Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre
Dajte predlog za neke igre, trenutno igram witcher, treba da skinem drugi deo. Planirao sam i batman,znam da je izasao pre neku godinu.
Znaci nesto na taj fazon, rpg eventualno neku fps ali da nije cod i sl. Ne mora da bude novo,ali da valja, zadnjih 5 godina nisam nista igrao
Znaci nesto na taj fazon, rpg eventualno neku fps ali da nije cod i sl. Ne mora da bude novo,ali da valja, zadnjih 5 godina nisam nista igrao
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Preporuka za Far Cry 4, odlican je. Obavezno skini i patch 1.4 jer se bez njega neces naigrati
.... Ubisoft i njihova optimizacija 

Far cry 4 je odličan. Izasao je juce i 1.05 patch.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Witcher 2 je mnooogo los. Koliko mi se prvi deo svidja, toliko mi se ovaj ne svidja. Klasican port sa konzola,totalno prilagodjen upravljanju dzojstikom, sa dosta onih "slowmotion-kruzni meni-izaberi dodatak" gluposti, vise je arkada neko rpg, opcije nepregledne,ona retardirana kamera na iznad ramena.
Mislim da cu da batalim, a odprilikej to igra kojoj sam se najvise radovao. Taman presao witcher 1, citam i knjige trenutno i sad ovo razocarenje...
Mislim da cu da batalim, a odprilikej to igra kojoj sam se najvise radovao. Taman presao witcher 1, citam i knjige trenutno i sad ovo razocarenje...
Kako mislis radovao? Witcher 2 je odavno izasao, za par meseci izlazi Witcher 3. Meni su se oba dela svidela.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Znam ali ga nisam igrao do sad,nije mogao desktop lepo da mi pokrene. I sad skinem i smorim se,totalno drugaciji koncept u odnosu na prvi deo, ovo je assassins creed sa talentima.
Verovatno cu odigrati,ali me bas smara
Jel ima trailer za gameplay treceg dela ?
Verovatno cu odigrati,ali me bas smara
Jel ima trailer za gameplay treceg dela ?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dopada mi se ovaj Far Cry 4, što me čudi obzirom da mi se osim keca nijedan nije dopao. Zadivljujuće mi dobro radi(po Game Debate sam na ~85% od potrebnog za Recommended), mada teksture nisu tako high end kao što sam očekivao od hajpa. Recimo da su mi u COD Shadows primetno bolje.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Kod mene nisam mogao da ga igram uopste dok nisam instalirao update 1.4, sada leti.. podesavanja su na medium FHD rezolucija...
Odigrao Metro 2033 za jedan dan, bas kul igra. Sada sam instalirao nastavak, Metro Last Light.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Reci koji torrent, ništa sem ruske verzije ranije nisam nalazio?
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Privatni torrent, skinuo sam Metro 2033 redux i Last Night bundle.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Imas torrent link? Mada ne znam ocu li ja moci da ga pokrenem... Po Gamedebate-u ne, ali FC3 tecno igram izmedju medium-high, sta znam.Uroš S. napisao:Dopada mi se ovaj Far Cry 4, što me čudi obzirom da mi se osim keca nijedan nije dopao. Zadivljujuće mi dobro radi(po Game Debate sam na ~85% od potrebnog za Recommended), mada teksture nisu tako high end kao što sam očekivao od hajpa. Recimo da su mi u COD Shadows primetno bolje.
Mene jebe directx 11 za 90% novih igara. Moram pazariti novu grafiku uskoro... Mrtvi Tropico 5 ne mogu zbog toga da pokrenem.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Pa koja ti je graficka? Ja imam DX11, sad provjerih na dxdiag.
Imam ja instaliran dx11, to.je.default, ali.mi grafika podrzava dx10 samo :/ Imam gtx 280 Gigabyte. Star mi je komp 5 godina vec 
Ono sto pusta, fura na max detaljima na full hd, ali vecima sada vise ne pravi kompatibilnost sa dx10, bole.ih stojko da se cimaju.
Sent from my Sony

Ono sto pusta, fura na max detaljima na full hd, ali vecima sada vise ne pravi kompatibilnost sa dx10, bole.ih stojko da se cimaju.
Sent from my Sony