Grčka
Re: Grčka
Sipao ja na Okti (poslednja, pred granicu sa GR), jeftinije je, auto ide isto, trosi isto.
Inace je dizel 1.35-1.39 oko Soluna i na Kasandri, sto je skoro isto kao kod nas, tako da nije tragedija sipati ni u Grckoj. S obzirom koliko se vozam ja cu to i morati, verovatno na nekom Shellu, eventualno na Eko.
Inace je dizel 1.35-1.39 oko Soluna i na Kasandri, sto je skoro isto kao kod nas, tako da nije tragedija sipati ni u Grckoj. S obzirom koliko se vozam ja cu to i morati, verovatno na nekom Shellu, eventualno na Eko.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ne znam, platio sam 58eur, rekao sam mu da napuni, a koliko je stalo litara nisam ni gledao. Mislim 50-52 lit, tj mislim da je dizel oko 1.10-1.15 eur
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Grčka
Pozdrav sa Tasosa! Presao sam 940 km kolima i 8 km trajektom iz mesta Keramoti do Tasosa. Skoro do smestaja sam vozio na autogas, poslednji put dopunjen u Makedoniji, tako da cu biti na benzinu sve do povratka. Na granicama dva puta po sat vremena, nista strasno. Sto se Tasosa tice, utisci su pozitivni. Nalazim se u mestu Skala Potamia na istocnoj strani ostrva. Cool atmosfera, tridesetak stepeni, vetric, pescana plaza, more idealno... Od xy miliona Grka, nalazimo se u smestaju kod Meksikanke.
Posle dve godine na Kasandri, prijatna promena. Nista posebno bolje, ali je promena. I da, nema Rusa.
Bice slika prirode drugom prilikom, za sada samo jedna sa trajekta. Inace, trajekt je bio poluprazan. Kazu da cesto bude krkljanac. Grk me navigirao da se bukvalno zalepim uz kola sa svoje desne strane sto se kasnije pokazalo kao nepotrebno jer nije puno kola uslo posle mene. Mada, nije on to mogao znati... sigurno dobro radi svoj posao.

Sent from my HTC One V

Bice slika prirode drugom prilikom, za sada samo jedna sa trajekta. Inace, trajekt je bio poluprazan. Kazu da cesto bude krkljanac. Grk me navigirao da se bukvalno zalepim uz kola sa svoje desne strane sto se kasnije pokazalo kao nepotrebno jer nije puno kola uslo posle mene. Mada, nije on to mogao znati... sigurno dobro radi svoj posao.

Sent from my HTC One V
^ Cudo je kako brzo napune trajekt, i kako poredjaju automobile, jedan do drugog na 2-3 cm, i smesno je kako znaju srpski levo, levo, desno, obavezno sklapaju retrovizore i napolje.
Moras biti spreman da poneses napolje sta si planirao jer odmah stize sledeci auto.
Uzivaj
Moras biti spreman da poneses napolje sta si planirao jer odmah stize sledeci auto.
Uzivaj

- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Npr u povratku je na trajektu bio samo moj auto i jos 2 ali me je opet Grk zalepio za zid i napomenuo da preklopim retrovizore. Bice da je to neko njihovo pravilo.
Skitaj malo po ostrvu pa ces videti koliko je lepo.
Skitaj malo po ostrvu pa ces videti koliko je lepo.

- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Ne ***** Ogi!
Zašto onda ideš tamo uopšte?
Stvarno mi smetaju takve izjave...
EDIT by mod: obratiti paznju na izrazavanje!
Zašto onda ideš tamo uopšte?
Stvarno mi smetaju takve izjave...
EDIT by mod: obratiti paznju na izrazavanje!
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Verovatno nisu hteli da mu namažu prilog u sendvič koji je poneo od kuće, iako im u lokalu jasno piše da su prilozi besplatni

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Grčka
Xaxa, dobra fora.:lol:
Danas u jednoj prodavnici na zidu videh grbove Partizana i Paoka ispod kojih na srpskom i grckom pise "iste boje, ista vera". A, ti, Ogi, tako... Sta bi rekao da si u Turskoj, Tunisu ili Egiptu...:-D
Sent from my HTC One V
Danas u jednoj prodavnici na zidu videh grbove Partizana i Paoka ispod kojih na srpskom i grckom pise "iste boje, ista vera". A, ti, Ogi, tako... Sta bi rekao da si u Turskoj, Tunisu ili Egiptu...:-D
Sent from my HTC One V
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ogi,sidji dole u letnjikovac jer je u sobi los signal. Pogledaj gore pored uticnice za struju,stoji ruter-restartuj ga. Ako ne pomaze zovi Katarinu i kazi joj da restartuje ruter u njenoj sobi.Ogi napisao:Evo i ja da se javim dok mi traje seansa od 26 sekundi interneta dnevno uz najvecu dosadasnju impresiju sa letovanja koja glasi:
GRCI = CIGANI

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ili još bolje, otiđi kod Katarine u sobu. Možda posle budeš bolje raspoložen. 

Posetite www.garaza.rs !