Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od fq400 »

Vladapetr napisao:Takođe mi je gotovo neupotrebljiv telefon bez mogućnosti da npr sliku sa "Share via" prosledim aplikaciji koju u tom momentu želim da upotrebim za slanje. Koliko sam informisan, ni novi iOs ovo nije rešio. A WM je miljama daleko od toga :mrgreen:
Otkad sam uzeo WM, ovo je moguće. Ne mogu da tvrdim za iOS, ali sam 90% siguran da može, izgleda mi neverovatno da nema tu opciju.
Korisnikov avatar
oli
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 19:39

Post od oli »

[quote="stefank"]Imam iPhone 5S i Lumiu 1320 i WP je daleeeeeeko iza Androida ili ne daj Boze iOS-a. Jednostavno ima neke djecje bolesti i gomilu sitnih bugova koje su ova 2 druga sistema jos davno "prelezali", nesto malo ga popravljaju iz verzije u verziju ali slabo to ide. Da ne pricamo o drasticno slabijoj ponudi aplikacija, kao i losijem radu nekih poznatijih aplikacija.

Koje su to decije bolesti (koji su to sitni bagovi),odnosno sto je daleko WP iza androida i koje ti konkretno aplikacije nedostaju?
Bas me intresuje jer ja od toga nisam nista primetio niti mi nedostaju aplikacije(mozda sam manje zahtevan korisnik).
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Za pocetak, Viber strajkuje kad mu dune.
Meni licno dovoljno da u sirokom luku zaobilazim WP dok bar to ne izlece TOTALNO.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:
Pridružio se: 08 Dec 2014, 09:18
Garaža: Golf 7 1.6 TDI

Post od Ivan75 »

Stefank prećeruje ko i obično...
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Korisnikov avatar
oli
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 19:39

Post od oli »

Comi napisao:Za pocetak, Viber strajkuje kad mu dune.
Meni licno dovoljno da u sirokom luku zaobilazim WP dok bar to ne izlece TOTALNO.
Nijednom od kad imam WP viber me nije zezao, ali bas nijednom, brat mi je u inostranstvu i svaki dan sa njim razmenjujem poruke i cesto pricamo preko vibera.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

Viber je kriminalan na WP. Neke jade su ga popravili zadnjom verzijom - sad je makar brzi, "samo" baguje, prije je bio i spor i bagovao. :rofl: Viber mi se ugasio 100x u toku razgovora bez ikakvog razloga, ucitava ga 5 sekundi pri paljenju (to su malo popravili sad), kad nazovem nekoga ako stisnem spikerfon prije uspostave veze zabudali pa nece da ga upali koliko god klikao, moram da spustim pa nazovem opet, cekam par sekundi da pocne razgovor i tek tada upalim spikerfon, itd.

UC Browser me je izbacio iz aplikacije gomilu puta takodje bez najave, u sred skrolovanja po sajtu koji se nije do kraja ucitao, tuga. Neke igrice nece da rade, krene da upali i izbaci. Ranije je WP8 bio ubitacno spor, ok sa 8.1 su to dosta popravili, dosta je brzi sam sistem. Facebook je jadan, pogotovo prethodne verzije, zajebavao sam se sa kacenjem jedne jedine slike 20x jednu noc, pa mi kacio duplo itd. jer valjda signal nije bio idealan, ma uzas. Itd, zaboravio sam vise, milion bugova na milion strana.
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:

Post od Ivan75 »

To samo, ali samo ti pričaš i niko više. Sem za Viber, to ok. A i bilo je dva updatea za njega, meni radi znatno stabilnije, primećujem da zeza kad onaj drugi ima loš net...
Nokia Lumia 1520 & TT
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

A ti kao da su mene castili taj telefon pa da imam razloga da ga hejtujem, i ja ga kupih kao i svi ostali jer sam mislio da je WP mnogo bolji, medjutim nije, razocarao sam se i ne poricem to. Nisam htio ziv Android za sporedni telefon (primarni koji 24h koristim vjerovatno nikad nece biti bez iOS, to su vec licni afiniteti), aj' reko da probam WP, em je Nokia koju sam volio em mi se jako svidja interfejs, i iskreno, pokajah se iako Android ne mogu da smislim (iako i sam kazem da je odlican ne svidja mi se).

Tako da mislim da smo se ja i WP pa-pa. :masem: Na njegovo mjesto ce sigurno doci Android, eventualno Blackberry ako mi bas bude dosadno pa za promjenu.
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:

Post od Ivan75 »

Očigledno nisi imao sreće jbg, nema drugo. Ljudi prelaze sa Androida na WP u velikim količinama...sa jeftinih verovatno....

Nokia Lumia 1520 & TT
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Kakve crne srece, ovo sa srecom veze nema ni u "s". Pa uzeo sam i majki za drugi tel WP iz novije serije iako gori model, iste bubice imaju. Vecina toga su sitne bubice, nekome mozda ne smetaju, ja sam navikao na tecan i ekspresan rad bez i najmanje greske ikad jer bas MNOGO koristim telefon, ne znam.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Android je bolji od WP.

Sent from my LG mobile
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Previdjeh da je pomenuo jeftine, WP je bolji od jeftinog Androida. Poenta moje price je da u visem srednjem ili ne daj Boze najvise cjenovnom rangu nema sta da trazi ni pored Android ni iOS-a.
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:

Post od Ivan75 »

Jednom ja i ti moramo da sednemo baš da vidim šta ti je s telefonom...:D
Nokia Lumia 1520 & TT
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Nemoj, smorices se kad krenem da nalazim zamjerke i tvom. :D
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:

Post od Ivan75 »

Pa to bre, baš da vidim...espresso ne pravi, što jes jes...
Nokia Lumia 1520 & TT
Odgovori