Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
Pozdrav iz Vranje!
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
u vranje nema laganje...
dobar dan drugari
dobar dan drugari

Re: Одг: Dobro veče
U Vranje ides na oranjee...:
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
A šta ćeš u Vranje ako sme da se zna?paja napisao:Pozdrav iz Vranje!

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Pozdrav iz Air Serbia-e .
Makar su uzeli onih 40 milki, pa ne stede na kafi...
Makar su uzeli onih 40 milki, pa ne stede na kafi...
Ne znam gde ovo da napisem pa cu u ovoj svastari a ako ima prikladnija tema, slobodno prebacite.
Naime, juce smo, iako je prvobitno bilo neplanirano, Laki i ja posetili salon automobila u Zenevi pa bih izneo neka moja zapazanja.
Slika nema jer sam zaboravio aparat. Slikao sam par fotki telefonom ali nista posebno...
BMW
4GC me je odusevio. Enterijer je isti kao kod mene stim sto su vrata bez okvira za stakla. Linija super, deluje agresivnije od 3-ojke a 5 vrata vidim samo kao prednost. Da sad kupujem, ne bih se mnogo dvoumio
M3 i M4 izgledaju bas mocno. Bili su zakljucani pa nisu mogli da se "opipaju" ali ovako spolja ostavljaju veoma dobar utisak.
2-ojka... sta reci, u principu kec za dupetom. Nisam nesto preterano odusevljen i vise mi se svidja stari model tj. 1 kupe.
2GT... ruzan i po mom misljenju, nepotreban BMW-u...
X3 LCI... promenjen prednji deo pa sad izgleda kao mali novi X5. Meni se svidja.
6GC... nema greske, i dalje najlepsi u klasi
Ostalo je manje vise poznato.
Mercedes
C klasa izgleda predrkano kako spolja tako i unutra. Kvalitet izrade na vrhunskom nivou i bukvalno imate umanjenu S klasu. Izlozeni model, u kom sam sedeo je bio C220 cdi eleganci u fulu. Enterijer, polozaj za volanom, sedista... sve na nivou, kako i dolikuje jednom Mercu. Utisak kvari jedino onaj nakaceni tablet na centralnoj konzoli jer stvarno izgleda odvratno. Imam osecaj da su ga pri dizajnitranju kompletno zaboravili, pa se neko posle setio da ga samo nakaci
S klasa... sta reci, perverzija na tockovima u kojoj je lepsi osecaj na zadnjem nego li na prednjem sedistu. Auto deluje ogroman, toliko da posle njega nova C klasa izgleda kao smesno mali, kao manji nego sto bi trebao da bude
Hibrid verzija ima prilicno umanjen prtljaznik nepravilnog oblika. Bio je izlozen S500 hibrid kao i S300 hibrid sa 2.2 dizel motorom. Svidja mi se ali to nije auto koji bih vozio.
CLS SB... polako pocinjem da menjam misljenje o ovom karavanu i sve vise mi se dopada
GL je ruzan kao lopov, G klasa takodje dok je ML sa dobrom opremom, pravi svrsh na tockovima.
Audi
Audi je na dobrom putu da za koju godinu postane premium proizvodjac
Salu na stranu, nista specijalno kod njih ali sam se zadrzao kod par modela.
A3 je prelep HB sa odvratnim enterijerom. A3 sedan, takodje zanimljiv ali je u toj klasi CLA po mom misljenu bolji izbor.
A6 Allroad... veoma zanimljiv porodicni automobil. Kombinacija sportskog (313ks), porodicnog auta i SUV-a je definitivno dobitna za nekog ko trazi takav auto. Jedina mana je sto kosta kao dobar porodicni i sportski auto zajedno
S8 je
Za mene jedini auto te klase koji bih vrlo rado vozio. Ne znam zasto ali mi nekako vise lezi nego serija 7 ili S klasa 
TT koncept je zanimljiv.
Porsche
Macan... smesan auto sa smesnim imenom i jakom cenom.
Cayenne mi se veoma dopada. I dalje smatram da je ubedljivo najlepsi SUV na trzistu.
911... nema greske kao i uvek.
Maserati
Imali smo priliku da opipamo Ghibli i Quattroporte. Ja sam se zadrzao kod Ghiblija i mogu da kazem da me je odusevio.
Polozaj za volanom je odlican. Enterijer mozda malo "siromasniji" od 5ice ali prihvatljiv.
Samo da se pokaze kao pouzdan (ipak je ovo prvi "narodni" Maser) i bice best buy u klasi.
Lexus
Iskreno, nista interesantno. GS je smor zivi... pravi staracki dom.
RX... auto po meri americke domacice. Veliki, prostran, komforan ali izuzetno dosadan, neatraktivan...
IS i moze nekako da prodje mada je stari prilicno atraktivniji. Ponuda motora za evropu je blagi uzas. Pored vec poznatog, zastarelog V6 od 2500ccm sa performansama na nivou dizela od 160ks tu je hibrid od 220ks sa istim performansama i max brzinom el ogranicenom na 200.
Jaguar
Sve vec vidjeno mada XF polako pocinje da mi se dopada.
XJ ruzan za medalju. Mali F-type, prelep autic.
To bi bilo to ukratko jer nije bilo vremena da se deteljno sve pogleda. Ima tu jos par modela koje smo videli ali o njima drugom prilikom
p.s. Putovanje u 5 GT na zadnjem sedistu je pravo uzivanje
Naime, juce smo, iako je prvobitno bilo neplanirano, Laki i ja posetili salon automobila u Zenevi pa bih izneo neka moja zapazanja.
Slika nema jer sam zaboravio aparat. Slikao sam par fotki telefonom ali nista posebno...
BMW
4GC me je odusevio. Enterijer je isti kao kod mene stim sto su vrata bez okvira za stakla. Linija super, deluje agresivnije od 3-ojke a 5 vrata vidim samo kao prednost. Da sad kupujem, ne bih se mnogo dvoumio

