Grčka
Re: Grčka
Došli smo pre dva dana na Krf, i imamo utisak da smo promašili ostrvo. Prljavo, gužve, skupo, liči nekako na turizam nivoa CG od pre 15 god.
Za sada na istočnoj strani ležaljke 10-20e, parking 4-5. Taverne bar 50% skuplje od onoga što pamtimo sa Kefalonije i Peliona. Zapadna strana ležaljke za sada 12-15e.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Za sada na istočnoj strani ležaljke 10-20e, parking 4-5. Taverne bar 50% skuplje od onoga što pamtimo sa Kefalonije i Peliona. Zapadna strana ležaljke za sada 12-15e.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Au brt. Ovaj deo Peloponeza je prilično povoljan. Parking svuda free, pa i po većim mestima, ležaljke uglavnom za dz, ponegde naplaćuju 5e set..
Kafane, od 48 do 52e obrok (4 jela, Grčka salata + 2 piva, Coca-Cola i ice tea.. Vrlo su ujednacene cene svuda.
Trenutno smo u povratku, na Meteorima Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Kafane, od 48 do 52e obrok (4 jela, Grčka salata + 2 piva, Coca-Cola i ice tea.. Vrlo su ujednacene cene svuda.
Trenutno smo u povratku, na Meteorima Sent from my SM-A715F using Tapatalk
-
- Pridružio se: 19 Apr 2012, 16:28
- Garaža: škoda octavia 1.9 tdi
Za sve koji idu na Dojran preporuka rute Štip - Strumica - Valandovo - Dojran. Ima jedno 10 km smarajućeg puta krivina levo desno ostalo super. Dve naplate putarine. Inače na prelazu Tabanovce smo čekali 1,5 sat a vreme u koje smo bili 9.25 ako nekom znači.
Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
- zdushan
Za one koji su bili na Meteorima, pitanje:
Došao sam žutom rutom (očajna), a za nastavak ka Solunu mi Gmaps nudi ovu plavu. Jel bolja, brza, naprednija?
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Došao sam žutom rutom (očajna), a za nastavak ka Solunu mi Gmaps nudi ovu plavu. Jel bolja, brza, naprednija?

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne vidim baš najbolje kuda ti je rutirao jer si sve zafarbao ali ja sam išao pre 4 godine iz Platamona autoputem do Larise a zatim magistralom preko Trikale do Kalambake. Sve je dobar, širok put, opuštena i laka vožnja. Ima samo jedan deo kroz neki kanjon uz reku ali ništa strašno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- zdushan
Nista Larisa. Jonski drum.
Došao ovuda, slika 2
Nastavak mi nudi drugi put za uključenje na AP, slika 1. Pa me zanima kakav je, i dal da slušam Gmaps.. Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Došao ovuda, slika 2
Nastavak mi nudi drugi put za uključenje na AP, slika 1. Pa me zanima kakav je, i dal da slušam Gmaps.. Sent from my SM-A715F using Tapatalk
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci