Ja sam na korsi imao te plastike ispred zadnjih tockova(kao zavjesice), nize za oko 2cm od poda i kontam da su sluzile bas za to da prve zakrljaju(upozore) ako se pod previse priblizi ivicnjaku, asvaltu ..Ogi napisao:Imam ispred zadnjih tockova upravo plastiku koja je usrafljena, ne znam da li joj je to namena ili je bila deo zadnjih zavesica koje sam skinuo... nadam se da sam nju drksno... nije strasno ali me nervira sto je auto tako nizak pa udara tamo gde niko ne udara i sto se uvek tripujem da mi je nastradao trap...
@Nuk Udario je kada su sisli zadnji tockovi.
Dobro veče
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Re: Dobro veče
Dodatci ispred prednjih i zadnji tockova, par cm plastike koja viri, kao nastavak podkrila je aerodinamicni dodatak.
Ovde se jasno vidi
http://img2.netcarshow.com/Mercedes-Ben ... per_1b.jpg
tako je ispred zadnjih.
Ovde se jasno vidi
http://img2.netcarshow.com/Mercedes-Ben ... per_1b.jpg
tako je ispred zadnjih.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Koliko i da li veličina točka ima uticaja pri merenju snage i obrtnog na valjcima? Da li se veličina točka i gume ubacuje u računicu kao neki korektivni koeficijent ili je jednačina prosto takva da ne zavisi od veličine točka? Dakle pitam za ove klasične valjke kao što su kod nas dostupni?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobro veče
Kada se izmeri maksimalna REALNA snaga na valjku tj. Tocku i kada se pusti gas, onda meri otpor kotrljanja tocka na valjku i onda se dobija PRETPOSTAVLJENA snaga motora.
Najlaksi trik kome pojedini domaci tjuneri pribegavaju jeste da se blago drzi kocnica prilikom merenja otpora tocka jer onda valjci imaju veci otpor, pa izbace vecu PRETPOSTAVLJENU snagu na motoru.
Realni gubici kod prednjeg pogona su ~10%.
Kada su gubici 20-ak % jasno je o cemu se radi.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Najlaksi trik kome pojedini domaci tjuneri pribegavaju jeste da se blago drzi kocnica prilikom merenja otpora tocka jer onda valjci imaju veci otpor, pa izbace vecu PRETPOSTAVLJENU snagu na motoru.
Realni gubici kod prednjeg pogona su ~10%.
Kada su gubici 20-ak % jasno je o cemu se radi.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Nema nikakvog uticaja.Uroš S. napisao:Koliko i da li veličina točka ima uticaja pri merenju snage i obrtnog na valjcima? Da li se veličina točka i gume ubacuje u računicu kao neki korektivni koeficijent ili je jednačina prosto takva da ne zavisi od veličine točka? Dakle pitam za ove klasične valjke kao što su kod nas dostupni?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
sas popijes ban zbog politike
Dobar dan
Sad mi javlja ortak da su ispred Metropola neki trkacki modeli izlozeni. Ne znam ni sta ni koji, a jos manje zasto.

Dobar dan

Sad mi javlja ortak da su ispred Metropola neki trkacki modeli izlozeni. Ne znam ni sta ni koji, a jos manje zasto.
Evo ja sam slikao:

i

i

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
:trljamoci:
Imaju nalepnice AMSS-CMV, tek mi to nije jasno
Imaju nalepnice AMSS-CMV, tek mi to nije jasno
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Rešili da se ovim izlaganjem oduže ljudima za cene onih silnih atesta i reatesta 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Reci koje pare mlate na nama kad ovo sponzorisu 

A kola imaju Monako table.
I pritom, ovo mi pre lici samo na izlozbene modele, nego na racecar. Imaju i ovde odvratne pozerske felne.
I pritom, ovo mi pre lici samo na izlozbene modele, nego na racecar. Imaju i ovde odvratne pozerske felne.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50