M3 i M4 izgledaju bas mocno. Bili su zakljucani pa nisu mogli da se "opipaju" ali ovako spolja ostavljaju veoma dobar utisak.
2-ojka... sta reci, u principu kec za dupetom. Nisam nesto preterano odusevljen i vise mi se svidja stari model tj. 1 kupe.
2GT... ruzan i po mom misljenju, nepotreban BMW-u...
X3 LCI... promenjen prednji deo pa sad izgleda kao mali novi X5. Meni se svidja.
6GC... nema greske, i dalje najlepsi u klasi

Ostalo je manje vise poznato.
Mercedes
C klasa izgleda predrkano kako spolja tako i unutra. Kvalitet izrade na vrhunskom nivou i bukvalno imate umanjenu S klasu. Izlozeni model, u kom sam sedeo je bio C220 cdi eleganci u fulu. Enterijer, polozaj za volanom, sedista... sve na nivou, kako i dolikuje jednom Mercu. Utisak kvari jedino onaj nakaceni tablet na centralnoj konzoli jer stvarno izgleda odvratno. Imam osecaj da su ga pri dizajnitranju kompletno zaboravili, pa se neko posle setio da ga samo nakaci

S klasa... sta reci, perverzija na tockovima u kojoj je lepsi osecaj na zadnjem nego li na prednjem sedistu. Auto deluje ogroman, toliko da posle njega nova C klasa izgleda kao smesno mali, kao manji nego sto bi trebao da bude

CLS SB... polako pocinjem da menjam misljenje o ovom karavanu i sve vise mi se dopada

GL je ruzan kao lopov, G klasa takodje dok je ML sa dobrom opremom, pravi svrsh na tockovima.
Audi
Audi je na dobrom putu da za koju godinu postane premium proizvodjac

