Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre
Zna se sta je za gaming 

Pa da, PC, bio i ostao :p
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Hahaha
Scudi kad će GTA za PC? I dajte neko novo sveže pucanje, prešao sam Wolfenstein. I može na pp dobar link torrent za novi COD, skidam već dva puta džaba.
Huawei P6 TT

Huawei P6 TT
Posalji mi na FB tvoj mail.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
27. JanuarUroš S. napisao:HahahaScudi kad će GTA za PC?

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Jeste igrali GTA2?
mislim da je bilo čak i free da se skine...
mislim da je bilo čak i free da se skine...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Da, u igraonici pogotovo 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jel moze GTA IV normalno da se igra na PC?
Posto ja kad sam ga jos davno skinuo nije mogao da se snimi progress ili tako nesto, ne secam se.
Imate neki pouzdan torent link za skidanje?
Posto ja kad sam ga jos davno skinuo nije mogao da se snimi progress ili tako nesto, ne secam se.
http://www.youtube.com/watch?v=pPGgADbD_lI
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
I mene ovo zanima. Jako je ubagovan GTA 4 za PC, ja ne mogu da ga igram jer imam low fps, ocigledno sam skinuo losu verziju sa torrenta. To znam prosto po tome sto drug ima identican laptop i identican sistem (Win 7, isti driveri) kao ja, ali on je skinuo verziju od neke druge grupe crackera i igrao normalno. Problem je sto se ne sjeca od koje, a igricu je izbrisao.Gaginh0 napisao:Jel moze GTA IV normalno da se igra na PC?
Zna neko provjeren DL za GTA 4?
Jesi instalirao patch? Postoje 2 patcha i nakon toga je malo poboljsana optimizacija, ne verujem da ima verzija igre ikakve veze s tim.
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Jesam neki 1.07 cini mi se, i probao da dodajem neke komandne linije za pokretanje igre, al nista. Vidim zale se ljudi masovno na low fps, ima igra bugova gomilu, bilo je nekih sa i7 i ozbiljnim grafikama da se zale, znaci nije do racunara.
Jedino sto mi pada na pamet jos je da igra ne switchuje grafiku na AMD nego da mi radi na integrisani Intel, ali ako je to to tek nemam pojma kako da sredim, jer ga ostale igrice pale bez problema (AMD GPU). Jer nema logike da imam tako malo fps s grafikom koja po testovima prebaca 30 i na ultra, a meni i na low zabada.
Jedino sto mi pada na pamet jos je da igra ne switchuje grafiku na AMD nego da mi radi na integrisani Intel, ali ako je to to tek nemam pojma kako da sredim, jer ga ostale igrice pale bez problema (AMD GPU). Jer nema logike da imam tako malo fps s grafikom koja po testovima prebaca 30 i na ultra, a meni i na low zabada.
Za switch moras da podesis u onoj amd aplikaciji. A sama igra je golo g**no sto se tice optimizacije. Nije sve do tebe.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk