Meni je super taj sport model i samo njega bih gledao, sa didatnim amg paketom, bas kao ovaj sto ima.
Ovo je super ponuda, ko ima lovu da ga uzme

Sent from my Sony
Da stvar vratimo na činjenice, bez spuštanja priče na tvoj nivo.
Nije prvi vlasnik, a auto je kupljen navodno u Nemackoj.Delija napisao:Ma kakav RS. Sta bi ti falilo ovako nesto da vozis?
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... g-sport-7g
Nije to starac izmislio, pa i Ameri više hvale Subarue (japance) nego svoje automobile.Laki021 napisao:Ma Starac samo voli da tera kontru i hvali sve sto nije evropsko (a tek nemacko...). Azijati, Ameri sve super dizanje u nebesa, al raspala evropska kola koja inace vaze za najbolja na svetu nikako!
Shvatam to kao zabavu pa udaram kontru
E sad molim nekoga da objasni kako je to najbolji 4x4 na Subaruu, tj po cemi je on toliko poseban?Milos napisao:I najboljim AWD.
Forester na US tržištu, u SUV konkurenciji... besmislen?Laki021 napisao:Sve u svemu besmislen auto za 99.9% ljudi....
Ma kakva mrznja, nema nista protiv Subaru-a zapravo, samo kad krene da se isteruje kako je to neka uzvisena marka, ali kako samo znalci tu vide neke stvari koje ostali ne vide dok se ostali u svom neznanju zamlacuju konfekcijom, onda me muka uhvati pa pocnem da preuvelicavam stvariRisto napisao:Laki druze, cemu tolika mrznja prema Subaruu? Ja ih bas gotivim, volio bih da imam neku Imprezu Sti
Ji 4Tze napisao:Forester na US tržištu, u SUV konkurenciji... besmislen?Laki021 napisao:Sve u svemu besmislen auto za 99.9% ljudi....