Salu na stranu, nista specijalno kod njih ali sam se zadrzao kod par modela.
A3 je prelep HB sa odvratnim enterijerom. A3 sedan, takodje zanimljiv ali je u toj klasi CLA po mom misljenu bolji izbor.
A6 Allroad... veoma zanimljiv porodicni automobil. Kombinacija sportskog (313ks), porodicnog auta i SUV-a je definitivno dobitna za nekog ko trazi takav auto. Jedina mana je sto kosta kao dobar porodicni i sportski auto zajedno

S8 je

TT koncept je zanimljiv.
Porsche
Macan... smesan auto sa smesnim imenom i jakom cenom.
Cayenne mi se veoma dopada. I dalje smatram da je ubedljivo najlepsi SUV na trzistu.
911... nema greske kao i uvek.
Maserati
Imali smo priliku da opipamo Ghibli i Quattroporte. Ja sam se zadrzao kod Ghiblija i mogu da kazem da me je odusevio.
Polozaj za volanom je odlican. Enterijer mozda malo "siromasniji" od 5ice ali prihvatljiv.
Samo da se pokaze kao pouzdan (ipak je ovo prvi "narodni" Maser) i bice best buy u klasi.
Lexus
Iskreno, nista interesantno. GS je smor zivi... pravi staracki dom.
RX... auto po meri americke domacice. Veliki, prostran, komforan ali izuzetno dosadan, neatraktivan...
IS i moze nekako da prodje mada je stari prilicno atraktivniji. Ponuda motora za evropu je blagi uzas. Pored vec poznatog, zastarelog V6 od 2500ccm sa performansama na nivou dizela od 160ks tu je hibrid od 220ks sa istim performansama i max brzinom el ogranicenom na 200.
Jaguar
Sve vec vidjeno mada XF polako pocinje da mi se dopada.
XJ ruzan za medalju. Mali F-type, prelep autic.
To bi bilo to ukratko jer nije bilo vremena da se deteljno sve pogleda. Ima tu jos par modela koje smo videli ali o njima drugom prilikom

p.s. Putovanje u 5 GT na zadnjem sedistu je pravo uzivanje

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jeste, ali je i osetno skuplji...Floyd napisao:A3 sedan, takodje zanimljiv ali je u toj klasi CLA po mom misljenu bolji izbor.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To ne znam...
Ta klasa me iskreno uopste ne zanima... mislim na sedan verzije C segemnta.
Zaboravih da dodam po nesto o novoj Cupri. Enterijer uzivo deluje mnogo lepse nego na slikama. Kvalitet izrade sasvim dobar za tu klasu. Od starog je mnooooooogo lepsi kako spolja tako i unutra. Ne znam koje su cene ali Golf vise uopste ne izgleda kao favorit u odnosu na Leona.
Ta klasa me iskreno uopste ne zanima... mislim na sedan verzije C segemnta.
Zaboravih da dodam po nesto o novoj Cupri. Enterijer uzivo deluje mnogo lepse nego na slikama. Kvalitet izrade sasvim dobar za tu klasu. Od starog je mnooooooogo lepsi kako spolja tako i unutra. Ne znam koje su cene ali Golf vise uopste ne izgleda kao favorit u odnosu na Leona.
Meni Golf nije favorit u odnosu na mnoge u toj klasi
Sto se cene tice,Mercedes je sa pocetnom cenom cesto skuplji od Bmwa i Audija,ali takodje skoro uvek dolazi sa dosta vise opreme.
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bio poslom. Vratio se.samo polako napisao:A šta ćeš u Vranje ako sme da se zna?paja napisao:Pozdrav iz Vranje!
Re: Одг: Dobro veče
A daa ko jos poslom ide u vranje...
Nego zasto si isao u vranje
Nego zasto si isao u vranje

Pa ko bi išao tamo bez ozbiljnog razloga?