Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Re: Ne brže od života!

Post od Martin »

Verovatno već viđeno pre par dana na Divčibarama. :kuku:
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

POGINULA DVA BRATA, MLADIĆ I DEVOJKA Pijan divljao po Ibarskoj, zakucao se direkt u kola puna mladih koji su se vraćali sa posla http://www.blic.rs/vjzdgcl

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
Milan
Reactions:
Pridružio se: 29 Apr 2012, 16:50

Post od Milan »

Ovo na snimcima je ladno Inđija.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Vozim u levoj traci na Brankovom mostu. Planiram da se prestrojim desno, spazim u retrovizoru Smarta koji kao strela piči žutom trakom. Pokažem na desno devojci - pazi sad. Sačekam malo, on proleti kroz srednju (meni desnu) i pređe skroz levo, ispred mene.

Zanemarimo što je bio prebrz, u žutoj i preleteo dve trake. Bitno je da bi me sigurno zakačio, da ga nisam video, jer je pitanje i da li me je video, tj da sam dosta brži od srednje trake. Da me je zakačio, pitanje je gde bi i kako završio. U nekoj hronici sigurno, kako je pokupio ko zna sve koga na mostu sa onim gova*cetom.

TT

maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Jebote 4 mrtva a put ravan totalno....inače još jedan razlog zašto bi yugo i slična vozila ne bi trebali da su više u saobračaju iako nisu ništa krivi ovi u yugu ( koliko jih je uopšte bilo u yugu? 6? )
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Izginuli su bili u Audiju koji je došao iz suprotnog smera.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Ma yugo i tome slicno je odavno za muzej, taj auto i kada je ispravan nije bezbedan. Pre neki dan videh trabanta uredno registrovanog, vozi se a taj auto ni po jednom osnovu ne sme biti u saobracaju.

maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Vladapetr napisao: 16 Jun 2018, 18:16 Izginuli su bili u Audiju koji je došao iz suprotnog smera.
Onda sam ja pogrešno shvatio...
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Ma nisi nego vest menjaju često. Nisu pisali iz kog su automobila poginuli sve do skoro.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

mića napisao:Ma yugo i tome slicno je odavno za muzej, taj auto i kada je ispravan nije bezbedan. Pre neki dan videh trabanta uredno registrovanog, vozi se a taj auto ni po jednom osnovu ne sme biti u saobracaju.

Yugo nema veze sa ovim udesom. Na njega je naleteo, prevelikom brzinom, pijani vozac sa Skodom, onda presao u suprotan smer, udario Audi koji je sleteo i udario u neki nasip ili sta vec. U Audiju sestoro ljudi je bilo, cetvoro poginulo. Vozac Yuga je lakse povredjen.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Jugo ima itekako veze sa dogadjajem, ucestvovao je u ovoj nesreci.
Smisao pomenutog posta je da i kada je nov izasao na put nije bezbedan, nema sigurnosne elemente da zastiti putnike. Nije pogodan za saobracaj.
A to sto ih ima jos i sto se mora koristiti usled nivoa kupovne moci je druga strana medalje i tako je kako je nazalost.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Nije Yugo izazvao nesrecu, niti je ostecen previse, vozac je lakse povredjen. Pri tom Skoda je naletela otpozadi na Yugo pa udarila u Audi. Da nije bio Yugo naleteo bi na nekog drugog. Iskreno skoro nisam video da je Yugo ucestvovao u nekom zescem karambolu u skorije vreme. Ako je ispravan i ako je prosao pravilni tehnicki pregled, ne vidim razloga da se ne koristi. Koliko vidim ovde je krivac pijanac u Skodi koji se zaleteo ko zna koliko brzo i ubio cetvoro.

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

ljubitelj napisao: 15 Jun 2018, 20:20
nikaragva napisao: 15 Jun 2018, 14:51
Sto se tice vozaca volvoa, videce za par meseci koliko mu nije nista :)
Na sta mislis da ce videti?
Pa ovakvih i slicnih slucajeva ima koliko hoces sa volvoima /i drugima/ i prolazi se bez posledica. Sto bi ovaj bio poseban?
Pa ja sam imao naletanje odpozadi bez kocenja sa oko 50 na Ibarskoj dok sam stajao. Nikome od putnika nikakve povrede, Ni trzaja vrata ni bilo cega, sigurnosna sedista napred i pozadi odradila svoju ulogu. Svi izasli na vrata normalno a potom i nastavili putovanje. Evo proslo vise od par meseci.
Imao sam u drugom slucaju i sabijanje i uvijanje limarije ukljucivo i krov, isto nije bilo nikakve posledice a proslo i vise godina.

Pa nisu to neke velike brzine za takav auto da bi se ozbiljnije ili dugotrajnije povredilo, upravo je predvidjeno da sve ovo guzvanje upije energiju i ne prenese mnogo na putnika. Deluje strasno po izgledu a u stvari je auto dobro odradio posao zastite.
50 je sasvim dovoljno.Videce on, mi necemo :)
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

cozmo napisao: 17 Jun 2018, 18:02 Nije Yugo izazvao nesrecu, niti je ostecen previse, vozac je lakse povredjen. Pri tom Skoda je naletela otpozadi na Yugo pa udarila u Audi. Da nije bio Yugo naleteo bi na nekog drugog. Iskreno skoro nisam video da je Yugo ucestvovao u nekom zescem karambolu u skorije vreme. Ako je ispravan i ako je prosao pravilni tehnicki pregled, ne vidim razloga da se ne koristi. Koliko vidim ovde je krivac pijanac u Skodi koji se zaleteo ko zna koliko brzo i ubio cetvoro.

Da svakako je kriv onaj u škodi, ali ipak, da je čelno uleteo u yuga ubio bi ga. Zato pišem, da nisu sigurni, zbog drugih idiota. A žalostna je istina, kako mnogo ljudi nema pare za bolje...
Odgovori