Delija napisao:Slabo se prodaju kod nas. To je problem. Pogotovo ta klasa.
Dobru spravu si pazario i po ok ceni - originalnu cenu ne bih dao, ali ovo na rasprodaji starog modela (a "star" je 2 godine, samo je izasao novi) je vec sasvim ok - pratim i ja neko vreme Onkyo 3010, ali njemu nikako da spuste cenu. Svojevremeno je 3008-ica mogla da se pazari za jedva nesto jace od 1000 evra.
Ovde ispada da ima i crni (doduse u Nemackoj):
http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... oneer.html
I ja sam bio vec prelomio da uzmem 3010, onda se slucajno ovo pojavilo. Posto je po testovima ovaj Pioneer (al kolko je verovati testovima), uglavnom nesto bolji od tog Onkya a pride me izasao par stotina jeftiniji onda sam se predomislio

Originalno je ovaj Pioneer skuplji od Onkya (zapravo gadja 5010 kao konkurenta), ali je nedavno postao stari model jer su izbacili lx87 te je ovaj na rasprodaji sada svugde... E sad, Onkyo 3010 je aktuelni model, al zapravo je vrsnjak sa lx86 samo sto je Onkyo presao na izbacivanje modela na svake dve godine... Pride Pioneer ima WiFi i AirPlay sto mi se jako svidja.
Takodje ovih dana je na Amazon.com i 3010 znatno spusten, mozda ce se to preliti i u Evropu uskoro...
Floyd napisao:Vrhunska sprava
Koje zvucnike planiras uz to?
Pominjao sam da imam MA RX2 i RX Center (plus MA Bronze pozadi), ali rekoh da u dogledno vreme planiram da ih zamenim sa nekim podnim, samo ne zurim pa cekam da se ukaze neka lepa prilika... Zahtevan sam, ocu i da dobro zvuce i da lepo izgledaju