Obuća i odeća

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Obuća i odeća

Post od stefanan »

Meni je kad sam kupio odelo prepravljao nogavice i struk krojac u sava centru,nije da tu ima nesto komplikovano ali vidim na sajtu da siju i po meri

http://www.odelakrojenapomeri.rs/
Uroš S. napisao:Trebao sam danas da idem kod nekog lika koji radi cipele za oko 100e, naravno može i više ali svaka personalizacija je moguća.

Huawei P6 TT
Aj mi posalji sajt/fejs/kontakt na pm, planiram do leta neke braon da uzmem
Poslednja izmena od stefanan u 01 Feb 2015, 21:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Pričate o cenama Boss odela ovde ili preko? Ja sam za svadbu tražio Boss jer mi samo njihovi krojevi odgovaraju, u Sava Centru je regularna cena bila od 80k pa naviše, a u Inđiji oko 50k. Okrenuo sam telefon Boss radnje u Pandorfu, tamo su do 350e i već sam se organizovao da idem u nedelju i obavim kompletnu kupovinu tamo. Dan ranije sam išao za NS i odem zbog drugara opet do Inđije, bila proslava zbog rođendana outlet-a i oborili još 20% pa sam odelo i košulju uzeo tamo. Odelo je bilo nekih 40k a šulja 9k.

Ovo su mi prvi Boss artikli uzeti ovde, desilo se to da odelo od znoja pusti boju i usere šampanj belu košulju!? A tu šampanj belu košulju, čija je cena u outletu inače 100e, nije moguće popeglati :glavomuzid:
Nakon 10-ak dana smo opet bili u Inđiji u istoj radnji, u razgovoru sa menadžerom te radnje sam saznao da se preporučuje hemijsko čišćenje odela pre prvog nošenja kao preventiva da ne puste boju(!!!???) a košulju nije moguće popeglati kako treba jer je 100% pamuk :glavomuzid:

I onda se, mada zaista mrzim priče kako je ovde sve fuš i falsifikat, probudi crv sumnje zbog kojeg robu tog tipa teško da ću ikada opet ovde kupovati...
stefanan napisao:Meni je kad sam kupio odelo prepravljao nogavice i struk krojac u sava centru,nije da tu ima nesto komplikovano ali vidim na sajtu da siju i po merni
http://www.odelakrojenapomeri.rs/
Bio sam i kod njih, imaju ozbiljno dobra odela, meni je samo trebao broj veći od njihovog najvećeg u ponudi i za to se čeka nekih mesec dana, koje nisam imao. Ali su kvalitetom i cenom sasvim u redu.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Vladapetr napisao:Nakon 10-ak dana smo opet bili u Inđiji u istoj radnji, u razgovoru sa menadžerom te radnje sam saznao da se preporučuje hemijsko čišćenje odela pre prvog nošenja kao preventiva da ne puste boju(!!!???) a košulju nije moguće popeglati kako treba jer je 100% pamuk :glavomuzid:
Za ovo prvi put čujem. :zbunjen:

A generalno, odela su mi gotivna, samo mi nije gotivno da ih nosim. ;) Ne osećam se prijatno, a i znojim se ko blesav i bez njih pa ume da bude nesnošljivo. :thumbdown:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Vlado, većina košulja za odelo u autletu je oko 100€.
To da odelo pusti boju, ili precizije postava se desilo i meni sa jednim odelom. Istu školu smo prošli.
Ja sam siguran da je sve original.

Inače Boss pored redovnih popusta pred novu godinu, posle nove godine i na leto ima posebe akcije koje se dešavaju s vremena na vreme kada na popust cene odobravaju još 10-40% popusta na kasi u zavisnosti od iznosa računa i tada je najbolje kupovati.
Bude reko 10.000 din popust 10%, preko 20.000 20%....
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

https://www.facebook.com/obucailic

Jedino sto je u Pancevu...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Pa nije na kraj sveta, pogotovu ako se isplati cenovno.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Deluju baš dobro.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Pajo, uzimao sam M&S šulje po 40-ak eura, a nalazio sam ih na Ebay.co.uk po 6-7 funti. Standardni modeli, jedna boja, ćale ih nosi godinama i ništa im ne može. Lako se peglaju i ne gužvaju se.
Ista priča sa Next šuljama, strina iz Švajcarske nam stalno donosi neke njihove "biznis" varijante tipa Vogele, SevenSigns, Butler and Web itd... Imam nekoliko skupo plaćenih šulja (Kenzo, Kanali) koje su isto 100% pamuk i milina ih je i peglati i nositi.
Ovu sam uzeo u nameri da bude reprezentativna a obukao sam je 2 puta, što je sramota s obzirom na to koliko je plaćena :D

