Mobilne telekomunikacije
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Mobilne telekomunikacije
Rabovi boziji :-D
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Kakve pozivnice?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Kakva je to retardirana politika, ne mozes jednostavno da kupis telefon kao i svaki drugi? 

SuperUroš S. napisao:Vrv je nestalo, bilo je bez pozivnice jer su im se nagomilali telefoni, pisalo je da ce se vratiti na sistem pozivnica cim rasprodaju visak.Floyd napisao:Na zvanicnom sajtu i dalje trazi pozivnicu...
Huawei P6 TT

Koji je fazon sa pozivnicama?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Napravili su ozbiljan hipsteraj sa prodajom, moras da ih molis da im das pare. Da nisam video telefon na delu, mislio bih da je hoax.
Nasao sam opciju da dodje iz Nemacke, razmotricemo vredi li cimanja.
Nasao sam opciju da dodje iz Nemacke, razmotricemo vredi li cimanja.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sharing is caring. U Inbox detalje. Zasvrbeće me pare i onda ću da kupim pet raspalih ruskih satova i krenuti da ih sređujem 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ali ako kupiš 10 raspalih ruskih satovs, od njih možeš da sastaviš kalašnjikov. 
Ne znam momci, nisam ljubitelj velikih telefona, ali ovo je smešna cena. Jedino što je sistem oozivnica debilan
Sent using Tapatalk

Ne znam momci, nisam ljubitelj velikih telefona, ali ovo je smešna cena. Jedino što je sistem oozivnica debilan
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Telefon za odabrane
Šta znam, ovde je Note 3 330e a ne mislim da je išta lošiji od OnePlus.

Šta znam, ovde je Note 3 330e a ne mislim da je išta lošiji od OnePlus.
Naravno da nije, taj marketinski potez je odradjen sa razlogom. Stvore ime od pocetka uz dobar aparat i sebi prekrate put uspona barem 3 godine. Ovako stvore hype, naprave sistem zasluge i prozivanja. Svi se sutiraju u dupe kad dobiju pozivnicu i sebe smatraju odabranima.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pih - 2010. godina - pa to je kao kad bi sada pazario u pola cena prvi Samsung Galaxy S

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Evo ga proglasiše za jedno od razočaranja godine, baš zbog mraketingasebekkg napisao:Naravno da nije, taj marketinski potez je odradjen sa razlogom. Stvore ime od pocetka uz dobar aparat i sebi prekrate put uspona barem 3 godine. Ovako stvore hype, naprave sistem zasluge i prozivanja. Svi se sutiraju u dupe kad dobiju pozivnicu i sebe smatraju odabranima.

Širim haos!
Jeste razocarenje, jer je bio previse agresivan marketing. Ekstremum je odradjen, ali je bilo pitanje da li ce izaci na pozitivno ili negativno, ispostavilo se negativno.
Imali su ispada za dobijanje invite: ako imas tetovazu sa njihovim logom, devojke se skidale u bruseve,a pritom imale logo negde iscrtan... svasta nekih gluposti. Zato je i ocena ocekivana.
Imali su ispada za dobijanje invite: ako imas tetovazu sa njihovim logom, devojke se skidale u bruseve,a pritom imale logo negde iscrtan... svasta nekih gluposti. Zato je i ocena ocekivana.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Veceras mi je nasumicno na telefonu nestao signal. Stojao je celo vece nisam ga nista dirao, i pogledam sad i nema signal uopste, pise samo Emergency Calls Only. Telenor je u pitanju. Probao sam restart, vadio karticu nista. Onda odem manuelno skeniram mrezu, nadje mi i Telenor 2G i 3G i kad probam da se nakacim nece pise unable to reach network please try again later
Jel imao neko slican problem? Telefon je star godinu dana.