Dobro veče
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Dobro veče
Zvanicno je u nedelju bilo bar 300 ljudi
A ne znam kad je nastala slika, ali voda je opala bar 2-3 metra od tad. Trebao bih da idem u cetvrtak opet, pa cu slikati malo...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Slikaj da vidim kako izgleda sad, posto mi se ova slika jaaaaako dopada... Ne bi mi bilo tesko da spucam iz KVa za jedan dan doooobrog kupanja 
sent from Kenda digitron using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Obecavam, a snimacemo i skakanje u vodu, samo da se organizujemo da ni jedan ne radi od nas u cetvrtak 
Malo je komplikovano doci za nekog ko ne poznaje bas FG, ali dobro. Svidja mi se sto dosta ljudi nesto pece, kuva, nema nikakvog pritiska, deranja, pijanih budala (bar nije bilo), i sto je najbolje nema smeca. Na ulasku ima mala deponija gde svi bace smece, a onda se ono ili odnese ili spali, mada je to zanemarljiv prostor od 5 kvadrata.
Malo je komplikovano doci za nekog ko ne poznaje bas FG, ali dobro. Svidja mi se sto dosta ljudi nesto pece, kuva, nema nikakvog pritiska, deranja, pijanih budala (bar nije bilo), i sto je najbolje nema smeca. Na ulasku ima mala deponija gde svi bace smece, a onda se ono ili odnese ili spali, mada je to zanemarljiv prostor od 5 kvadrata.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Lepo stavis koordinate pa cu ja u iGo da ih turim
stvarno nestvarno lepo izgleda...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Bedak 
Imaju obicaj to da rade na modelima sa aero brisacima... Sestri skidali sa 207cc...
- methane.master
Ma dabogda mu grululi dodatno strihina u dop.
Problem je što je Clio 3 prilično zaguljen po pitanju brisača. Jesu 600/400 što je standardna dimenzija, ali za sada nisam čuo da može neki od onih no-name koje bih najrađe i stavio. Ovako samo firmirani, ti "aero", a cifre su povelike... i to Renault 5560 din, Bosch je oko 5000, Valeo 3-4000, kako gde.
Mislim da ima i Champion neki model koji pasuje, ali nisam imao prilike da vidim nigde, za sada.
Jedan od prodavaca mi reče da je drugačije kačenje i da nema adaptera za one obične, mada moguće da me loži, ali vidim da i na RNS da je Clio 3 siva zona za brisače. Evo i kako izgleda:

Ako neko ima info da pasuju neki drugi, ili negde radnju sa povoljnim cenama, nek ne okleva.
Problem je što je Clio 3 prilično zaguljen po pitanju brisača. Jesu 600/400 što je standardna dimenzija, ali za sada nisam čuo da može neki od onih no-name koje bih najrađe i stavio. Ovako samo firmirani, ti "aero", a cifre su povelike... i to Renault 5560 din, Bosch je oko 5000, Valeo 3-4000, kako gde.
Jedan od prodavaca mi reče da je drugačije kačenje i da nema adaptera za one obične, mada moguće da me loži, ali vidim da i na RNS da je Clio 3 siva zona za brisače. Evo i kako izgleda:

Ako neko ima info da pasuju neki drugi, ili negde radnju sa povoljnim cenama, nek ne okleva.
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nemas alternativu, na zalost.
Pravac kit commerce, kod njih su valeo najjeftiniji, ja sam za scenica silencio xtreme placao 2900 sa istim tim bajonet kacenjem tako da ovi tvoji mogu da budu i jeftiniji zato sto su kraci
TT post
Pravac kit commerce, kod njih su valeo najjeftiniji, ja sam za scenica silencio xtreme placao 2900 sa istim tim bajonet kacenjem tako da ovi tvoji mogu da budu i jeftiniji zato sto su kraci
TT post
Kako bre nema alternativu?
Evo vece je, ruke na ledja (penzionerski) pa u setnju.
Jos ako pasuju i od RS-a...
Stvarno
Stvarno
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
jao bre Stjepo, renault je to a ne neki bmw ili daleko bilo, mercedes
ne kazu francuzi dzabe "le véhicule unique"
ne kazu francuzi dzabe "le véhicule unique"
- methane.master
Izgleda da zaista nema.nuk napisao:Nemas alternativu, na zalost.
Svaki dan 5 km, doduše još uvek bez ruku na leđima. Nego Stjepo vraže mali, jel ti to insinuiraš da pozajmim brisače sa obližnjeg RS-a?Stjepa napisao:Kako bre nema alternativu?
Unique est tres chers.nuk napisao:ne kazu francuzi dzabe "le véhicule unique"
Širim haos!