Inace to traje vec 20 godina...
Ma kakvi!dragvorl napisao:A onda malo u tvorza zbog njegovih ljudskih prava.
Elem, danas popodne sam sa drugarima svratio na kafu posle posla u piramidu na novom beogradu. Posle kafe prilazim kolima i vidim ispustila prednja desna. Osim sto sam popizdeo, bilo mi malo cudno posto je nova guma, jedva presla 7-8 hiljada, continental.
Zamenim tocak, stavim copavu i odem do prvog vulkanizera. Naduva covek gumu i kaze "isecena na 4 mesta nozem" i pita me da li sam se zamerino nekome. Posto sam odgovorio da nisam, onda mi je rekao da proverim da li mi je nestalo nesto iz kola.
I naravno, iz kola mi je nestala torba sa foto aparatom, rezervna baterija za aparat i jos neke stvari. Ukupna vrednost bar 1000€.
Sta se desava!?
Iseku vam gumu (uvek je prednja desna u pitanju iz logicnog razloga) i dok se vi drndate sa dizalicom ili srafovima, oni vam pokupe stvari iz kola (vrata naravno nisam ostavio otvorena, ali to za njih nije nikakav problem). Vulkanizer mi kaze da se sve cesce desava i to u sred dana, na prometnim mestima, nema pravila, a najcesce novi beograd i parkinzi oko i u trznim centrima.
Eto tako, ja da upozorim da ne prodjete kao i ja.