Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Đuđaro, čovek koji je namrštio Alfu...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Meni je spolja lepsa DaSilvina izvedba, a unutra Giugiaro. Sreca pa postoji i ta kombinacija.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nisam ni znao da je podvarak prodao. Bas lep auto.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Jel' stvarno ova kilometraža i vrhunsko stanje? Da ga okrenem i ponudim ključ za ključ, onako iz zezanja da vidim šta će da kaže 

Prelep je, a felne 

Brzo je ponovo stigla na oglas...
Tapatalk
Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... za-vrx-sti
U čemu je fora sa ovim autom? Baš je povoljna cena...
U čemu je fora sa ovim autom? Baš je povoljna cena...
Pa fora je da moras da molis nekoga da kupi taj auto.
Trosi koliko hoces, krs je, osim performansi, kvari se kao nezdrav, odrzavanje kosta Boga oca, registracija takodje 500e.
Sent from my Sony
Trosi koliko hoces, krs je, osim performansi, kvari se kao nezdrav, odrzavanje kosta Boga oca, registracija takodje 500e.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Publika koja voli taj auto, nema para. Oni koji imaju para,njima WRX nije zanimljiv i oni kupuju AMG-RS-M modele. Na stranu cinjenica da se i ti AMG-RS-M modeli prodaju jako tesko. Onaj Brenin RS6 se prodavao jako dugo,a auto vrhunski.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ovo je sjajan sportski auto, pruza mnogo za neku dohvatljivu cifru. Moje pitanje se odnosilo na konkretan primerak, pitao sam iz radoznalosti. Da je srece, i malo vise novca, ja bi ovo smatrao idealnim autom za mene 

Poenta je da ako ga koristis kao jedini auto, izvuci ce ti jos 50-100% te cifre svake godine za troskove eksploatacije, a ko ima para da ga priusti kao drugi auto, tog isti tesko ne zanima, on puca vise.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Impreze su nezgodne jer se često tuniraju, vlasnici ih cepaju, idu na ulične trke. Pri tome, auto je kvalitetan, pa može da zamaskira tragove umora. Još nezgodnije je to što kod nje ima svrsihodnog tuninga sa skupim i kvalitetnim delovima koje unapređuju auto, a ima i budževina bez plana i kvaliteta koje samo kvare auto i snižavaju njegovu vrednost...tako da ne može da se kaže "tuning je sranje hoću samo fabriku" i da znaš na čemu si. Zato, bukvalno za svaki pojedinačni primerak teba znati kakav je - da li je lupan, kakav je mehanički, šta je rađeno na njemu, kako je vožen, kako je održavan. Može da bude super vožnja i eksplotacija bez glavobolja (naravno, ko može da podmiri benzin i potošne delove), a može da bude bunar bez dna. U nekom mikro kosmosu ljubitelja tog auta sve se zna i dobar primerak se lepo proda, a drugi idu jako teško. Auto je sličan Porscheu 911 (da li zbog boxer motora) u eksploataciji - super kvalitetan i može dugo da služi, ali nema kompromisa sa održavanjem i nekim pravilima eksplotacije jer onda ume da bude jako nezgodan za džep vlasnika.Risto napisao:Ovo je sjajan sportski auto, pruza mnogo za neku dohvatljivu cifru. Moje pitanje se odnosilo na konkretan primerak, pitao sam iz radoznalosti. Da je srece, i malo vise novca, ja bi ovo smatrao idealnim autom za mene