Mobilne telekomunikacije
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Mobilne telekomunikacije
Aj sad da vas pitam, da li vam slucajno ispadne telefon?
Meni da.. Uglavnom ga pokosim sa stola slucajno ili mi ispadne iz dzepa trenerke/sorca kad idem niz stepenice..
Meni da.. Uglavnom ga pokosim sa stola slucajno ili mi ispadne iz dzepa trenerke/sorca kad idem niz stepenice..
Brzine idu u H-a !!!

Meni ispada ponekad. Ali samo ga ustopujem stopalom na zemlji da ne ode daleko i onda podignem.
pa bilo ovo klinacko pro$eravanje ili sta, meni ovo ipak daje naznaku za ne daj Boze, da ipak zaobidjem s3. meni se s3 vise svidja od ip5, ali sam planirao bio za sledeci telefon ili s3 ili razr, tako da cu i to pogledati za test bacanja.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Jabučari ne posustaju sa propagandom.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
ma sta me briga sa ip5, ja imam nekako odbojnost, tj nikada ne bih dao pare za njega, da mi ga neko poloni da, ali za te pare ima lepsih telefona, barem po mom ukusu. sada sam gledao drop test razr-a, i naprsao je ekran tek, kada je pao DIREKTNO NA EKRAN, a sto su ipak male sanse, ali zato nije prsao ekran pri udarcu u cosak, kao sto je s3. sto mi ipak uliva poverenje u cvrstinu telefona.
Pa to da li ce se razbiti telefon zavisi od gomile faktora, a pre svega kako ce pasti na zemlju.
Uvek imam telefon koji mogu da priustim tako da kada mi ispadne me zabole bas, ako se razbio, samo odem i kupim drugi i to ukoliko je izgubio osnovne funkcije
Telefon mi je samo alatka za konekcije, i pristup informacijama, stalo mi je do njega isto kao i do gedore broj 12.
To sa S3 ne bih mogao nikako da uradim, jer kada bi mi ispao, pojeo bih sebi ruku
Cudno, ali sa npr. drugim "odevnim" predmetima, kao sto su casovnik i brica, zelim samo najbolje. Iz tog razloga ne nosim sat, jer ne mogu da priustim neki koji je jednostavno neunistiv i nepotopiv. Od brice ocekujem da sece sve sto je mekse od nje, a sto je tvrdje da je tupi brzo!
Uvek imam telefon koji mogu da priustim tako da kada mi ispadne me zabole bas, ako se razbio, samo odem i kupim drugi i to ukoliko je izgubio osnovne funkcije

Telefon mi je samo alatka za konekcije, i pristup informacijama, stalo mi je do njega isto kao i do gedore broj 12.
To sa S3 ne bih mogao nikako da uradim, jer kada bi mi ispao, pojeo bih sebi ruku

Cudno, ali sa npr. drugim "odevnim" predmetima, kao sto su casovnik i brica, zelim samo najbolje. Iz tog razloga ne nosim sat, jer ne mogu da priustim neki koji je jednostavno neunistiv i nepotopiv. Od brice ocekujem da sece sve sto je mekse od nje, a sto je tvrdje da je tupi brzo!

pa bas zbog vrednosti tih telefon i imam pravo, za te pare da zahtevam i da u slucaju skoro ravnog pada, na ekran, bude citav, a ne skemban, jer gde ces u srbistanu naci originalno staklo za s3, a da ne cekas preko telenora ili vipa jedno mesec dana! a i skupi su sami po sebi pa je ovo mislim opravdano.
nikaragva napisao:Pa to da li ce se razbiti telefon zavisi od gomile faktora, a pre svega kako ce pasti na zemlju.

Ovi testovi zapravo ne pokazuju nista...
Klinci koriste blagodeti osiguranja koje imaju uz pretplatu (slomi telefon i dobije novi) da bi se zezali i snimali klipove kojima bi pokusali da stvore neku "YT popularnost" i navuku

Meni je N95 padao dosta puta za 3 godine koliko sam ga koristio i osim ogrebotina nema bitnih ostecenja a drugu je pukao ekran posle prvog pada i to tako sto je sedeo na motoru i vadio ga iz unutrasnjeg dzepa jakne...znaci nije velika visina...jbg, pao nezgodno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Moj iPhone je ispao iz kamiona i skoro da mu nista nije ni bilo, samo sitna ostecenja
HTC mi se kotrljao niz stepenice, samo se na jednom delu pojavila ogrebotinica, nista strasno..
Nokia N80 mi jednom ispala i sjebao se flet kabl

HTC mi se kotrljao niz stepenice, samo se na jednom delu pojavila ogrebotinica, nista strasno..
Nokia N80 mi jednom ispala i sjebao se flet kabl

Brzine idu u H-a !!!

Aaaa, zato je onako velika ponuda flet kablova na limundu 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Problem kod IP4 je sto su napravili zadnji deo od stakla, prednji ne znam od cega je. Pa mozete onda misliti koji je ishod beton vs staklo.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Samo da pomenem, ako neko slucajno ne zna, odlicna aplikacija za android, "blackmart alpha" 

Maltene svaki noviji telefon gde je napred skoro ceo u ekranu ce da pukne kada ga bacis na ivicu kao sto je pao onaj S3 dole...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
nuk napisao:Samo da pomenem, ako neko slucajno ne zna, odlicna aplikacija za android, "blackmart alpha"
čemu služi ova aplikacija?
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke