Sport
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Re: Sport
Podatak turnira: portugal je odigrao ukupno 720min na turniru a od tih 720minuta u rezultatskom vodstvu je bio 74 minuta. Sto se kristijana tice, statistiku mu niko ne moze oduzeti. Najuspesniji je fudbaler na svetu, ali ja da se secam, od velikih utakmica pokazao se protiv wolfzburga ove sezone u revansu cetvrtfinala LŠ i pre toga ne pamtim.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Meni isto, ludak praviScuderia napisao:Drago mi zbog ludog Quaresme

Kažu stručnjaci da je na samom početku karijere bio možda i veći talenat od Ronalda ali onda je došlo problematično ponašanje i u sportu i u privatnom životu. Voli čovek da se pobije pa to ti je

Deo njegovih majstorija
https://www.youtube.com/watch?v=XNeQ6glTKV0
Što se samog prvenstva tiče jeste bilo previše zatvorene igre i to mi se nije svidelo.
Dobra stvar je bila što je bilo više timova nego ranije.
drago mi je zbog portugalaca jer su bili autsajderi
francuzi imaju paklen tim ali, kao i uvek u sportu, to nije dovoljno što se pokazalo i na primeru belgijanaca
zanimljivo prvenstvo i dobar fudbal
francuzi imaju paklen tim ali, kao i uvek u sportu, to nije dovoljno što se pokazalo i na primeru belgijanaca
zanimljivo prvenstvo i dobar fudbal
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ocaj i ova utakmica i celo prvenstvo. Nikad gore.Laki021 napisao:Nije uopste bila losa utakmica, samo je pukom srecom i zbog dobrih golmana zavrsena 0:0.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Meni je bilo super prvenstvo.
Da je bilo malo sreće pa da smo u kvalifikacijama dobili Portugal, a malo nam je falilo
, mogli smo mi juče da igramo finale i da pobedimo. A tek Hrvati da su ih dobili pa oni bi osvojili i olimpijadu zajedno.
Bio sam ravnodušan kada je utakmica počela ali posle starta nad manjekenjom počeo da navijam za Portugal.
ps
jel nekome Pepe liči na onog Aliena 4?
Da je bilo malo sreće pa da smo u kvalifikacijama dobili Portugal, a malo nam je falilo

Bio sam ravnodušan kada je utakmica počela ali posle starta nad manjekenjom počeo da navijam za Portugal.
ps
jel nekome Pepe liči na onog Aliena 4?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Meni vise lici na pekinezera.
On poprilicno, a i Tony Parker pomalo
Ne volim ga jer je mesar, ali je jedan od najboljih odbrambenih na svetu.
Najjaca scena na kraju utakmice mi je kad on onako totalno mrtav povraca i jedva dolazi sebi, a Ronaldo izlece na teren i skida se
On poprilicno, a i Tony Parker pomalo

Ne volim ga jer je mesar, ali je jedan od najboljih odbrambenih na svetu.
Najjaca scena na kraju utakmice mi je kad on onako totalno mrtav povraca i jedva dolazi sebi, a Ronaldo izlece na teren i skida se

Poslednja izmena od Delija u 11 Jul 2016, 09:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
šta ganci zna šta je fudbalDelija napisao:Ocaj i ova utakmica i celo prvenstvo. Nikad gore.Laki021 napisao:Nije uopste bila losa utakmica, samo je pukom srecom i zbog dobrih golmana zavrsena 0:0.

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Odlično zapažanje ... ja šminkera bukvalno ne mogu da gledam. Folirant nema meru ni obraz - TOTALNI narcisDelija napisao:Najjaca scena na kraju utakmice mi je kad on onako totalno mrtav povraca i jedva dolazi sebi, a Ronaldo izlece na teren i skida se

Mislim da ljudi zaboravljaju najbitniju stvar,a to je da smo mi vec 16 godina neporazeni na EURO.
Bravo Curcicu.
Bravo Curcicu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .