Ako je ovo stvarno snimljeno u voznji pod punim gasom onda samoswemir napisao: 24 Okt 2018, 21:50 Dzaba ispravan trap i letnje gume kad treba stelovanje ganglija...
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
swemir napisao: 24 Okt 2018, 21:34 A jos više o stanju uma govori da vozi bez dozvole, pijan i drogiran...
Natripovana bahata budala.
Ovo je glavni problem.šta je u glavi. Gume su na 12 mestu...
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
http://www.svrljig.info/svrljig-novosti ... video.htmlA170T napisao:Idem gradom, pocela lagana kisica i u prvih sat vremena sudar kamiona i autobusa, ne znam da li ima povredjenih, nastradao neki parkirani automobil. Fora je sto se dogodilo u naseljenom mestu, gde bi trebalo da se postuju neka ogranicenja.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Svakome se desi navedeno, bar jednom u životu. Neko popuši kaznu, neko ne, neko pogine, neko nekog ubije itd..Darka i društvo sam gledao kako po Dedinju pre 6 godina, ljude gađaju petardama. Dakle, lik je bahat.hidroponika napisao:Ovde sve neka fina gospoda, voze samo premium gume nikad nisu seli bez pojasa nikad nisu popili pa seli nikad nista pogresno uradili. Ziv covek gresi, nekad svoje greske skupo plati i izvuce pouku a nekad i ne. Tako da molim vas ne osudjujte coveka jer to sto je on uradio svako od vas je isto makar jednom.......
Nikad vozio bez dozvole, nikad sa nedozvoljenom količinom alkohola, nikad nevezan. Siguran sam da nisam jedini na forumu. Može čovek da pogreši u toku vožnje, da loše proceni situaciju u vožnji, put, rastojanje, da previdi nešto, ali da li ćeš da piješ i voziš i da se vežeš nisu greška već znak da te baš boli đoka za pravila koja važe za sve druge, i pri tom ta pravila nisu doneta tek tako već sa debelim razlozima.hidroponika napisao: 25 Okt 2018, 08:06 to sto je on uradio svako od vas je isto makar jednom.......
grujicd napisao: 25 Okt 2018, 08:29Nikad vozio bez dozvole, nikad sa nedozvoljenom količinom alkohola, nikad nevezan. Siguran sam da nisam jedini na forumu. Može čovek da pogreši u toku vožnje, da loše proceni situaciju u vožnji, put, rastojanje, da previdi nešto, ali da li ćeš da piješ i voziš i da se vežeš nisu greška već znak da te baš boli đoka za pravila koja važe za sve druge, i pri tom ta pravila nisu doneta tek tako već sa debelim razlozima.hidroponika napisao: 25 Okt 2018, 08:06 to sto je on uradio svako od vas je isto makar jednom.......