Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Grčka

Post od OMP »

Rade napisao: 21 Jul 2022, 18:04
OMP napisao:Daj neki izvestaj iz NP, ja tek za 20ak dana
Ponesi keš i ne brini. Manja je gužva od prošle godine videćemo za vikend kad stignu Grci. Ne znam šta te određeno interesuje. Dobar odmor ti ne gine.

ma nista odredjeno zezam se... grcima krece uskoro onaj kolektivni odmor, dal bese od pocetka avgusta pa tamo druge polivine ne znqam tacno vrv ce tad da nagrnu svuda.... cudno da je sad manje guzve nego lani a sudeci i po nekim snimcima na netu i meni deluje tako iako nisam bio prosle god vec 2019. ali krajem avgusta...u svakom slucaju nebitno sto manje guzve to bolje
Rade
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 16:28
Garaža: škoda octavia 1.9 tdi

Post od Rade »

Ja sam ovde punih 12 godina sem 2020 i obično sam 15 dana od sredine jula i nije kao prošle godine. Gazdarica kaže da im je jun bio ekstra mada je vila rezervisana do septembra.

Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka

programer
Reactions:
Pridružio se: 07 Apr 2017, 17:31

Post od programer »

Da proverim, jel S2 minimalni protivpozarni koji je obavezan za Grcku? Moram uzimati posto nemam, pa da ne uzmem pogresan.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nije propisano.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

programer
Reactions:

Post od programer »

Nije da ti ne verujem, samo me zanima ima li neki konkretan, po mogucstvu zvanican izvor, posto ja naleteh na par stranica gde pise da je S2 minimalan.
Rade
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 16:28
Garaža: škoda octavia 1.9 tdi

Post od Rade »

Veruj niko te i ne pita za aparat ja imam s1 zadnjih 10 godina

programer
Reactions:

Post od programer »

I ja sam nosio s1 do ove godine, ali je sad vec istekao, pa rekoh da proverim da se nije menjalo nesto da mora s2.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

S1 je dovoljan za auto S2 ide za teretna vozila tipa kombi i sl. Ja sam pre par dana odradio moja dva S1 aparata koje sam godinama imao a nisam ih provravao, ispostavilo se da je jedan bio u ok stanju drugom je trebala dopuna, 500din kosta provera i overa kartona a 800din je sa punjenjem. Ostao mi u garazi jedan S2 kog cu isto da odnesem na proveru posto i on stoji godinama a nemam pojma kakav je, nekad sam ga koristio u kombiju a sad stoji u garazi.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Rade napisao: 21 Jul 2022, 22:22 Ja sam ovde punih 12 godina sem 2020 i obično sam 15 dana od sredine jula i nije kao prošle godine. Gazdarica kaže da im je jun bio ekstra mada je vila rezervisana do septembra.

Ja sam prvi put bio 2019 i bilo je ok, ove godine mi je to bila rezervna opcija ako ne nadjemo nesto na halkidikiju pa je tako i ispalo. 2019. je bilo solidno ljudi krajem avgusta ali opet nije to ono sto se vidja u leptokariji, paraliji, kasandri i sl. ili bar deluje tako jer je mesto prostrano ali meni je odgovaralo.

kad smo kod meduza, kako je more toplije i njih je vise, ova je imala bogami 5+kg prilicno nezgodna za drzanje a bilo je i vecih primeraka gde smo po dvojica morali da ih izvlacimo.
IMG_6942.jpg
programer
Reactions:

Post od programer »

@OMP Znas li mozda moze li kod vatrogasaca to da se proveri i dopuni? Verujem da u Bg ima dosta opcija, ali ovo je u pitanju malo mesto.

Ne ispratih, jel ovo slika od pre ili si trenutno na moru?
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Slika je od pre par godina.

Ne znam ovde kod mene ima firma koja se time bavi a nekad je ako se ne varam vatrogasno imalo kao neko istrueno odeljenje koje je to radilo ali sad ne znam
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nismo videli nijednu.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

@programer u Smderevu znam da si mogao da odes do vatrogasaca i oni bi ti zavrsili. U krajnju ruku, ako tvoji vatrogasci ne mogu, sigurno ce znati ko moze.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

programer
Reactions:

Post od programer »

Hvala svima na odgovorima, pogledaću kod njih.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

A što ste poubijali životinjice?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Odgovori