Ljubitelji satova?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Ljubitelji satova?
Dobre su koliko mogu biti kod nas. Moj SKX je plaćen 19900 kod njih. Kod Vitanova je 29000, sa čeličnom narukvicom 34000. Online je oko 17000din sa čeličnom. Oko 15 sa gumenim kaišem. Sad bih ga poručio, tada nisam znao, smeo.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Paketi iz poste su iedino cemu se radujem, a da dolazi iz Rusije 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
imam neki cudan problem sa vostokom. Bas sam ga danas testirao. U ponoc ga navijem u sekundu tacno i ostavim 20 sati u stanje mirovanja i posle tog perioda bukvalno mozda sekundu je odstupao od sata na windowsu. Posle toga ga stavim na ruku i nosio ga 2-3 sata i pojavilo se odstupanje od 3 minuta za samo tih par sati nosenja..
Zar ne bi trebao da bude najtacniji kad se nosi i koristi.
Zar ne bi trebao da bude najtacniji kad se nosi i koristi.
Možda poklopac vrši pritisak na mehanizam.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Rakhil
Darko, nemoguce je da ti sat radi ok na stolu pa ubrza 3 minuta za par sati nosenja. Moze da padne pa preskoci koji minut, a i to ako je neispravan - ispravan sat moze da zuri malo vise dok se nosi nego dok stoji, ali ne kako si opisao. Ako mozes, testiraj ga detaljnije na sledeci nacin: ostavi da stoji full navijen 24h na stolu, podesen prema referentnom satu (nesto sa neta, sat na windowsu moze da se sinhronizuje u medjuvremenu). Nakon stajanja, zapises vreme, stavis na ruku i bez dodatnog navijanja ili stelovanja nosis ceo dan, pa zapises i to.
Ako je satu potrebno stelovanje, to je rutinska procedura. Ako bude nekog debelog i nelogicnog odstupanja, sat ti je u garanciji i resice se na taj nacin, prosto
Ako je satu potrebno stelovanje, to je rutinska procedura. Ako bude nekog debelog i nelogicnog odstupanja, sat ti je u garanciji i resice se na taj nacin, prosto

- Darko
Rakhil, izvinjavam se, moja greska izgleda. Danas sam ga nosio od 8 do 16 h i cini mi se da je razlika mozda sekunda dve.. sto je super.
Mislim da ima manju rezervu snage u odnosu na fabricke podatke, pa meni je verovatno posle nekog perioda nenosenja zastao tih par minuta, pretpostavljam.
Mislim da ima manju rezervu snage u odnosu na fabricke podatke, pa meni je verovatno posle nekog perioda nenosenja zastao tih par minuta, pretpostavljam.
- Rakhil
A ne valja ni da ima manju rezervu snage. Jesi ga navio na max, ko sto ti je Uros pisao?
Ja krenuo da nosim 710 novi pre desetak dana, iz kutije je tacan, ne zuri nimalo. To mi se jos nije desilo sa novim satom, kamoli sa ruskim
Ja krenuo da nosim 710 novi pre desetak dana, iz kutije je tacan, ne zuri nimalo. To mi se jos nije desilo sa novim satom, kamoli sa ruskim

Trude se Rusi da fasciniraju rusofoba 

- Rakhil
To, pre neki dan mi kacket dali, slihtare 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Darko
Nosio ga juce od 8 ujutru do ponoci. Radio perfektno, skoro u sekundu tacan. Ostavio ga preko noci (8 sati) na stolu i stavio na ruku i posle par momenata sekundara je zakucala u mestu i pocela da se pomera tek kad sam ga protresao.. Ranije mi se nije to desavalo. Otavljao sam ga i po 30-40 sati i radio je bez stajanja.Rakhil napisao:A ne valja ni da ima manju rezervu snage. Jesi ga navio na max, ko sto ti je Uros pisao?
Nemojte misliti da nesto kudim sat, zbog one teme o forumskom satu. Meni se vostok mnogo dopada, jedinstveniji sat nisam imao u zivotu.