Nije mi jasno šta to posebno vidite u Golfu? Kvalitet je zadnjih par godina u proseku kao i ostali proizvođači, čak i gori, a dizajn 7, je restajling restajlinga, a lično ne znam da li bi ga na ulici razlikovao od 5 tice.
Jednostavno, ljubitelji autmobila, kojim bi trebalo da obiluje jedan auto forum, mogu u golfu da vide konfekcijsku šerpu - prevoz od tačke A do tačke B.
Pa ti kupi Aventadora ako neces konfekcijsku serpu.
Sto se tice kvaliteta to apsolutno nisi upravu. Izgled? Golf je evolucija a ne revolucija. A sto se tice ljubitelja automobila, citaj blogove i spise bilo kojih poznatijih novinara i ''petrolheada'' i videces njihova misljenja o Golfu.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Pa i Golf je na papiru nešto bolji od Skode. Možda samo primerenijeg dizajna i sa boljim paketima opreme. Inače, fabija, jeti, Rumster je dno dizajna evropskih automobila.
MAD MAX napisao:Nije mi jasno šta to posebno vidite u Golfu? Kvalitet je zadnjih par godina u proseku kao i ostali proizvođači, čak i gori, a dizajn 7, je restajling restajlinga, a lično ne znam da li bi ga na ulici razlikovao od 5 tice.
Jednostavno, ljubitelji autmobila, kojim bi trebalo da obiluje jedan auto forum, mogu u golfu da vide konfekcijsku šerpu - prevoz od tačke A do tačke B.
Druze probaj konkurente ali ovim redom idi kako ti pisem,trazi OSNOVNE MODELE i OSNVNU MOTORIZACIJU:
ceed
i30
focus-astra
civic
G7
primetices da nisam stavio nijednog Francuza ili Italijana a raz;log je jer su jednostavno obrisani od konkurencija u svakom pogledu.
Svaka šerpa liči jedna na drugu, ima jednostavnu namenu dok se ne probuši, bez ljubavi gazde prema njoj a imaju specifične boje slične onom golfu na gornjoj slici.
Mad Max, jel nije tajna sta ti vozis? Vidim da spominjes u drugoj temi kako vozis razne automobile sa winterama, savama i ostalim gumama i vidim da se dosta razumes u materiju, pa me bas zanima sta vozis i eventualno, cime se bavis? Nemoj ovo da shvatis kao provokativno pitanje, pitam iz radoznalosti.
dag81 napisao:3.3l voznjom 80km.h i resetovanjem borda kad se izadje iz grada.
VW iako nije neki potrosac nikada bio bar kod dizela, mnogo voli da laze.
Inace svidja mi se karaan VIIice. TJ. skontao sam da su mi karavani lepsi od limuzina.
Meni su te Variant verzije Golfa uvek bili katastrofa što se izgleda tiče. Ovaj nije baš katastrofa, ali ništa posebno. Naravno, stvar ukusa.
Što se potrošnje tiče, slažem se. Odoše predaleko. Sledeće je stvarno da proizvodi gorivo.
Moze sigurno taj auto da se vozi sa 3.3l u nekom eko modu (slab odziv gasa, aktivan start stop i brzine koje se menjaju na 1100 rpm).
Naravno, treba imati zivaca za takvu voznju