju nista ili skidaju nesto mizerno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Upravo to... Raspotivao sam se bio i u SoGe posto mi taj lik koji uplacuje tamo ima racun pa sam mislio da ce mi biti jeftinije da ovde otvorim u Soge i da ide direktno ali su mi rekli da nemaju veze sa njima,zajednicko im je samo ime,onda sam ipak odlucio da ostanem u CA kad vec imam devizni racun.Cak mi je na kraju i ispalo jeftinije...
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Plaćao sam Intesinom Visa Electron u inostranstvu, nema nikakve provizije. Tako bi trebalo da je i za ostale kartice i ostale banke. Provizija postoji jedino kada se podiže gotovina sa bankomata i ona veoma zavisi od zemlje, banke i kartice.dragvorl napisao: 10 Feb 2018, 18:07 Jel zna neko koliko skida proviziju banka kada se placa domacom visa karticom nesto recimo u radnji ili pumpi u DE, CH, FR? Znam da u HU ne skidaju nista ili skidaju nesto mizerno.
Ђенерал Јанковић
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tačno, nema provizija, kao da plaćaš ovde. Piše ti sve u Tarifniku banke. Jedino je pitanje kursa.
TT
TT
Treba mi preporuka u kojoj banci otvoriti racun, cilj mi je da imam sto manje mesecne troskove. Potreban mi je dinarski i devizni racun, el bankarstvo i eventualno sms servis i naravno debitna kartica vezana za racun. Ono sto sam do sada vide Soge ima paket sa svim i ako se preko kartice potrosi preko 35000 mesecno odrzavanje je 0 din. Jel ima neko drugi predlog?
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
U Tarifniku sa sajta piše da svi koji imaju otvoren "račun plus" duže od 6 meseci (tvoj slučaj, a i mojstefanan napisao: 03 Feb 2018, 21:54 Jel ima neko račun u Mts banci?
Ja sam otvorio prošlog proleća, i bila je reklama na sve strane džabe održavanje, minimalne provizije bla bla.
Sad ulazim na sajt, vidim piše održavanje računa besplatno samo prvih 6 meseci. Posle toga se plaća 100din za mesec u kom ima promena.
Bez ikakvog obaveštenje su to uveli, nisu mi na mail ništa poslali, niti pismeno

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
WU online najbolji. Do 1000 eur godisnje moze da se prebacuje iznos iz DE sa 5 Eur provizijom u SRB.
Nakon toga mora identifikacija, pa se limit dize na 5000 eur za 3 meseca, ili tako nesto.
Kada sam preko banke slao novac na svoj Intesa devizni, na 700 eur poslatih, leglo je 31 eur manje u Srb.
Nakon toga mora identifikacija, pa se limit dize na 5000 eur za 3 meseca, ili tako nesto.
Kada sam preko banke slao novac na svoj Intesa devizni, na 700 eur poslatih, leglo je 31 eur manje u Srb.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Do 1000e i da saljes po 100e ukupno je 5e provizije ili recimo na svakih 100e po 5e provizije?

5 eur po transakciji.

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Auh DE
Pre jedno 4-5m na 190e poslatih iz FR preko WU online provizija je bila oko 12-13e.
Pre jedno 4-5m na 190e poslatih iz FR preko WU online provizija je bila oko 12-13e.
A na primer WU iz filijale, dakle ne online, je bio nesto ispod 30 eur provizije.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Raiffeisen skida 1% na međunarodne transakcije (uključujući međunarodne online kupovine), a naplaćuju čak i vraćanje para. Ako platite nešto 100 evra pa dobijete refund, uzeće dva puta po evro.dragvorl napisao:Jel zna neko koliko skida proviziju banka kada se placa domacom visa karticom nesto recimo u radnji ili pumpi u DE, CH, FR? Znam da u HU ne skidaju nista ili skidaju nesto mizerno.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Nisam na internet placanje mislio.