Privato, trenutno već 5 godine imam jednostavnog Renola, ali njega jako retko vozim, zimi nikako. Godišnje pređe 10 000km svega Nemam račun da držim dobra kola.
Najčešće sam u Fabijama i Puntu, na žalost, ali bude tu i dobre robe.
Ne, to su entuzijasti. Oni koji voze Čehe misle da to jesu.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Da je ovakva slika pod haubom, svi bi je dizali jednom dnevno:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
TheWickerMan napisao:Off topic A što oni koji voze Italijane "misle" da su entuzijasti?
Off topic
Pa predpostavio sam da je tako, jer obicno alfisti imaju tako neke izjave, sto do nekle i razumem, jer je alfa svakako najmanje ''konfekcijski' auto, ako tako nesto moze da se poredi.
perfiko napisao:Off topic Ne, to su entuzijasti. Oni koji voze Čehe misle da to jesu.
Off topic
Vec sam negde pisao, da sam u mogucnosti vrlo rado bih vozio nesto drugo, ali trenutno nije takva sitacija.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Off topic Ma jasno, nije to samo tvoj slučaj
Interesuje me nešto, a delimično je vezano za ovu temu. Može li neko (ako je imao prilike da vidi novu Oktaviju) da nekako uporedi novu Oktaviju i G7, s obzirom da su na istoj platformi. Ne mislim tu na vozne karakteristike (jer verujem da je malo ko imao priliku oba da vozi).
Ja mislim da nova Octavia još uvek nije u ponudi kod nas, pa osim specijalizvonaih novinara koji idu na test vožnje novih modela, sumnjam da je iko i video, a kamoli vozio novu Octaviu.
Iskreno imao sam pre svega na umu naše gastarbeitere.
TheWickerMan napisao:Off topic A što oni koji voze Italijane "misle" da su entuzijasti?
Off topic
Pa predpostavio sam da je tako, jer obicno alfisti imaju tako neke izjave, sto do nekle i razumem, jer je alfa svakako najmanje ''konfekcijski' auto, ako tako nesto moze da se poredi.
Off topic još malo pa će Alfe da se prave ručno,kao Aston Martin da je najmanje "konfekcijski" auto jeste, ali nisu svi Italijani takvi...
Ovaj crveni ima jako nesrazmerne felne , čak izgleda da je i podignut pozadi
A belom jaaaako lepo stoje felne
Poslednja izmena od TheWickerMan u 05 Mar 2013, 13:59, izmenjeno 1 put ukupno.