Iskustva sa putovanja, razne informacije
Markoni
Reactions:
Postovi: 9992 Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47
Lokacija: Београд
Post
od Markoni » 27 Jul 2022, 16:44
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Ji 4Tze
Reactions:
Postovi: 8231 Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Lokacija: Beograd
Post
od Ji 4Tze » 27 Jul 2022, 17:15
Kondo napisao: 27 Jul 2022, 16:28
Odeš u Grčku pa na picu, šta hvali
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
dobar im je i brancin al pitao čovek za restoran, roštilj... mislim da je 12 ili 15e porcija Lavraki
Grci generalno ne znaju da prave pastu i roštilj, preporučio sam mu proveren obrok
Boringly average, but also perfect for school run mums
zdushan
Reactions:
Postovi: 2118 Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Lokacija: Beograd
Post
od zdushan » 27 Jul 2022, 18:26
Hvali... omg
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
nidza
Reactions:
Postovi: 21812 Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije
Lokacija: N.B.G.
Post
od nidza » 27 Jul 2022, 18:39
Otkud ne znaju roštilj? Glavni specijalitet im je suvlaki i jagnjetina sa roštilja.
Ne znaju ribu da spreme.
carov2
Reactions:
Postovi: 4967 Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Lokacija: Pirot, Kladovo
Kontakt:
Post
od carov2 » 27 Jul 2022, 18:46
Ako nastavimo niz, ispašće da ne znaju ništa.
Sent from my LE2120 using Tapatalk
Heinz
Reactions:
Postovi: 20538 Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8
Lokacija: Voždovac
Post
od Heinz » 27 Jul 2022, 18:54
Jeli smo ribu par puta na Krfu i znali su da je spreme. Na Pelionu isto.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
nidza
Reactions:
Postovi: 21812 Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije
Lokacija: N.B.G.
Post
od nidza » 27 Jul 2022, 18:55
Ima oo grčkoj vrhunskih pasti, ostrva recimo gde su bili italijani. Previše se generalizuje. Ja tamo najviše volim njihovu kuhinju, a ribu više ne jedem, sem ja kad je spremam. Orada im je odlična, sveža.
shandu90
Reactions:
Postovi: 13405 Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Lokacija: Novi Sad
Post
od shandu90 » 27 Jul 2022, 19:06
Ja se danima privikavam na nasu kuhinju svaki put. Meni se jako svidja kako grci spremaju hranu. Juce sam jeo penne sa lososom u restoranu (despotis) i bilo je top. I svinjetine sam uzeo posle, isto bila odlicna. O salatama da ne govorim…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uroš S.
Reactions:
Postovi: 11000 Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Lokacija: BGD
Post
od Uroš S. » 27 Jul 2022, 19:53
nidza napisao: Otkud ne znaju roštilj? Glavni specijalitet im je suvlaki i jagnjetina sa roštilja.
Ne znaju ribu da spreme.
Jaretina.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
BigMazzy
Reactions:
Postovi: 1821 Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10
Post
od BigMazzy » 27 Jul 2022, 20:20
shandu90 napisao: Ja se danima privikavam na nasu kuhinju svaki put. Meni se jako svidja kako grci spremaju hranu. Juce sam jeo penne sa lososom u restoranu (despotis) i bilo je top. I svinjetine sam uzeo posle, isto bila odlicna. O salatama da ne govorim…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja se odlično priviknem kad mi drugi spremaju, nisam probirljiv
OMP
Reactions:
Postovi: 9512 Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB
Lokacija: Krusevac
Post
od OMP » 27 Jul 2022, 20:28
takodje
Ji 4Tze
Reactions:
Postovi: 8231 Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Lokacija: Beograd
Post
od Ji 4Tze » 27 Jul 2022, 20:53
Uroš S. napisao: 27 Jul 2022, 19:53
nidza napisao: Otkud ne znaju roštilj? Glavni specijalitet im je suvlaki i jagnjetina sa roštilja.
Ne znaju ribu da spreme.
Jaretina.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
tako je, kad kažem meso mislio sam na ovo "naše" meso. Ko da ga mešaju sa mlevenom ribom
ćevapi, pljeskavice itd...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Uroš S.
Reactions:
Postovi: 11000 Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Lokacija: BGD
Post
od Uroš S. » 27 Jul 2022, 21:31
A to je krš živi. Ribu ja bolje spremam gajbi u proseku. Ali zato jarence malo na Samotraki... Kašikom ga jedeš bez hleba, ostanu samo suve kosti, nema šta da se baci. I u Larisi sam jeo sjajnu jaretinu. Na Lefkadi nisam probao ali tamo me oduševio kokorici specijalitet.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Heinz
Reactions:
Postovi: 20538 Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8
Lokacija: Voždovac
Post
od Heinz » 27 Jul 2022, 21:46
Ja sam to probao i batalio.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Markoni
Reactions:
Postovi: 9992 Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47
Lokacija: Београд
Post
od Markoni » 27 Jul 2022, 21:52
Ma idi. Zajebao me je zet jednom prilikom.
Ali mnogo je lepo izgledalo dok ga nije isekao.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk