Obuća i odeća
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Obuća i odeća
Plus 1 za usa, a sad sam se setio da si u turskoj. Google u sake, tu ima outleta pun qrac I to sjajnih
U Turskoj se šije Boss-ova najskuplja linija.
Kad to pomenu setih se nečega, čuo sam da se kod nas na par mesta sije firmirana obuća koja se zatim šalje u italiju gde se zalepi znak i sl, bilo je čak i u nekoj emisiji na tv-u. Ali da kod nas moze da se sklopu fabrike kupi ta obuća, zna neko nesto o tome?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Aco javljam ti broj butika koji ima odela za sportiste. Za jače grudi, širi grudni koš i ramena. Budi slobodan pa me podseti porukom ovde ili na mobilni.
Italijanska su i baš dobra, probao sam ali sam odložio kupovinu isto. Ne treba mi još.
Huawei P6 TT
Italijanska su i baš dobra, probao sam ali sam odložio kupovinu isto. Ne treba mi još.
Huawei P6 TT
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Odlazes dok se ne nabildujes? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Svakako napolju jer ćeš imati veći izbor, a manje cene. Najbolje bi bilo da ga uzmeš u radnji gde mogu odmah da ti ga prerade ukoliko je potrebno. Ne znam da li to rade i u autletima, ako rade utoliko bolje. Ukoliko ti je potrebno za razne prilike (svečano, poslovno itd) gledaj da uzmeš tamno sivo ili teget sa diskretnim prugama ili pattern-om. Možeš i crno, svetlo ili odelo u nekoj 'jačoj' boji, ali će ti se broj prilika gde može da se nosi drastično smanjiti, kao i izbor uz šta može da se nosi.
Izbegavaj duplo kopčanje, tri dugmeta, revere u drugačijoj boji, napadnu dugmad, nedajbože ambleme, karirana odela, sportska odela (osim ako nije ciljano baš sportsko) itd. jer koliko god da ti se svidi u prvom trenutku, smoriće te kako budeš oblačio iz dana u dan. Odmah razmišljaj i o košulji, cipelama i kaišu, dobro odelo ti ne znači mnogo bez ova tri. Za kišne sezone razmišljaj i o odgovarajućem mantilu, odela u principu ne trpe vodu, čak ni manje količine.
Dobro odelo sa pažljivim održavanjem bi trebalo da ti traje duže nego auto, pod uslovom da ti ne treba odelo za posao/svaki dan.
Izbegavaj duplo kopčanje, tri dugmeta, revere u drugačijoj boji, napadnu dugmad, nedajbože ambleme, karirana odela, sportska odela (osim ako nije ciljano baš sportsko) itd. jer koliko god da ti se svidi u prvom trenutku, smoriće te kako budeš oblačio iz dana u dan. Odmah razmišljaj i o košulji, cipelama i kaišu, dobro odelo ti ne znači mnogo bez ova tri. Za kišne sezone razmišljaj i o odgovarajućem mantilu, odela u principu ne trpe vodu, čak ni manje količine.
Dobro odelo sa pažljivim održavanjem bi trebalo da ti traje duže nego auto, pod uslovom da ti ne treba odelo za posao/svaki dan.
Ovde se i brendira i ne može da se kupi jer koliko dođe etiketa toliko pari mora da se isporuči. Šalju se i one s greškom kao dokaz da ništa nije prodato na mufte.stefanan napisao:Kad to pomenu setih se nečega, čuo sam da se kod nas na par mesta sije firmirana obuća koja se zatim šalje u italiju gde se zalepi znak i sl, bilo je čak i u nekoj emisiji na tv-u. Ali da kod nas moze da se sklopu fabrike kupi ta obuća, zna neko nesto o tome?
Potpisujem s tim da insistiram da prvo odelo bude neka tamnija nijansa sive. Ubedljivo najzahvalnija i najneutralnija boja.fq400 napisao:Svakako napolju jer ćeš imati veći izbor, a manje cene. Najbolje bi bilo da ga uzmeš u radnji gde mogu odmah da ti ga prerade ukoliko je potrebno. Ne znam da li to rade i u autletima, ako rade utoliko bolje. Ukoliko ti je potrebno za razne prilike (svečano, poslovno itd) gledaj da uzmeš tamno sivo ili teget sa diskretnim prugama ili pattern-om. Možeš i crno, svetlo ili odelo u nekoj 'jačoj' boji, ali će ti se broj prilika gde može da se nosi drastično smanjiti, kao i izbor uz šta može da se nosi.
Aco obavezno dva dugmeta.
Obrati pažnju na kvalitet štofa. Sve preko 100 je dobro, a najbolji štofovi su oko 150 (ako se dobro sećam radi se o broju niti u kvm cm)
A sta mislite o navy blue boji za prvo odelo, meni mnogo lepse od sivog
Skroz navy blue, ili ima pruge ili nešto? Može da bude zeznuto za cipele i kaiš ako baš vuče na plavo a ne na teget. Ako je iole svetlije, mogu da te pobrkaju sa kondukterom 

Bez ikakvih linija, tamnije teget. Mozda uz braon kais i cipele ali sigurnija opcija su crne.
Ako je baš tamno, to bi onda trebalo da je ok. Linije su dobre jer malo daju na 'dubini'. Da bi bilo ok bez šare i materijal i boja moraju da budu veoma dobri da ne bi delovalo jeftino. To je neki moj utisak, mada podjednako ne volim i kad se linije ili pattern vide, onda mi deluje kao mafijaši iz dvadesetih godina.
Pa to je bitno, kvalitetan materijal. Zato sam i imao neku ideju da ga kupim i nosim kod krojaca, samo ne znam koliko kostalo to zadovoljstvo, jer bi mi budzet bio 250-300e, a za te pare vec mogu da se biraju gotova odela (doduse upitnog kvaliteta)
Za 300 eura može da se kupi odlično odelo.
Opširnije kax dođem kući
Opširnije kax dođem kući
Pogledaj u Barboliniju i Garigaldi (tako nesto) imaju lepe modele
Tu sam i planirao da pogledam, hvala.
Sad malo gledam na Zarinom sajtu bezveze i naidjem na sliku ovog smekera

Sad malo gledam na Zarinom sajtu bezveze i naidjem na sliku ovog smekera