Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Zaista strašno. Lopovi i prevaranti na sve strane.
Posetite www.garaza.rs !
Nešto mi se čini poznato, pre par godina su bile priče za Delta City npr.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Woodoo napisao:Nije baš za ovu temu, ako postoji bolja prebacite.
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/11 ... gradu-foto

Ma kakva BG policija. Boli ih ćošak. Ti zbog kojih bi se policija cimala za izgrebaba kola, ne drže kola na trotoaru na Dedinju, nego u garaži u dvorištu. Noć, pusta ulica, ugasiti ovaj nadzor, idealno za druženje komšija sa prebrojavanjem rebra i kuckanjem kolenca ovom govedu metodom Ku-FA. Ološ.

Vidiš dobar info, često sam tamo, ako mi se desi gumi-defekt da pripremim i iznenađenja.trojanac napisao:Zaista strašno. Lopovi i prevaranti na sve strane.

U DC i Ušću su uglavnom krali brisače. Parking ispred Piramide je mnogo zgodiniji za ovakve veće krađe jer nema kamera.Heinz napisao:Nešto mi se čini poznato, pre par godina su bile priče za Delta City npr.
Širim haos!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
http://mondo.rs/a711617/Info/Drustvo/Op ... gradu.html
Ova priča se nažalost dogodila mom jako dobrom drugaru (Vililju sa FLCS foruma), on je objavio na fb-u pa su je "novinari" odatle pokupili. Na "sreću" su Rumuni posle krađe pobegli kroz malu Piramidu, pa se na snimku kamera ispred mog lokala vidi lik koji mu je ukrao torbicu kako je nosi ispod miške. Dao sam mu taj snimak i odneo je u sup... mrka kapa. U policiji su mu rekli isto što mu je rekao i vulkanizer - da gotovo svakog dana neko nastrada na isti način, operišu po blokovima i deo kod Goce Delčeva (Pohorska, Stari Merkator, itd...). Dakle, savetujem na oprez
Ova priča se nažalost dogodila mom jako dobrom drugaru (Vililju sa FLCS foruma), on je objavio na fb-u pa su je "novinari" odatle pokupili. Na "sreću" su Rumuni posle krađe pobegli kroz malu Piramidu, pa se na snimku kamera ispred mog lokala vidi lik koji mu je ukrao torbicu kako je nosi ispod miške. Dao sam mu taj snimak i odneo je u sup... mrka kapa. U policiji su mu rekli isto što mu je rekao i vulkanizer - da gotovo svakog dana neko nastrada na isti način, operišu po blokovima i deo kod Goce Delčeva (Pohorska, Stari Merkator, itd...). Dakle, savetujem na oprez
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Možda bi MUP mogao tu nešto da snima, a ne proteste sindikata.
TT
TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Treba lepo zamke napraviti i cekati..
Bar inspektora ima kolko god zelis..
Bar inspektora ima kolko god zelis..
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Znači jedino da se nadamo da obiju žvaljomobil, pa da blokiraju granice, uvedu vanredno stanje i pohvataju banditi romani. M'da.Heinz napisao:Možda bi MUP mogao tu nešto da snima, a ne proteste sindikata.
Širim haos!
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/484365 ... a-bez-guma

Slika sa neta.
viewtopic.php?f=12&t=1142&hilit=mazda&start=735#p220609

Slika sa neta.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Neko je beše kačio sliku ove Mazde pre više meseci?
Poceli novinari da prate forume.
Juce u Zrenjaninu obili auto direktoru jedne fabrike, A6. Potpuno unistena vozaceva vrata, polomljena kvaka, ne mogu ni da se zatvore lepo.
Nista nisu ukrali, verovatno ih je neko prekinuo. Sem ako su planirali ceo auto da dignu.
Juce u Zrenjaninu obili auto direktoru jedne fabrike, A6. Potpuno unistena vozaceva vrata, polomljena kvaka, ne mogu ni da se zatvore lepo.
Nista nisu ukrali, verovatno ih je neko prekinuo. Sem ako su planirali ceo auto da dignu.
Izgleda Japanci imaju neku serijsku gresku sa prucvrscivanjem tockova...Geza napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/484365 ... a-bez-guma
Slika sa neta.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Imaju, nedostatak garaže uglavnom, to su skromni vlasnici automobila
(i stipse da kupe sigurnosne matice)

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ja zadnje 2-3 godine konstantno visim na ceraku i nijednom me nisu zaustavili, ne znam koju to maloletnu decu cimaju.
Na stranu to sto uopste ne patroliraju cerakom ( gde su poceli naveliko da se okupljaju narkomani jer ima dosta klupica,zbunja,zavucenih prostora izmedju zgrada) vec samo prodju dzipom glavnim ulicama gde prolaze autobusi, a ko je bio na ceraku zna da se on ceo sastoji iz sokaka gde uopste ne zalaze
Na stranu to sto uopste ne patroliraju cerakom ( gde su poceli naveliko da se okupljaju narkomani jer ima dosta klupica,zbunja,zavucenih prostora izmedju zgrada) vec samo prodju dzipom glavnim ulicama gde prolaze autobusi, a ko je bio na ceraku zna da se on ceo sastoji iz sokaka gde uopste ne zalaze
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Opet mi istočili gorivo iz punta. 10-15 litara. Narodnih heroja, Novi Beograd.
Bax, tvoj čep je ostao na mestu ;-)
Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока
Bax, tvoj čep je ostao na mestu ;-)
Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока
Kolegi pre neki dan istocili iz punta...lokacija Rakovica.