Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Naravno da se ne desava stalno, citas li ti uopste sta pisem 

- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Je l' ti vidis da sam ja ijednom rekao da se desava stalno? Naravno da se ne desava stalno, ali meni su se desile bubice raznih vrsta sasvim dovoljno puta da me iznervira.
Pritom pricamo o telefonu koji uopste nije opterecen, za razliku od iPhona koga sam urnisao (imam 150-ak aplikacija, 2500 slika i videa, itd), iako sam stavio 32 GB karticu u njega nisam ni par GB popunio.
Pritom pricamo o telefonu koji uopste nije opterecen, za razliku od iPhona koga sam urnisao (imam 150-ak aplikacija, 2500 slika i videa, itd), iako sam stavio 32 GB karticu u njega nisam ni par GB popunio.
Pa jbg sad... i iPhone radi ocajno pored Note 4 
Najskuplja Lumia je skoro duplo jeftinija od najjeftinijeg iPhone-a.

- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Iphone ne radi ocajno ni pored cega jer su mu jednostavno trenutne reakcije, ne znam po cemu to zakljuci.
A cak jos nisam ni uzeo 6-icu nego pricam o 5S-u. Da ne pominjem da poruke (ni SMS, ni na jednom messengeru) nisam obrisao 2 godine (jer sam prenio cio sistem jos sa 5-ice).

Po tome što pored Note 4 koristim i iPad Air 2 koji ima isti sistem kao iPhone a prilično jači hardver od 6.
Brz je on ali nije najbrži
Brz je on ali nije najbrži

Mislim da smo i ovde videli testove gde je ip6 brizi od svih konkurenata pogotovu samsunga.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Videli smo i testove gde nije ali meni YT "testovi" nisu potrebni.
Slazem se da nisu potrebni. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ooo, sta ti rek'o za Samsung... 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
[quote="stefank"]Je l' ti vidis da sam ja ijednom rekao da se desava stalno? Naravno da se ne desava stalno, ali meni su se desile bubice raznih vrsta sasvim dovoljno puta da me iznervira.
Ajfon nisam nikad imao jer mi se iskreno nesvidja, verujem da je ekstra ali meni se nesvidja. Sto se tice bubica na WP ja ih iskreno nevidim dok sam android koristio imao je stojednu bubicu i manu, a najgore je bilo sto kad ima malo vise aplikacija radi sporo jer neke aplikacija bas vuku ram memoriju , dok kod WP to nepostoji cak ni kod Nokie 630 koja ima 512rama i sve aplikacije i igrice i ceo sisitem radi tecno bez ikakvih problema, android sa 513rama moze da se koristi samo za poruku i pozive.
Ajfon nisam nikad imao jer mi se iskreno nesvidja, verujem da je ekstra ali meni se nesvidja. Sto se tice bubica na WP ja ih iskreno nevidim dok sam android koristio imao je stojednu bubicu i manu, a najgore je bilo sto kad ima malo vise aplikacija radi sporo jer neke aplikacija bas vuku ram memoriju , dok kod WP to nepostoji cak ni kod Nokie 630 koja ima 512rama i sve aplikacije i igrice i ceo sisitem radi tecno bez ikakvih problema, android sa 513rama moze da se koristi samo za poruku i pozive.
Jednostavno netacno!Floyd napisao:
A o N4 kako je brzi od ip...opet jednostavno netacno.
Ali dobro, svako svoga konja hvali...nista novo.
Ja sam promenio mozda oko 60ak telefona najmanje do sada i dooobro znam koje price piju vodu, a koje ne.
Dobra sisa zlata vredi.
Jednostavno medju tih 60 jos uvek nisi probao pravi 
https://www.youtube.com/watch?v=GVkaY-F6Zhs

https://www.youtube.com/watch?v=GVkaY-F6Zhs
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Voleo bih da vidim da se ponovi ovaj test na istim aparatima i posle 6 meseci...godinu dana...dve godine.
Kao sto sam i ranije pricao ova razlika je mizerna, i mislim da tek u realnom koriscenju ne moze da se oseti.
Inace Note radi odlicno, definitvno moj najbolji uredjaj do sad. Juce sam malo gledao od drugara i 6+, ali ovaj mi definitivno vise lezi i ne verujem da bih prelazio sa N4 na 6+. iPhone cu definitivno uzeti jednom, verovatno 6S kada se bude pojavio, ali vec unapred vidim to nezadovoljstvo u sebi prelaskom na isti
Tapatalk Post
Inace Note radi odlicno, definitvno moj najbolji uredjaj do sad. Juce sam malo gledao od drugara i 6+, ali ovaj mi definitivno vise lezi i ne verujem da bih prelazio sa N4 na 6+. iPhone cu definitivno uzeti jednom, verovatno 6S kada se bude pojavio, ali vec unapred vidim to nezadovoljstvo u sebi prelaskom na isti

Tapatalk Post
I ja bih voleo, N4 ce ga zestoko satreti kad dobije Android L update. (Uskoro, vrlo uskoro)starac vujadin napisao:Voleo bih da vidim da se ponovi ovaj test na istim aparatima i posle 6 meseci...godinu dana...dve godine.