Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: Sport

Post od nuk »

Niko nije rasista ali valja da se naglasi, realno, dosadni ste. Laki to voli da naglasi čim mu se ukaže prilika a sutra će njegovu decu pojedinci da izjednačavaju sa "tim" crncima ili još gore, "onim Albancima", onda neće da mu bude smešno
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Čestitam Portugalu na osvojenoj tituli :bravo:

A ona uobražena plačipička od Ronalda je težak folirant ... lično mislim da mu sa nogom nije ništa, glumac je glumac - munuli ga i on se deprimirao što ga druga deca biju pa više nije hteo da se igra. Za Portugal bolje što je odmah izašao, izgubili bi garant da je on ostao.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

nuk napisao:Niko nije rasista ali valja da se naglasi, realno, dosadni ste. Laki to voli da naglasi čim mu se ukaže prilika a sutra će njegovu decu pojedinci da izjednačavaju sa "tim" crncima ili još gore, "onim Albancima", onda neće da mu bude smešno
Nista ti ne razumes :glavomuzid:

To su Francuzi, koliko sam i ja Kinez. Isto onoliko koliko je Bobby Dixon Turcin. Pogledaj im kosarkaski tim :ccc:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Sve je to biznis. Reprezentacije su danas kao klubovi... štancuju se pasoši i sastavlja tim.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Podjednako bi bilo smesno da imas 8 belaca koji igraju za Nigeriju...
Aj da vidimo koliko bi Afrikanaca navijalo za taj tim... nema to ama bas nikakve veze sa rasizmom.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Ma reprezentativni sport je odavno izgubio smisao. Jbga.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

A što ne pogledate gde su rođeni ti tamnoputi igrači pre nego što krenete da pišete stvari koje su čist rasizam? to su sve Francuzi po rođenju.

Drugo, ako ste za kosmopolite, EU i vrednosti koje ona promoviše nema mestu takvom načinu razmišljanja. Mislim, nema mesta i da niste za EU, ali stvar je gora kada biste hteli da primenjujete dvostruke aršine, pa biste hteli da budete deo otvorene slobodne Evrope i da vas cene kao i starosedeoce u tim zemljama, ali onda vam smeta boje kože neke reprezentacije.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Ako je normalno da jedan Mo Farah osvaja olimpijske medalje za Britaniju onda ok. Ima milion primera. Nema veze sa bojom kože, ako je rođen u toj zemlji može i da nastupa za istu.

Ja bih uveo pravilo da mora da bude državljanin te zemlje minimum 10 godina pa tek onda da zaigra za istu.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Delija napisao:
Kuzmanovic napisao:Tako je bre!!!!! :doubleup: :presrecan: :navijamo:

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
To se ceni! Pobedili su, ali bez pederka, placipicke i pozercine teske! :)
Hvala Francuzima sto su mi dali priliku da navijam za Portugal :D

A Grizman je pokazao koliko jos treba mleka da pije - nije se video ni ovde, ni u finalu Lige Sampiona.
Pogba isto - velika nula kad je najbitnije.
Malopre usranko pogba se nesto sa loptom baca ko da ima epi napad, a acau svom stilu "kakav dribling pogbe." Aca stvarno zna do mojega i komentator je na mestu, al u čačku.

Sent from my SM-N9005
Slika
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Starac objasnio.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

sebekkg napisao:Malopre usranko pogba se nesto sa loptom baca ko da ima epi napad, a acau svom stilu "kakav dribling pogbe." Aca stvarno zna do mojega i komentator je na mestu, al u čačku.
Tada je Aca pajser rekao i da je Portugalac koga je "driblao" :kuku: (Cédric, ako se ne varam) "skoro duplo nizi od Pogbe" :D
Poslednja izmena od Delija u 11 Jul 2016, 00:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Mr.Rotor napisao:Ja bih uveo pravilo da mora da bude državljanin te zemlje minimum 10 godina pa tek onda da zaigra za istu.
To bi bilo dobro da se spreče zloupotrebe ali je stvaranje državljana prvog i drugog reda zakonom zabranjeno. Znači nemoguće jer bi takvo pravilo palo na sudu.
Laki021 napisao: Aj da vidimo koliko bi Afrikanaca navijalo za taj tim... nema to ama bas nikakve veze sa rasizmom.
Crnci u FR nisu ništa novo. Većina njih Francusku oseća kao svoju državu i ljudi ih uglavnom prihvataju.

Veći problem je odanost stranaca reprezentaciji. Toga recimo u CH nema čim igraju protiv Albanije. Ne osećaju pripadnost ni zastavi ni reprezentaciji.
Poslednja izmena od Floyd u 11 Jul 2016, 00:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Reprezentativni sport nema smisla vec duze vreme.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Moze da se folira ko koliko hoce da nije smesno da ima toliko crnaca u Fr reprezentaciji ali je to itekako smesno.

Nemam ja apsolutno nikakvo lose misljenje ni o crncima niti o bilo kom igracu iz njihove reprezentaciji niti imam nesto protiv da igraju za njih, ali isto tako ne vidim zasto bi neko imao nesto protiv ako npr navijam za reprezentaciju koja je vecinom sacinjena od ljudi koji su meni slicniji? Kad se krene u vecu filozofiju zasto postoje ova takmicenja kad su nacionalnosti u svakom slucaju glupost (stvarno smatram da jesu). Niti meni smeta da neki crnac navija za reprezentaciju sacinjenu vecinom od crnaca kad igraju protiv neke belacke reprezentacije, apsolutno mi svejedno i razumljivo.

Ja sam samo jako netolerantam prema verskim fanaticima bilo koje verer, bili oni muslimani, hriscani, budisti sta god bas me briga, ne volim ih podjednako, ovo crnci, belci, kinezi, srbi, nemci... bole me k (mada da se ne lazemo, induse bas ne gotivim zbog iskustva, jednostavno mrzim njihovu kulturu, ponasanje... mada opet ne smeta mi ako je neko indus pa se normalno ponasa). Nemojte brkati moje cvrste stavove da ne treba kupovati kineske i sl proizvode i sl sa tim da imam nesto protiv njih, to je cisto ekonomski razlog.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Drago mi zbog ludog Quaresme :kezo:, inace je smesan Portugal, Ronaldo nijednu veliku utakmicu nije odigrao kako treba (bar poslednjih godina), kao da nestane s terena u svakom finalu koje sam ja ispratio. :pardon:

Neko je vec napisao da za 0:0 treba kaznjavati, ovo je ubistvo sporta, bunkercina pa cekaj kontru/srecu/penale, je*es to.
Odgovori