Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Xepoj87 »

Ima naravno, ali vec ide 6.5s do 100, pa ne znam da li je potrebno :) Moze samo cipom da se spusti na 6s do 100.
Meni je super taj sport model i samo njega bih gledao, sa didatnim amg paketom, bas kao ovaj sto ima.
Ovo je super ponuda, ko ima lovu da ga uzme :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Odlicna je ponuda.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

A klasa je bas povoljna, za A180 traze slicnu cifru...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

AcaKayak napisao:Samo za Starca od coveka koji do sada od dve brdske trke ima dve pobede.

Slika

Ne bih se ni zajebavao sada s ovim da nisi bio bezobrazan koliko jesi. Ja te postujem i postujem tvoje znanje, koje ocito i nije toliko veliko koliko sam mislio, ili mozda i jeste ali te subjektivnost ubija.
Da stvar vratimo na činjenice, bez spuštanja priče na tvoj nivo.

Ti reče da Subaru niko ne vozi. Ja sam se našalio da je to tipično razmišljnje za ovaj forum. Ti se iznerviraš, pokušaš kao nešto da me uvrediš (dva puta) da bi me isprovocirao. Na to tvoje ja ti odgovorim činjenicama - nema motor koji može da učestvuje u trkama i nemaju više budžet da finansiraju fabrički trkački tim i to je fakat. Oko toga nema može-ne može. Fakat je i da se trkaju sa starijim modelom što se može proveriti. Ti to nisi uradio nego si, kao i uvek, potrčao za tuđe mišljenje jer nemaš svoje izgrađeno i opet si sve vreme prost i neotesan u pisanju, a kao meni ubacuješ da sam bezobrazan. Ko je bezobrazan vidi se iz postova i to se ne može sakriti. Ja tebi mogu da odgovrim na tvoj način i da te spustim 3 metra pod zemlju, ali neću da s epecam na takve stvari. No, pošto voliš tuđe mišljenje, a moje ne poštuješ, eto ja imam jaču valutu od te tvoje. Legenda Mitsubushija i 4-struki svetski šampion u reliju...

https://www.youtube.com/watch?v=6AFE9TqSgaM

S obzirom na ton kojim si pokušao sa mnom da pričaš, a ja to ne dozvoljavam nikome, a ponajmanje ću tebi, sa mnom nema više šta da diskutuješ.

Nemojte projektovati sebe kroz druge. To šte ste neki do vas ostrašćeni fanovi brendova i nekih modela ne znači da svako tako mora da se ponaša. Teško vam pada objektivan prilaz, govor činjenica i zato je nivo priče na forumu nizak jer se neznanje u tome lako sakriva. Umesto objektivnošću opravdavate da je neko drugi kontraš, neobjektivan, itd. jer vi projektujete da je ono što vi smatrate tačno i jedin istina. Ali, to je vaš problem, nije moj.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Kakav fabricki tim, pricamo o 10 godina starim autima?

Ja imam svoje misljenje za ono sto me interesuje ali za razliku od tebe ne pametujem nesto sto ne znam vec naravno da pitam nekoga ko zna.

Mozes slobodno da me spustis 3 metra pod zemlju, nemam nista protiv. Krivo mi samo sto se nismo kladili za Radilovica.

Ajd potrudi se, kreativan si, da se smejemo malo, i ovako ima bar 10 ljudi koji nemaju hrabrosti da mi napisu sta misle o meni :D

Uradi to zbog njih da im ulepsas dan :)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Delija napisao:Ma kakav RS. Sta bi ti falilo ovako nesto da vozis?
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... g-sport-7g
Nije prvi vlasnik, a auto je kupljen navodno u Nemackoj.
Kaye da moze svaka provera u Mercu. Ako ga ne proda nekom liku koji dolazi u 18h da gleda auto, ide moj drugar da ga vidi.
Kaze ne trosi vise od 8,9l u gradu :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ne trosi, kada ti je Nbg pojam gradske voznje :D

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

Ja nekada sa mojim autom dobacim do te potrosnje :)
Kako god, nadam se da je dobar primerak u pitanju :)
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Laki021 napisao:Ma Starac samo voli da tera kontru i hvali sve sto nije evropsko (a tek nemacko...). Azijati, Ameri sve super dizanje u nebesa, al raspala evropska kola koja inace vaze za najbolja na svetu nikako!
Shvatam to kao zabavu pa udaram kontru :)
Nije to starac izmislio, pa i Ameri više hvale Subarue (japance) nego svoje automobile.
Ionako im je svejedno kad su im fabrike za pojedine modele tamo, za razliku od nemaca

Kao i Britanci recimo...

Al u Srbiji i Švici bolje znaju :mrgreen:

Slika

Subaru ne pravi automobile kao što su BMW modeli a ni obrnuto, kao što Laki misliš da je Subaru loš unutra, svaki BMW bi se raspao tamo gde i kako Subaru opušteno prolazi.
Kao što Golf R ne može da se vozi kao WRX STi, iako deluju slično na papiru.

A Subaru zapravo pravi vrlo udobne automobile, na stranu finiš materijala, to je boljka skoro svih japanskih.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Sve u svemu besmislen auto za 99.9% ljudi.
Gledao sam bas posle Starcevog pisanja statistike, Subaru je prosle godine imao 1.9% trzisnog udela u Ch sa zdravim padom prodaje od tipa 10% godisnje prethodnih godina. S obzirom da ih po gradovima definitivno nema ni 1.9% kontam da to ovi po planinama kupuju, oni inace kasne par decenija u svemu za ostatkom zemlje, a i sigurno im vise odgovara to sto Subaru nudi u odnosu na vecinu ljudi.

BMW ne pravi prave off-road modele te ih savrseno zabole sta bi se desilo sa autom na nekim stazama jer ih ta tri coveka kojima takav auto treba ne zanimaju previse kao kupci, oni mogu slobodno da se zamlacuju sa Subaru-om i njegovim uzasnim enterijerom, skandaloznim eksterijerom, srednje zalosnim performansama...
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

I najboljim AWD.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:

Post od Risto »

Laki druze, cemu tolika mrznja prema Subaruu? Ja ih bas gotivim, volio bih da imam neku Imprezu Sti :)
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Milos napisao:I najboljim AWD.
E sad molim nekoga da objasni kako je to najbolji 4x4 na Subaruu, tj po cemi je on toliko poseban?

Sent from my m2 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Laki021 napisao:Sve u svemu besmislen auto za 99.9% ljudi....
Forester na US tržištu, u SUV konkurenciji... besmislen?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Risto napisao:Laki druze, cemu tolika mrznja prema Subaruu? Ja ih bas gotivim, volio bih da imam neku Imprezu Sti :)
Ma kakva mrznja, nema nista protiv Subaru-a zapravo, samo kad krene da se isteruje kako je to neka uzvisena marka, ali kako samo znalci tu vide neke stvari koje ostali ne vide dok se ostali u svom neznanju zamlacuju konfekcijom, onda me muka uhvati pa pocnem da preuvelicavam stvari :)
Zapravo mislim da je Subaru OK ljudima koji vise po brdima stalno i nose ko zna sta po kolima, osim toga nema nikakvog smisla ga kupiti.
Ji 4Tze napisao:
Laki021 napisao:Sve u svemu besmislen auto za 99.9% ljudi....
Forester na US tržištu, u SUV konkurenciji... besmislen?

Pa koliko ljudi kupuje SUV zbog njegovih off-road sposobnosti?
Odgovori