Pajo, uzimao sam M&S šulje po 40-ak eura, a nalazio sam ih na Ebay.co.uk po 6-7 funti. Standardni modeli, jedna boja, ćale ih nosi godinama i ništa im ne može. Lako se peglaju i ne gužvaju se.
Ista priča sa Next šuljama, strina iz Švajcarske nam stalno donosi neke njihove "biznis" varijante tipa Vogele, SevenSigns, Butler and Web itd... Imam nekoliko skupo plaćenih šulja (Kenzo, Kanali) koje su isto 100% pamuk i milina ih je i peglati i nositi.
Ovu sam uzeo u nameri da bude reprezentativna a obukao sam je 2 puta, što je sramota s obzirom na to koliko je plaćena
Prvo je žena pokušala da je ispegla i ne može, uzmem da joj pokažem kako se to radi - ćorak.
Pozove mamu u pomoć, ova se bori dobrih sat vremena, privede je civilizaciji ali čim sam je obukao: harmonika na stomaku i laktovima.
Možda sam se zato toliko i oznojio jer sam izbegavao da otkopčam sako

Posle svadbe ispričam mami kako nas je košulja namučila, kaže daj meni, ne zna to prija da ispegla kako treba. Posle par dana je i ona priznala poraz.
Odelo je btw preterano dobro, bacio sam ga na hemijsko tako da se nadam da više neće ništa farbati.
Poslato telepatski