Neverovatan propus novinara Blica koji je uz komentar ispod slike da ce Jat kupiiti od Erbasa avione A 319 stoji fotografija Jatovog Boeinga 727 iz nekih 90tih godina proslog veka.
Interesantno je da se ne zna sta ce biti sa starom flotom Jatovih aviona B737-300 i ATR-ovima. Cinjenica je da su ti avioni stari ali nisu sa mnogo sati naleta koliko bi trebalo da budu prema njihovim godinama.
Velike su šanse da naš prevoznik svoja dva aviona "boinga 737-300" stacionira u Skoplje i odatle pod svojom oznakom saobraća ka Evropi. Takođe, nije isključena ni mogućnost da jedan avion ode i u Sarajevo, s obzirom da je "Turkiš erlajns" izašao iz "BiH erlajnsa".
Mene interesuje da li to oni planiraju da prave regionalnu low cost kompaniju?
Ako je tako...mislim da imaju sanse za uspeh.
Uh... koja je to logika da kupuju A319, ako su JAT-ove B737-ice uvek pune krcate...Ja bih izabrao bar A320, ili neki još veći. Celu postojeću flotu bi trebalo da zadrže, sve dok može da leti. Što se tiče debila koji je stavio sliku B727... no comment...
Koliko se secam to su avioni koji su jos davno naruceni pa su se nasi posle popismanili.
Verovatno sad kontaju da je bolje da ih ipak uzmu nego da idu na sud.
Lufthansin avion oštećen jutros na aerodromu Nikola Tesla
Autor: Petar Vojinović on 12/11/2012
AERODROM NIKOLA TESLA – Embraer 195 avio-kompanije Lufthansa Regional oštećen je danas na gejtu A2 aerodroma Nikola Tesla od strane kamiona domaće firme za opsluživanje letelica “Aerodrom Ketering”.
Over the past four decades, more than 320 fatigue-related accidents and incidents have taken nearly 750 lives in airplane crashes alone. The NTSB has issued 138 fatigue-related safety recommendations since 1967. Only 68 have been implemented.