Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Od hemije ti treba hlor, i ono sredstvo protiv algi.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ovaj set ti je sasvim ok, ali kupi i mrezu da hvatas krupnu prljavstinu
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kupljen je i neki deblji plavi najlon da se prekriva noću i kada duva vetar da ne upada svašta, a preko dana je taj isti najlon razapet iznad da sunce ne pobije sitnu đecu... Za lišće i ostalo će poslužiti pecaroški meredov sa gustom mrežicom... 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
To, ako imas meredov reseio si problem. Imas onaj plutajuci dozator u koji se ubacuje tableta hlora sa sredstvom protiv algi i to ti je glavno. Prosto je to za odrzavanje, samo povremeno menjaj vodu komplet, a dolivaj kako klinci prosipaju da osvezis.
Ubacis krec kad se isprlja voda.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Upravo takoMcGruja napisao:Stavi ovde kontakt, molim te, trebaće nekome

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Preporuke za sve i svašta
Kaze mi teca da on te alge sa dna cisti "cucl metodom" kao da vadi gorivo.
Ja stavim hlor i sve živo i mrtvo nestaje iz bazena. Trebaće ti i ph plus i minus, to je bitno, jer hlor ne može dobro da deluje, ako ph nije dobar.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Siniša +381652317638McGruja napisao:Stavi ovde kontakt, molim te, trebaće nekome
Čovek je stolar, neki ga znaju sa RFS-a a inače radi i peskarenje, da se zna

Da ne bude zabune, Novi Sad je u pitanju

- Delija
- Kontakt:
Thanx
Mozda sam trebao da napomenem da sam pustio masti na volju i imam dosta krivina u dizajnu, tako da mislim da je CNC masina obavezna

Mozda sam trebao da napomenem da sam pustio masti na volju i imam dosta krivina u dizajnu, tako da mislim da je CNC masina obavezna

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nisam pratio, to znači da si našao gde ćeš da radiš kuhinju? 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja se slabo razumem u tematiku, nazovi Sinišu pa vidi sa njim da li je on majstor za tebe, samo nemoj da kažeš da sam ti ja dao brojDelija napisao:Thanx![]()

Zezam se malo, meni je radio kuhinju, bilo je dosta zajebancija koje je baš odlično rešio, tu sam video da je baš majstor, ne monter, kakvi su današnji stolari uglavnom, čast izuzecima

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Deda će sa tom vodom (kada se zaprlja) da zaliva baštu, taman fina temperatura za biljke...Rakhil napisao:To, ako imas meredov reseio si problem. Imas onaj plutajuci dozator u koji se ubacuje tableta hlora sa sredstvom protiv algi i to ti je glavno. Prosto je to za odrzavanje, samo povremeno menjaj vodu komplet, a dolivaj kako klinci prosipaju da osvezis.

- Delija
- Kontakt:
Ma nisam. Ja sam dizajnirao kompletan namestaj, ukljucujuci kuhinju - sada mi treba majstor koji ce to da sprovede u deloGrujic napisao:Nisam pratio, to znači da si našao gde ćeš da radiš kuhinju?

p.s. Dizajnirao sam i kompletne gipsarske radove i rasvetu - gipsari i elektricari su odradili bukvalno sve sto sam zamislio - LED rasveta se ugradjuje na kraju - evo ceka sve komplet spakovano u kutije