Jezivo.Laki021 napisao:Kako onaj somina seta seik po Srbiji i rasprodaje zemlju ono je strasno....
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Eh sto me ovo podseti na mene samog. Isto tako sam se odrekao "drzavnih jasli"(ljudima oko mene je reakcijajaksa napisao:Za ambijent smo sami krivi, pogledajte atačment.

Na zalost, kad bi se vecini ljudi "otvorili horizonti" kao njemu, gde bi nam bio kraj....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
^

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Respect!jaksa napisao:Za ambijent smo sami krivi, pogledajte atačment.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Juce sam par puta bacio pogled na prenos zasedanja skupstine.
Jedan deo poslanika je igranjem igrica na telefonu i iPad-u "posteno" zaradio svaki dinar
I Nemacka bi bankrotirala kad bi trebala da finansira srpski drzavni aparat
Jedan deo poslanika je igranjem igrica na telefonu i iPad-u "posteno" zaradio svaki dinar

I Nemacka bi bankrotirala kad bi trebala da finansira srpski drzavni aparat

mr.Big napisao:Ti ,,maniri'' su internacionalni, a od ambijenta zavisi da li su izvodljivi...

Ako prodje prodje, kao i korupcija. Najveca je na zapadu ali se ne prica javno a od lokalnog ambijenta zavisi koliko je izvodljiva.
Kod nas prakticno ne postoji sudstvo,nemamo ni instituciju "small claim" koja se ekspresno resava pa dobiti odstetu za takve poslovne poduhvate je vise za Riplija kao cudo koje se dogodilo.
Da se moze dobro naplatiti takvo "jajarenje" vrlo brzo bi same firme odabrale jeftinije, resenje da se ispostuje njegovo velicanstvo kupac u svemu prema ugovoru i dobrim poslovnim obicajima.
Nije ti baš dobro poređenje. Njegovo nezadovoljstvo u grčkoj banci nema veze sa tvojim ,,mukama'' u državnoj firmi.superboss napisao:Eh sto me ovo podseti na mene samog. Isto tako sam se odrekao "drzavnih jasli"(ljudima oko mene je reakcija:trljamoci:
![]()
)
Na zalost, kad bi se vecini ljudi "otvorili horizonti" kao njemu, gde bi nam bio kraj....
Da se razumemo, skroz podržavam tvoju hrabru odluku i iskreno želim svim mladim ljudima da se ugledaju na tebe, tj da ispolje sve svoje kapacitete tamo gde im se to omogućava...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jutros sa prozora gledam prizor i krstim se. Uz moju zgradu je vrtic i roditelji ujutro dovoze decu. Cesto poneko stane na dva mesta ali posto se ne zadrzavaju i posto mesta ima za izvoz, ne upada u oci. Ovako to izgleda u vreme najvece guzve:

A sad zoom na sociopatu:

Dakle, kakav covek moras biti da pored praznog parkinga stanes ukoso na dva invalidska mesta?

A sad zoom na sociopatu:

Dakle, kakav covek moras biti da pored praznog parkinga stanes ukoso na dva invalidska mesta?
Homer Simpson 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pošto nije "nemačka premium trojka" u pitanju, sve mi liči na neku ženu.
p.s. Al je onom ceedu legao crni krov...
p.s. Al je onom ceedu legao crni krov...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Osećam da je službeni C5, mama direktorka.
A i ovi što se nabiju svi na kapiju. Da treba da prođe neko dostavno vozilo za vrtić, moralo bi da čeka. A da kasni ručak, prvi bi se bunili baš ti roditelji što parkiraju na kapiju.
A i ovi što se nabiju svi na kapiju. Da treba da prođe neko dostavno vozilo za vrtić, moralo bi da čeka. A da kasni ručak, prvi bi se bunili baš ti roditelji što parkiraju na kapiju.
Posetite www.garaza.rs !
A onda treba uzeti u obzir da je taj Citroen verovatno zaista od nekog invalida,jer sa takvih mesta automobili nestaju u roku od pola sata max...
Ta mesta su rezervisana za 2 tablice,sto se vidi po tablama ispod znaka,a nije nemoguce da je bas taj u C5 vlasnik mesta...
I da je normalno parkiran,pola haube bi mu virelo na ulicu,jer mi se cini da su parking mesta radi ustede prostora duzine oko 4m...
Pogledaj koliki auto,zauzeo je duzinu oba mesta,a parkiran je dijagonalno...
Ne kazem da je ovo fino,ali moguce da ima i neki logican razlog pored bahatosti za ovakvo parkiranje
Ta mesta su rezervisana za 2 tablice,sto se vidi po tablama ispod znaka,a nije nemoguce da je bas taj u C5 vlasnik mesta...
I da je normalno parkiran,pola haube bi mu virelo na ulicu,jer mi se cini da su parking mesta radi ustede prostora duzine oko 4m...
Pogledaj koliki auto,zauzeo je duzinu oba mesta,a parkiran je dijagonalno...
Ne kazem da je ovo fino,ali moguce da ima i neki logican razlog pored bahatosti za ovakvo parkiranje

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja mogu da potpišem da nije od invalida. Možda ima nalepnicu, tj. vodi se na invalida, ali ga sigurno invalid ne vozi. Da ga vozi imao bi više obzira prema drugima, njemu sličnim. Što se tiče dužine mesta, eto ti pored Focus sedan koji ima dovoljno mesta. Prekoputa imaš Astru karavan koja staje i ima još mesta napred. Tako da to svakako nije problem.
EDIT: A ti Rakhil, kupi bolji fotoaparat.
EDIT: A ti Rakhil, kupi bolji fotoaparat.
Posetite www.garaza.rs !