Dobro veče
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Dobro veče
Ne znam kako je kod vas ali moja deca vikendom ustaju izmedju 6 i 7 a radnim danima ne mogu da ih probudim za vrtic !! 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Dobar dan. 
Upravo se vratio sa "Najlona", nisam bio tamo jedno dve godine, ako ne i više. I uvek se začudim šta sve tamo ne možeš naći, ono je čudo šta sve ljudi dovuku za prodaju. Evo, našao konačno i onu keper traku, 150 dindži. Takođe i neke žabice za lim (za woofer), možda su bolje od onih koje sam stavio, probaću ih.
TT

Upravo se vratio sa "Najlona", nisam bio tamo jedno dve godine, ako ne i više. I uvek se začudim šta sve tamo ne možeš naći, ono je čudo šta sve ljudi dovuku za prodaju. Evo, našao konačno i onu keper traku, 150 dindži. Takođe i neke žabice za lim (za woofer), možda su bolje od onih koje sam stavio, probaću ih.

TT
Stiglo novo polovno vozilo u dvoriste
Bice slika, predstavljanja, kad malo dodjem sebi posle sinocnog provoda..

Samo tizeri po forumu ovih dana...
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Dolazim iz pravca Brankovog mosta. Jel moze neko od beogradjana da mi kaze moze li se u iz Kraljice Natalije, skrenuti u Kamenicku? Ili moram ici skroz do Dobrinjske, pa Admirala Geprata, do Balkanska, pa kroz Lominu do ugla sa Kamenickom? I kako onda da se vratim do terazijskom tunela, a da ne krsim smerove

Za vraćanje ne kršiš ništa, isto mislim i za dolazak.
TT
TT
Ok, hvala. Imam jos pitanja.
Da li ovako mogu da se ukljucim na autoput (posto obacim to u kamenickoj
)?
Ili ima neki drugi put?

Da li ovako mogu da se ukljucim na autoput (posto obacim to u kamenickoj

Ili ima neki drugi put?

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ovo mi nešto deluje konfuzno, ali možeš iz Kneza Miloša da se tako uključiš ka Nišu 

Kako tek meni onda deluje konfuzno 
Na bing mapi deluje malo drugacije, kao da moze da se izvede to skretanje:
http://binged.it/Qw6wOU
Ako tu promasim i odem ka sajmu ili nedaj boze NS, onda sam usrao motku

Na bing mapi deluje malo drugacije, kao da moze da se izvede to skretanje:
http://binged.it/Qw6wOU
Ako tu promasim i odem ka sajmu ili nedaj boze NS, onda sam usrao motku

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Konfuzno je jer je loše iscrtano, negde su trake obeleženo posebno, negde ne, a ne vidi se lepo šta se gde spaja.
U Kneza Miloša krajnja desna traka, kada krene odvajanje, opet desni krak (levi ide na Gazelu), kada uđeš na mostar odmah beži u krajnju levu traku, naiđeš na semafor, i tu skrećeš levo, oštro je skretanje skoro ko polkružno, i tu držiš levu traku jer su desne za druga isključenja, naiđeš na auto put, beži od zaustavne i to je to
U Kneza Miloša krajnja desna traka, kada krene odvajanje, opet desni krak (levi ide na Gazelu), kada uđeš na mostar odmah beži u krajnju levu traku, naiđeš na semafor, i tu skrećeš levo, oštro je skretanje skoro ko polkružno, i tu držiš levu traku jer su desne za druga isključenja, naiđeš na auto put, beži od zaustavne i to je to

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Možeš u Kameničku iz Gavrila Principa, Balkanska uzbrdo levo, pa prva levo u Lominu i do kraja.
A možeš iz GP i peške, ako nađeš parking kod Ekonomskog faxa.
A možeš iz GP i peške, ako nađeš parking kod Ekonomskog faxa.
Ok, hvala svima na informacijama, valjda necu nesto ujebati.
A sto se tice zaustavne, posle svega napisanog na forumu u zastavnu ne ulazim ni pod tackom razno
A sto se tice zaustavne, posle svega napisanog na forumu u zastavnu ne ulazim ni pod tackom razno

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50