Ovo je prvi mec koji gledam na ovom turniru. Slusam pre meca komentatore kako ce biti neizvesno, protivnik je brz, Porto Riko ima te i te igrace i sl. Ja reko bice neizvesno, a ono 30 razlike u prvoj cetvrtini.
Jasno je bilo da bi sve osim Ria bio neuspeh, u skladu sa protivnicima. Zreb kao da je bio dirigovan, iz KSSa.
Ceska je trebala biti koliko-toliko nezgodan protivnik.
Ja sam "strahovao" samo od Letonije, ukoliko im naidje suterski dan, mada je i tada pitanje kako bi prosli. Eto, nismo ni igrali sa njima...
Kada se dodaju Bjelica, Marjanovic i Macvan, kao i u treningu Zagorac i Guduric, bice interesantno videti ko ce ici u Rio.
Verovatno ce zavisiti i od toga u koju cemo grupu tamo upasti, voljom zreba, pa ce se tome malo i tim prilagodjavati.
Ja recima ne mogu da opisem koliko sam srecan sto cemo igrati na Riu
Meni je ta kosarkaska reprezentacija donela toliko radosti,a jos sam se zalomio u istom trenutku u hotelu sa njima na Kopaoniku 2014. , vidi se da su normalni momci.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Tebalo bi da je sa nama pobednik onog turnira na Filipinima, Francuska verovatno a ne Hr/It. Ja isto od svih sportova ubedljivo najvise volim da gledam nasu kosarkasku reprezentaciju
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 09 Jul 2016, 23:27, izmenjeno 1 put ukupno.