Prvo je žena pokušala da je ispegla i ne može, uzmem da joj pokažem kako se to radi - ćorak.
Pozove mamu u pomoć, ova se bori dobrih sat vremena, privede je civilizaciji ali čim sam je obukao: harmonika na stomaku i laktovima.
Možda sam se zato toliko i oznojio jer sam izbegavao da otkopčam sako :D
Posle svadbe ispričam mami kako nas je košulja namučila, kaže daj meni, ne zna to prija da ispegla kako treba. Posle par dana je i ona priznala poraz.

Odelo je btw preterano dobro, bacio sam ga na hemijsko tako da se nadam da više neće ništa farbati.

Poslato telepatski
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Uroš S. napisao:Deluju baš dobro.
+1

Uglavnom varijacije jednog modela, ali deluje lepo, bar na slikama. Pitaću druga koji je odande.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Vladapetr napisao:Odelo je btw preterano dobro, bacio sam ga na hemijsko tako da se nadam da više neće ništa farbati.
Obuci ga ponovo na istu košulju za svaki slučaj da proveriš. :mrgreen:
To za nemogućnost peglanja mi je misterija. Imam dosta njihovih košulja i ni sa jednom nije bilo problema. Neke se gužvaju lakše, neke teže, ali se sve peglaju bez problema.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Dobre one gilje. Mogao bih da pitam nekog od tih likova da li rade novcanike po narudzbini, e to bi mi bilo hit totalni, da uradim custom budjelar za moje potrebe
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Vlado, pošto su odela kod ovih što šiju u SC?
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Rakihlu ima lik iz sokobanje sto pravi takve stvari, ja sam od njega uzeo koznu torbicu. Potrazi ga na kp, pretpostavljam da moze po narudzbini
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Paja napisao:
Vladapetr napisao:Odelo je btw preterano dobro, bacio sam ga na hemijsko tako da se nadam da više neće ništa farbati.
Obuci ga ponovo na istu košulju za svaki slučaj da proveriš. :mrgreen:
Ne verujem da ću se ikada više onako oznojiti, tako da proba ne može biti u istim uslovima. Ne mogu ništa da nosim oko vrata, odmah me 3 vode obliju. Jaknu zimi ne znam da sam ikada zakopčao do kraja. A taj dan sam morao kravatu da furam punih 6 sati, sve dok matičar nije otpevao svoje :mrgreen:
Paja napisao:To za nemogućnost peglanja mi je misterija. Imam dosta njihovih košulja i ni sa jednom nije bilo problema. Neke se gužvaju lakše, neke teže, ali se sve peglaju bez problema.
Hoćeš da probaš, odužio bih se galantno ako uspe(te) :mrgreen:
Nema šanse da je ispeglaš ni da na čiviluku nema bore, ni na hemijskom čišćenju je nisu ispeglali. Najgore što me ćale ubio sa pričom, on je ceo život u odelu ali je klasičan zavičajac. Odmah je krenuo sa pričom "ma kakav Bos, nema odela ko što je 1. maj nekada pravio" :rofl:
Paja napisao:Vlado, pošto su odela kod ovih što šiju u SC?
Cena je bila ista kao za njihova odela u buticima u TC Delta i Ušće, ako me pamćenje služi: 15k ona jeftinija a oko 30k skuplja varijanta.
Poslednja izmena od Vladapetr u 02 Feb 2015, 00:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Rakhil napisao:Dobre one gilje. Mogao bih da pitam nekog od tih likova da li rade novcanike po narudzbini, e to bi mi bilo hit totalni, da uradim custom budjelar za moje potrebe

Vidi kod Sove, radio je nekada, a verovatno bi i u Manualu mogao da proveriš.

@Vlada i Paja
Meni je i dalje frapantno da firmirano odelo koje je skupo i od dobrog materijala može da pusti boju.
Širim haos!
Odgovori