Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
+2
Po cenu da budem proglasen licemerom, iako razumem ljude koji razlicito razmisljaju.
Po cenu da budem proglasen licemerom, iako razumem ljude koji razlicito razmisljaju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-1
uvek nudim mito, jos nisam naisao na tog sa kim nisam uspeo da se dogovorim, jos uvek nemam ni jednu kaznu (ne racunam ove za parking)
uvek nudim mito, jos nisam naisao na tog sa kim nisam uspeo da se dogovorim, jos uvek nemam ni jednu kaznu (ne racunam ove za parking)

Zato je Srbija tu gde jeste.
Naravno, svakom tudje g smrdi a njegovo mirise.
Naravno, svakom tudje g smrdi a njegovo mirise.
Ni sit gladnom ne veruje. I ja da vozim konstantno po dobrim putevima ne bih ni imao potrebu da krsim propise i dajem mito.
Evo recimo primer u BG od ruda ka topciderskoj zvezdi ima sa desne strane internacionalna skola gde uglavnom diplomate i stranci dovode decu u skolu i redovno se parkiraju po zelenoj povrsini kao najbahatiji sugradjani ometajuci pritom i pesake i saobracaj i unistavajuci zelenu povrsinu. Tako da i stranac kad dodje ovde posle nekog vremena se navikne na sistem isto kao i kad normalni Srbin ode u normalnu zemlju pa se ne izdvaja od lokalaca.
Evo recimo primer u BG od ruda ka topciderskoj zvezdi ima sa desne strane internacionalna skola gde uglavnom diplomate i stranci dovode decu u skolu i redovno se parkiraju po zelenoj povrsini kao najbahatiji sugradjani ometajuci pritom i pesake i saobracaj i unistavajuci zelenu povrsinu. Tako da i stranac kad dodje ovde posle nekog vremena se navikne na sistem isto kao i kad normalni Srbin ode u normalnu zemlju pa se ne izdvaja od lokalaca.
tebe Floyd da zaustave na autoputu u SRB sa 200+ kmh verovatno ne bi pokusao da se dogovoris sa 50-100eura nego bi platio kaznu 120.000din... siguran sam da je tako 
a sa druge strane parking u bgd ne placas jer eto nije fer da bude 15eura dan...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

a sa druge strane parking u bgd ne placas jer eto nije fer da bude 15eura dan...
Sumnjam da bi pokusao da se nagodim jer nisam vest u nudjenju mita a ne bih ni probao jer kazu da sa presretacima nema dogovora.
A za parking nisam rekao da nije fer da bude 15e nego da nije fer da je dnevna karta = kazna. I dalje stojim pri tome...
A za parking nisam rekao da nije fer da bude 15e nego da nije fer da je dnevna karta = kazna. I dalje stojim pri tome...
Kum registrovao auto a ima neplacenu kaznu.
Izgleda jos uvek nisu krenuli s uslovljavanjem.
Izgleda jos uvek nisu krenuli s uslovljavanjem.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne vazi za kazne pre 1. marta. Samo posle.

Prvo ne bih nikad vozio 200+ na autoputu. A drugo, ako bih vozio toliko brzo i zaustave me, onda bih prihvatio kaznu jer sam kriv. Ako napravis prekrsaj onda budi musko pa prihvati i kaznu koja ide sa time.ADrei napisao:tebe Floyd da zaustave na autoputu u SRB sa 200+ kmh verovatno ne bi pokusao da se dogovoris sa 50-100eura nego bi platio kaznu 120.000din... siguran sam da je tako

Očigledno ne i u Srbiji. Vidiš da kazne plaćaju samo oni koji naprave prekršaj jednom u 10 godina. Ostali što prave prekršaje svaki dan se izvuku.
Rešenje za ovu zemlju je pokušavati izigrati sistem na svaki mogući način dok se ne uruši sam u sebe.
Tapatalk Pro
Rešenje za ovu zemlju je pokušavati izigrati sistem na svaki mogući način dok se ne uruši sam u sebe.
Tapatalk Pro
Tako je svuda, pa ne vidim da se ruse sistemi. Nas problem je celokupna privreda, i pogresni pravci u kojima se krecemo kao drzava, a sigurno ne to sto svaki 100-ti prekrsilac zobsa, da soma, 2, umesto kazne... Kako bi bilo da niko ne krsi zakon , i samim tim niko ne placa kazne, urusilo bi se sve za dan? Ajde malo manje dramatizovanja, i malo vise realne situacije 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Mislim na princip rada. Maltene bez izuzetka svi koji iole uspešnije privređuju zavrću sistem. Što su jači igrači više ga zavrću.
Država trpi u suštini, na to sam mislio generalno. Znam ljude koji rade sta hoce u kolima i izvuku se. Ako znaš prave ljude možeš i čoveka da zgaziš. U normalnoj zemlji to nije moguće.
Tapatalk Pro
Država trpi u suštini, na to sam mislio generalno. Znam ljude koji rade sta hoce u kolima i izvuku se. Ako znaš prave ljude možeš i čoveka da zgaziš. U normalnoj zemlji to nije moguće.
Tapatalk Pro
I onda znajuci da zivis u takvoj drzavi, ti ces da se boris protiv vetrenjaca, i za koriscenje mobilnog jer se ispraznila sluska da platis 5000, a ne da im das 1000rsd i nastavis dalje?
Svaka cast. Ja vise volim da za te 4k razlike odem sa devojkom na klopu.
Svaka cast. Ja vise volim da za te 4k razlike odem sa devojkom na klopu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3