Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Re: Ne brže od života!

Post od maniaxxx »

:thumbup: :plusone:
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Dzaba ispravan trap i letnje gume kad treba stelovanje ganglija...
Slika

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

U celoj ovoj prici hvala bogu sto nije ubio nekog neduznog.
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

swemir napisao: 24 Okt 2018, 21:50 Dzaba ispravan trap i letnje gume kad treba stelovanje ganglija...
Slika

Ako je ovo stvarno snimljeno u voznji pod punim gasom onda samo :pop:
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Slika je obrnuta, kao ogledalo.
Ne bi bilo izvodljivo sa ovim polozajem volana.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena od Markoni u 24 Okt 2018, 22:09, izmenjeno 1 put ukupno.
ChobbyNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Avg 2017, 15:25
Garaža: Lancia Delta 1.4 tjet

Post od ChobbyNS »

Moguće da je to onaj needle sweep pa je ufotkao baš u tom momentu.
Poslednja izmena od ChobbyNS u 24 Okt 2018, 22:11, izmenjeno 1 put ukupno.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

swemir napisao: 24 Okt 2018, 21:34 A jos više o stanju uma govori da vozi bez dozvole, pijan i drogiran...
Natripovana bahata budala.

Ovo je glavni problem.šta je u glavi. Gume su na 12 mestu...

:thumbup:
Nije ni smeo da sedne za volan u stanju u kojem ne moze da kontrolise ni auto ni sebe.
To sto nije vezao pojas, /ne kosta bas nista pa nema izgovora/ pokazuje problem u glavi da je najveci uzrok.
Sreca da je samo sebe ostetio, da niko sa strane nije stradao.
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

A170T napisao:Idem gradom, pocela lagana kisica i u prvih sat vremena sudar kamiona i autobusa, ne znam da li ima povredjenih, nastradao neki parkirani automobil. Fora je sto se dogodilo u naseljenom mestu, gde bi trebalo da se postuju neka ogranicenja.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
http://www.svrljig.info/svrljig-novosti ... video.html
U autobusu je bila neka ekskurzija izgleda, mogu da zamislim reakciju roditelja kad cuju da se autobus njihove dece sudario sa kiperom. Inace tu prolazim svakodnevno zadnjih 20 god, 200m od moje kuce.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

hidroponika
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2017, 13:53

Post od hidroponika »

Ovde sve neka fina gospoda, voze samo premium gume nikad nisu seli bez pojasa nikad nisu popili pa seli nikad nista pogresno uradili. Ziv covek gresi, nekad svoje greske skupo plati i izvuce pouku a nekad i ne. Tako da molim vas ne osudjujte coveka jer to sto je on uradio svako od vas je isto makar jednom.......
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

hidroponika napisao:Ovde sve neka fina gospoda, voze samo premium gume nikad nisu seli bez pojasa nikad nisu popili pa seli nikad nista pogresno uradili. Ziv covek gresi, nekad svoje greske skupo plati i izvuce pouku a nekad i ne. Tako da molim vas ne osudjujte coveka jer to sto je on uradio svako od vas je isto makar jednom.......
Svakome se desi navedeno, bar jednom u životu. Neko popuši kaznu, neko ne, neko pogine, neko nekog ubije itd..Darka i društvo sam gledao kako po Dedinju pre 6 godina, ljude gađaju petardama. Dakle, lik je bahat.
To je poenta - bahatost.

Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

hidroponika napisao: 25 Okt 2018, 08:06 to sto je on uradio svako od vas je isto makar jednom.......
Nikad vozio bez dozvole, nikad sa nedozvoljenom količinom alkohola, nikad nevezan. Siguran sam da nisam jedini na forumu. Može čovek da pogreši u toku vožnje, da loše proceni situaciju u vožnji, put, rastojanje, da previdi nešto, ali da li ćeš da piješ i voziš i da se vežeš nisu greška već znak da te baš boli đoka za pravila koja važe za sve druge, i pri tom ta pravila nisu doneta tek tako već sa debelim razlozima.
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Mislim da niko od nas nije vozio 6 godina bez dozvole....meni dovoljno.

Pa mozda bude ''bahat'' kao i ja da kad vidi onaj glupi znak''neko te voli, vozi pazljivo'' pomisli na svoje dete i koliko ga voli pa uspori. Meni je to bio dovoljan razlog, kao i za vecinu drugih stvari u zivotu da me opameti i promeni.

Decku zelimo sve najbolje, daj Boze da se izvuce.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Sad malo pročitao po novinama.
Pa njemu je sve otkazalo, osim srca....! Ako su to tačne informacije, njemu su šanse 0 .
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ovo je samo jedan ekstreman primer, a slične samo manje izražene viđamo svaki dan.

Svaki dan neko sedne pripit ili pijan da vozi. Svaki dan ljudi voze bez pojasa. Sigurno da ima i onih koji voze bez dozvole. Svako od nas zna nekog ko je spreman na takvo ponašanje. Kazne nisu male ali policije ili nema ili su na poznatim mestima pa se to zloupotrebljava. A kad imaš novac, poznanstva, onda je sve to mnogo lakše. No pojedincima ni kazna nije dovoljna da se promene, nažalost. Dok se ne desi ono što svi misle neće baš njima da se desi.
Posetite www.garaza.rs !
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

grujicd napisao: 25 Okt 2018, 08:29
hidroponika napisao: 25 Okt 2018, 08:06 to sto je on uradio svako od vas je isto makar jednom.......
Nikad vozio bez dozvole, nikad sa nedozvoljenom količinom alkohola, nikad nevezan. Siguran sam da nisam jedini na forumu. Može čovek da pogreši u toku vožnje, da loše proceni situaciju u vožnji, put, rastojanje, da previdi nešto, ali da li ćeš da piješ i voziš i da se vežeš nisu greška već znak da te baš boli đoka za pravila koja važe za sve druge, i pri tom ta pravila nisu doneta tek tako već sa debelim razlozima.
:doubleup: :doubleup:

@hidroponika
To sto je on uradio gotovo niko nikada ne uradi makar jednom...
Ono ponasanje koje je za osudu se ne moze opravdavati, moze se izvuci pouka na tudjoj gresci i odluciti da se greska/ skola/ ne ponavlja iznova sa tragicnim posledicama po pojedinca i sve nas.
Odgovori