Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
A kako stvari stoje uspešan niz će se nastaviti. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Placljivko nego sta 

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Isplaka se covek ko da mu je neko umro. Realno, fudbalerima najvise kolena i stradaju, on ko nabedjena tinejdzerka cim ga pipne neko skici i cmizdri. Kao pojava je totalno antipatican.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ok mrzite ga ali preterujete, skoro svi napadači dobijaju batine redovno na utakmicama a najbrži najviše, i svi glume ponekad.
Ne cmizdre nego traže još možda
video bi vas da vas neko ovako pukne bočno po kolenu
Da nije fizički spreman kao što jeste, ovakvim zahvatom ( namerno kažem zahvatom) ode koleno samo tako i to vrlo ozbiljno. U pojedinim tehnikama se upravo tako onesposobljava protivnik, pravi borilački potez Pajea.
Ovo nije bio faul, nije ni sviran, ovo je start bez lopte i rekao bi potpuno nameran, a svako ko je ozbiljnije trenirao neku dobru borilačku veštinu zna šta može da bude posledica ovoga.
Ne cmizdre nego traže još možda

Da nije fizički spreman kao što jeste, ovakvim zahvatom ( namerno kažem zahvatom) ode koleno samo tako i to vrlo ozbiljno. U pojedinim tehnikama se upravo tako onesposobljava protivnik, pravi borilački potez Pajea.
Ovo nije bio faul, nije ni sviran, ovo je start bez lopte i rekao bi potpuno nameran, a svako ko je ozbiljnije trenirao neku dobru borilačku veštinu zna šta može da bude posledica ovoga.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
tacno tako, zbog toga je plakao, ne zbog bola. Ali momak je toliki pozer...Ne moze niko da mu umanji fubalsku velicinu to je apsurdno, ali kako je neko ovde lepo napisao na pola utakmice "ronaldo sprema da se skine i proseta po stadionu ako portugal pobedi" a scena posle kraja utakmice je da ronalno paradira do struka go..Posle mu neko od saigraca gura majicu u ruke da se obuce, da ne ide go na dodelu medalja, al bukvalno mu govori "ajde govedo oblaci se"
Pa ovo je toliko očigledno da ne mogu da verujem šta ljudi pišu. Ja prvi Ronalda ne mogu da smislim ali ovakve utakmice se igraju jednom ili dva puta u životu, i to ako si ekstremno srećan. Da te neki idiot spuca u koleno i sjebe te je i više nego dovoljan razlog da sedneš i isplačeš se ko siroče. Kakav god da je CR slinavac, veliki je takmičar i profesionalac i takva reakcija uklapa se u njegovu ličnost.Scuderia napisao:Ne verujem da je plakao zbog kolena, pre zbog toga sto je bio svestan da ne moze odigrati finale do kraja.
Inače, najgore i najdosadnije prvenstvo usudio bih se reći u bilo kom sportu - ikada. Nemci su bili ubedljivo najbolji i ispali zbog glupog, ničim izazvanog igranja rukom. Finale je bilo katastrofalno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Konacno neko da shvati razlog njegovog placa. Jbt covek ceo zivot trenira da bude najbolji, odrice se svega, postigne to da bude najbolji, osvoji sve sto se moze osvojiti na klupskom i individualnom nivou, zna da igra za realno sranje reprezentaciju i dodje do finala i zna da mu je to jedina prilika da postigne jos nesto na individualnom nivou i dozivi covek povredu u prvom poluvremenu. Naravno da ce zaplakati u tom trenutku.
EDIT: A sto se tice "majice", ne znam da li ste primetili da se na teren vratio u duksu za trening a da je kasnije obukao dres i da mu je vracena kapitenska traka. Da nije slucajno cekao da mu donesu njegov dres koji ce da obuce zbog podizanja pehara? Ma jok, Ronaldo je uzeo da pozira, da pokazuje svoje telo.
EDIT: A sto se tice "majice", ne znam da li ste primetili da se na teren vratio u duksu za trening a da je kasnije obukao dres i da mu je vracena kapitenska traka. Da nije slucajno cekao da mu donesu njegov dres koji ce da obuce zbog podizanja pehara? Ma jok, Ronaldo je uzeo da pozira, da pokazuje svoje telo.
Mladen7 napisao:Ok mrzite ga ali preterujete, skoro svi napadači dobijaju batine redovno na utakmicama a najbrži najviše, i svi glume ponekad.
Ne cmizdre nego traže još moždavideo bi vas da vas neko ovako pukne bočno po kolenu
![]()

Onakav udarac u stajnu nogu obicno dovede do ozbiljne povrede. Ronaldo jeste pozer i narcis, ali isto tako i pravi fanatik kao sportista i sigurno da je ikako mogao da nastavi utakmicu da bi je zavrsio. Licno nije moj ljubimac, ali mu skidam kapu kako se borio za svoju reprezentaciju tokom citavog prvenstva. To je dokaz da igranje u reprezentaciji nekom predstavlja cast, a nasim " zvezdama " relaksacija i dobar provod

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ono je bilo jako opasno i moglo da završi po Ronalda mnogo gore nego što jeste. Pre toga bila su još dva jako oštra starta na njega. Ne verujem da je Paje to uradio namerano, ali je bio vrlo neoprezan.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!